Pozadí britsko-saúdského sponzorovaného, islamistického terorismu

08.01.2015 18:37

Martin |

https://larouchepac.com/london-saudis-911
Shodou okolností krátce po útoku v Paříži proběhla tiskovka k rezoluci Congr. Waltera Jonese (Rep) za odtajnění 28 stran z Kean-Hamilton 9/11 Commision Report, která je znova v Congressu.
Zajímavé je to poslouchat mezi řádky. Těžko předpokládat, že o tom bude někdo mluvit otevřeně na veřejné tiskovce, ale pod povrchem jasně zaznívá odpor k Britskému impériu (NBR - Nová britská říše, vzniklá za Trumanovy administrativy s centrem City of London a Wall Street) a britsko-saúdskému sponzorovanému, syntetickému islamistickému terorismu (Al Qaeda, ISIL etc. - za účasti MI6 a CIA, jako nástrojů City of Lodon). Stránky přinášejí důkazy o účasti Saúdů na 11. září. Jejich odtajnění by urvalo víko Pandořiny skříňky rychlostí blesku a nejspíš by způsobilo novou americkou revoluci. Kruhy kolem congr. Waltera Jonese a Sen. Boba Grahama jsou patriotické kruhy, napojené na patriotickou část US Intelligence Community. Představují nesourodý, ale podstatný tlak na neocons a staroanglické globalisty. Je tedy možné, že přeformátování USA by se mohlo ubírat i tímto směrem.
Proti NBR je podobně vymezena i Ruská vláda v rámci operace Anti-anaconda, jak asi před půl rokem informoval na svém profilu Igor Panarin.
https://larouchepac.com/28-pages