Připravuje se něco velkého

18.06.2016 23:04
TauRus
 

Šojgu (ministr obrany RF) odjel na jednání s Asadem do Sýrie (poslal ho Putin). Chystá se něco vážného a velkého. Šojgu jen tak nikam nejezdí, příliš důležitá figura. Zřejmě má informací, kterou nemůže svěřit nikomu…
http://politikus.ru/events/78871-sergey-shoygu-provel-peregovory-s-basharom-asadom.html

Dnes skončilo Petrohradské ekonomické fórum. Výsledek – uzavřeno 332 dohod na 1 bilion rublů.
500 firem ze 132 zemí světa, včetně amerických, evropských a asijských. Od začátku konání tohoto fóra – vůbec, největší účast.
http://www.1tv.ru/news/issue/2016-06-18/18:00#1

 

Pan Ki-moon se rozplýval Putinovi v lichotkách a Juncker si postěžoval, že na něho byl činěn velký tlak, aby nejel. Vypadá to, že velký byznys se dohodl. Strádat od sankcí nechají drobné a střední podnikatele.
A souběžně s fórem, ve Francii ze vzteku deptají ruské fanoušky a dusí ruský sport před olympiádou. Neumějí ani se ctí prohrávat, kriplové. Budou podsírat (sorry, dámy) do konce, nechutné.
Puškov se dnes rozpovídal o 11. září, k čemu by? Že by připravovali půdu pro budoucí informační bombu nebo jen ukazují, že vše je možné?
Přímým textem tam řekli, že USA nikdy svojí účast na událostech nepřiznají, protože by to přeškrtlo 15 let jejích politiky. To bylo k tomu, že Brennan (CIA) sliboval odtajnění některých dokumentů. Od 34.min.
http://politikus.ru/video/78876-postskriptum-s-alekseem-pushkovym-18062016.html

 

Upozorňuji na velmi zajímavý rozhovor Zacharové s Goblinem, kde ona rozebírá podstatné momenty posledních události. rj.
https://www.youtube.com/watch?v=0YC1r4v7sZ0

 

Diskusní téma: Připravuje se něco velkého

Francie

Dagmar | 20.06.2016

A souběžně s fórem, ve Francii ze vzteku deptají ruské fanoušky a dusí ruský sport před olympiádou. Neumějí ani se ctí prohrávat, kriplové. Budou podsírat (sorry, dámy) do konce, nechutné

Absolutni pravda, Francie jiz neni ani stin toho co byla, kdyz byla krestanska. Dneska je to jedina svobodnozednarska loze a je de facto Israelskou provincii. Presne ji charakterisoval vynikajici herec a humorista Dieudonne, "Francie je zumpa".( Snad by se jednou mela prelozit alesponj jeho hra "ZED", ktera je vrcholem jeho tvorby a byla zakazana. Byl zakazan i prodej DVD Vse si pise sam). Bohuzel jeji zapach se siri i do nasich zemi na vychod. Nezapomenme nikdy, ze svobodnozednarska jatka nazyvana Francouzske Revoluce se odehrala prave ve Francii.

Re: Francie

Peťo | 20.06.2016

zednárom bol i Schirac, nechal postaviť to sklenené monštrum v louvri a jeho šofér po jeho smrti odhali že tam chodil o polnoci.

k teme vazeni

Perun | 19.06.2016

Prosim diskutujte k teme a nezasierajte tento web. Vyjadrujte sa k teme clanku.
Dakujem!

Zvláštní

paprsek | 19.06.2016

https://petrabostlova.wordpress.com/2016/06/18/modleme-se-jako-o-zavod-a-podporme-modlitebne-modlitebni-usili-svateho-synodu-ruske-pravoslavne-cirkve-prosim-a-modleme-se-za-jejich-ochranu/

Re: Zvláštní -Opakovanie je matka múdrosti - staré Slovjenske príslovie

Koľkobudešžiť | 19.06.2016

Keďže prichádzajú noví i menej informovaní i ďalší provokatéri znovu uvádzajme informácie a odkazy. Teda neinformovaným znovu uvádzam videá:
Pravoslávna cirkev pravda o nej
https://youtu.be/YtvMnTIQ07Q 5min. Pravoslávna cirkev a Nibiru
Velikaja Tartaria - alebo prečo odovzdáva moc katolicizmus pravoslávnym a uvoľňuje EU miešancom potomkom Evy "plodu" mesojedov", ktorým ničí Zem cez potomkov tejto ženy... a vyrába biorobotov... a čo si myslí a podľa čoho koná kápo pravoslávnych:
https://youtu.be/qXX3BWUxVkc Velikaja Tartaria časť 1 slovenské titulky – "Slovjeni? Sú to Barbari " povedal šéf pravoslávnych
https://youtu.be/fED5DN94XJ8 - Velikaja Tartaria časť 2
Adam a Eva - počiatok konca skutočného ľudstva na Zemi, alebo čo máš robiť, aby si sa očistil...
16min. Изначальная история об Адаме и Еве в Ведах https://youtu.be/qOL4A2FWCtE - Z obsahu: ušli aby neboli degradovaní Kálím, iný hovoria „ideme do doliny v Himalájach-aby sme zachránili poznanie „ a iní ušli, Kalí sa objavuje jako žijúce, energia, Kálí prišiel na základe Krišnu-nech ľudia sa zaoberajú tým čo si vyberú! Jako rozšíříš misiu vo svete Kalí? Kalí odpovedal - "Ja to urobím cez Adama". Mudrci cítia, že na ľudi už vplýva energia, čo ich odkláňa od čistého. Kráľ 5 synov-mleč mäsojedov vyhnal týchto synov na druhú južnú stranu Himalájií vyhnal ich za Himaláje-civilizácia mléčov-kristus dal religiu pre mäsojedov-mlečkov, od nich ušiel jogi Adama -"ten čo kontroluje svoje pocity" ušiel s mlečkami so sentimentálnosti. Padlí Žreci sa chceli očistiť, lebo ľudia začali jesť mäso. Žreci vravia -z ohňa vyšla dievčina-nezakrývala sa. Káli vytvoril plod-sexuálne problémy jako dôsledok mäsojedenia. Vyhnali Adama s tou dievčinou- Kálí im radil "musíte ísť do Iránu, uvídiš sad (opisuje to purána) mudrci mišaráni to videli ako sa Kálí premieňa na Nága (zmiju) od dikambara Kali ukázal plod-mlečov. Mudrci vravia "on je jogi a ona z ohňa, nepodarí sa ti ich rozložiť. Káli prišiel k Eve a sľuboval, keď zje plod pochopí všetko. Zo zvedavosti Eva jedla tento plod, keď tam nebol Adam a táto žena sa stala nositeľkov tohto genu. A Kálí povedal "ja cez túto ženu zavediem bezbožnosť-neporiadok-úpadok na Zemi". A toto je napísané tisíce rokov pred bibliou-v bavište puráne!
1hod. Самая страшная тайна (СКОПИРУЙТЕ И РАСПРОСТРАНИТЕ, пока видео не забанили) https://youtu.be/h6fh_ENI3KM
A samozrejme A.Horák "O Slovanech úplne jinak" kde je jasne nevyvratiteľne uvedené, že Spasiteľ či učiteľ bol Slovjen a nie žid!
Teda modliť sa máme k Slovjenovi spasiteľovi a učiteľovi!!! A grál nechajme Hooly-Woodu.

Re: Re: Zvláštní -Opakovanie je matka múdrosti - staré Slovjenske príslovie

paprsek | 19.06.2016

Tomuhle jazyku nerozumím, nechápu, co jste tím chtěl sdělit.
Snad poslední dvě věty, ale nechápu souvislosti, omlouvám se.

Netvrdím, že v odkazu nutně musí být pravda, ani, že je úplná, částečná, možná informace, která se vykrystalizuje, ale vzhledem celkovému dění a objevení této informace není možné to jen tak škrtnutím pera zrušit, asi to má určitý smysl...

Nemám žádné argumenty jaké národnosti je/ byl spasitel a nemyslím si, že by to u spasitele bylo podstatné. Modlit se k nikomu nehodlám, protože jakákoliv personalizace je stále dost nebezpečná - pořád to je berlička o kterou se chceme opírat - a tu berličku někdo využije a začne přes ni našeptávat naprosto zavádějící nesmysly. Věřit má smysl jen svému vlastnímu duchu - nejvyšší složce bytosti, která komunikuje se srdcem. Modlit se lze snad jen za správné vedení ducha Světlem. Vše ostatní může skončit dost špatně, vzhledem k tomu kam až naši civilizaci ten všemocný rozum dovedl k všeobecnému spokojenému pomlaskávání většiny - nejméně do doby před krizí 2008.

Každý z nás by se měl stát samostatně a nezávisle fungujícím "bohem" a spasit sám sebe. Pokud budeme stále předávat komukoliv odpovědnost za sebe sama, stále nás bude muset někdo vést a to se můžeme vsadit, že největší ... stádo vede. Takže kdy se přestaneme chovat jako členové stáda a odvolávat se různých pravd, které se dřív nebo později ukáží jako více či méně falešnými? A kdy se konečně přestaneme odkazovat na minulost a začneme žít v přítomnosti s přesahem tvoření budoucnosti? A kupodivu vlastní budoucnosti...
Neustále hledáme něco spolehlivého... naše srdce nám bije v těle, udržuje náš život a stal se otlounkánkem. Sice nenapíše pojednání, jak vše bylo a kde je pravda, ale dokáže určit, co je důležité a co je potřeba udělat právě teď. Chceme se osvobodit nebo ne? Co to je svoboda? Není to možnost tvořit si svůj vlastní život? Co může být víc? S nějakým "božsky - temným" našeptávačem v zádech to ale fakt nepůjde, protože budeme tvořit budoucnost podle not někoho jiného.

Re: Re: Re: Zvláštní -Opakovanie je matka múdrosti - staré Slovjenske príslovie

paprsek | 19.06.2016

A ještě drobnost, je nemyslitelné škrtnout všechny věřící ze současného světa - s tím věří ve špatnou věc...

Ta obrovská spousta lidí chce dobro, ale nemá na to, aby pochopila tu obrovskou lež církví... v tuto chvíli všichni, kdo si přejí konec otroctví lidstva a jakýmkoliv způsobem se na tom podílí - i jen podporou obyčejných lidí, kteří prostě věří v dobrého boha své církve, se nutně musí spojit a spolupracovat... v tuto chvíli se nemůžeme jeden druhého štítit, že ten je v poznání zaostalý a neschopný a ten... a tím nemůže udělat dobrou věc. Církve stále drží v rukou obrovskou moc a je potřeba co nejvíce lidí z církve zapojit do bezpečného převedení starého světového systému do nového. Bude to ukončení moci církví, ale pořád to je potřebná služba lidstvu a na této službě bychom měli spolupracovat a napomoci jí a ne nad ní ohrnovat nos... Je potřeba diplomacie a pospojovat vše, co jen trochu půjde a ne se odtahovat a brojit proti sobě navzájem. V chápajícím společenství si lze říci vše otevřeně, ale navenek před těmi, co to zatím nejsou schopni pobrat - to chce jemně manévrovat, naťukávat a podporovat společné správné bezpečné řešení, srdce nás povede, jak přesně to udělat.

Re: Re: Re: Re: Zvláštní -Opakovanie je matka múdrosti - staré Slovjenske príslovie

paprsek | 19.06.2016

Právě podstupujeme zkoušku zralosti na svobodu... jak to bývá v pohádkách? Obstojíme nebo ne a kolik možností máme? Může přijít někdo kdo to za nás napraví... asi ne.

Pokud se teď dokážeme spojit, každý poslechnout to své srdce, naučit se něj spolehnout a udělat to jediné, správné a momentálně nejdůležitější... už nás nikdy nikdo nemůže oblafnout, protože právě srdcem vždy tu habaďůru poznáme. Už nás nikdy nikdo nemůže vtáhnout do války, nějakou zákulisní hrou - přesvědčit nás, že se nutně musíme pozabíjet - jinak se to prý vyřešit nedá, nepadneme do žádné pasti léčky, protože čistotu naší bytosti srdce pohlídá a s tím i city, myšlenky a činy.
Dokdy budeme zkoušet všelijaké cestičky, jak srdce oblafnout a neposlouchat ho? Tahle " pohádka" nemá druhý díl ani opakování, které vše pokažené napoprvé opraví..

Re: Re: Zvláštní -Opakovanie je matka múdrosti - staré Slovjenske príslovie

LV | 29.07.2016

Kálí je Bohyňa v starej Indii, teda ženský princíp - nie mužský. Ničiteľka starých foriem.

jedenásť

LudskyZdroj | 19.06.2016

Dnes v karélii:
22 detí na výlete.
Na dvoch lodiach. Náhla búrka.
jedenásť detí je zachránených.
Deti boli vo veku 11 až 15 rokov.

Přidat nový příspěvek