Přituhuje. Evropa dostává rozum?

06.02.2015 16:47

ТаuRus |

4.2. 2015 ukrajinský MZ vyzval velvyslance NSR kvůli poslednímu (3.2.) výroku Steinmeiera, který měl prohlásit, že pokud na Ukrajině nebude přijato politické rozhodnutí, tak vláda NSR ponechává za sebou právo "rozhodně vystoupit proti ukrajinskému vedení, až do možnosti přijetí sankcí".
http://itar-tass.com/mezhdunarodnaya-panorama/937005

Což by teda znamenalo, že v Evropě pořádně přípeklo a teď, po emerických vyhrůžkách o zbrojení Ukrajiny, snaží se převzít řízení z rukou USA. Proto ten fofr. Třeba dnes do Německa příjíždí hlavy států na Mnichovskou konferencí a Merkelová místo toho, aby doma vítala tyto návštěvy, letí do Ukrajiny a do Ruska.
Mimochodem tiskem prošla zpráva, že delegace z Francie a Německa příjely na jednání do budovy MZ RF. Což znamená, že se s ními nejdříve setká Lavrov. A k Putinovi příjedou poté, až vše projednají.
Tj. Putin to s ními ani nechce řešit. Delegace dostane ultimatum a bude muset příjmout plán Putina s +,- nějakými malými ústupky, aby neztratili tvář.
Včera také prošel inside, že Merkelová řvala na Porošenka, až to bylo slyšet za dveřmi. A od společného prohlášení se ustoupilo.
Evropa začala mít strach a konečně začala chápat, do čeho jí USA chtějí namočit...