Porošenko hrozí "válkou s Ruskem na celém území Ukrajiny"

25.01.2016 11:50

Taurus |

Chcete se zasmát?
Porošenko hrozí v Radě válkou s Ruskem na celém území Ukrajiny, pokud poslanci neodhlasují nový projekt Ústavy, ve které bude zakotvená decentralizace a federalizace Ukrajiny!

“Politické síly, které se snaží, za jakoukoli cenu blokovat Minské dohody, mírový proces, ústavní proces, musí si dobře uvědomit následky své činnosti. Ty přivedou k obnovení horké fáze konfliktu s RF na celém území Ukrajiny, ne jako doposud, jen lokální”,- prohlásil Porošenko.

Porošenko dodal, že pokud Ukrajina nebude koordinovat své úsilí s mezinárodními partnery, zůstane sama, bez politické a vojensko – technické podpory a bez sankcí vůči Rusku”.

Porošenko podotkl, že decentralizace mezi ukrajinským obyvatelstvem má velkou podporu.

“My nikomu nedovolíme ignorovat tento názor. Nikomu nedovolíme pomlouvat, dezorientovat a pokoušet se destabilizovat společnost, ať jsou cíle těch, kdo se snaží zastavit proces decentralizace jakékoli. Nedovolíme, aby nám někdo strkal klacky pod nohy a hledal v černé místnosti černou kočku. Černá kočka federalizace nebo hrozba státu v souvislosti se změnami v Ústavě, neexistuje a není třeba klamat lidí”.
Dále, Porošenko prohlásil, že decentralizace se stala rozhodujícím faktorem na cestě Ukrajiny do EU.
http://obozrevatel.com/politics/02451-blokirovanie-izmenenij-v-konstitutsiyu-grozit-vojnoj-s-rossiej-poroshenko.htm

Zopakují ruský vtip:
Janukovyč kroutí hlavou a povídá: “Proč jste mi hned neřekli, že se chcete zbavit Krymu, decentralizovat Ukrajinu, násobně zvýšit ceny, devalvovat hřivnu, zničit průmysl atd. Zařídil bych vám to hned, bez Majdanu a války na východě”…

A ještě připomenu. Před Majdanem Putin nabízel Ukrajině výhodný úvěr – 15 mld. dolarů a ruské investice do ukrajinské ekonomiky v hodnotě 60 mld. dolarů, včetně kooperace s ukrajinskými strategickými podniky. Za to chtěl jen slušné zacházení s ruským obyvatelstvem a aby Ukrajina nevstupovala v NATO. Dokonce neměl nic proti tomu, aby Ukrajina kooperovala také s EU.

 

Diskusní téma: Porošenko hrozí válkou s Ruskem na celém území Ukrajiny

Zdání a fakta

Přemek | 01.02.2016

Porošenko krásně předvádí roli loutky řízené zpoza scény. Dosazen elitami zpoza oceánu zažívá jejich náraz na jimi neřízenou realitu v plné síle a s ním i jejich otáčení korouhvičky při současné EU tlumočené podpoře Minsku 2. Současně nabízí krásný obraz osudu loutek, které se ve své malosti nazdávají, že jejcih řízený pohyb bude alespoň dlouhodobě, ne li nadosmrti komfortní. Inu, tak si svj osuch chystá každý, co nic nepochopil a prodal se vyšší nabídce v domění, že si tím chrání kůži.

Najde se rozumny Slovan, ktery

Dr Jarmila | 27.01.2016

by se smopalem v Kijeve odstrelil tu zidovskou sebranku s porkyshenkem I jacekhnupem a vycistil to hnizdo Sionistickych dablu a vrahu?

Re: Najde se rozumny Slovan, ktery

Jaroslav Kukla | 28.01.2016

Porno-shenko a vajcohlavy Buk-Vajce-nyuk...Co zlto-modra vlajka,to zlta hviezda a sion-modra loza...

obrátil

šolim | 25.01.2016

Ty Amíci sú fakt z bratov Rusov posratý.

Re: obrátil

Jaroslav Kukla | 28.01.2016

Blizi sa KONIEC,v ktorom Vychod(teda Rusko a Cina),porazia na hlavu a popol-prach Zapad! Nakoniec,je to Rusko co ma v znaku,Juraja-stinaca Hada/Draka,s mecom v ruke !!! Vychod symbolizuje ZNOVUZRODENIE a Vzkriesenie(preto Ruske cintoriny smeruju na Vychod),ako aj novy vychod Slnka...zapad,miesto satana a tmy je opakom Vychodu ! Aj Osvietenie narodov vzdy putuje s Precesiou,z Vychodu na Zapad...Americke 'osvietenie' skoncilo a prestahovalo sa do Ciny a na Daleky Vychod! USA budu uz len priemernou koloniou,ako je dnes kedysi 'osvietene' Anglicko ci Francuzsko,Spanielsko a Portugalsko...Kedysi isli kolonizovat svet,a dnes svet kolonizuje ich,Pakistanci a ini...

Porošenko je žid

Dasa | 25.01.2016

A židom sa podarilo zjednotené narody rozdelit. Poštvat prot sebe. Rozdeluj a panuj.Dosadili si do štatov svojich poddplatenych ludi. ucia ich historiu. A tak poštvat proti sebe narody, susedov, kde biely zabija bieleho, brat -brata. A oni sa smeju..zarabaju na vojne..atd. Len sa boja jedneho, ze by sa slovanske narody spojili.

Re: Porošenko je žid

Jaroslav Kukla | 28.01.2016

Komunizmus bol do Ruska dovleceny zido-chazarmi! V leninovom(matku a babku mal zidovku) porevolucnom politbire z 500 ludi,bolo az 493 zido-chazarov! Aj fasizmus mal vela zido-chazarov vo vedeni: Hitler bol bastardom Rothschilda,ako aj jeho mater-zidovka...heydrich,Himmler,Goebbels pomimo inich zido-chazarov...'Otec' nacistickej filozofie,Alfred Rosenberg bol zido-chazar z Latvie...No a dnesny luni-solarny Kongres a Senat americkeho Jer-USA-lema je skoro to iste co lenionov komisariat v porevolucnom Rusku...Ama-ruca je Hadi-Draci-Zensky kontinent,Juzna Amerika ma tvar zeny.a zeny v Amerike maju najviac prav a moci...Odtial pride aj antikrist-zena a zidovka(Clintonka?).. Aj preto ma Amerika dnes najviac zido-chazarov na svete! Len samotny Jew Yoke City ma aspon 5-6 milion zidov,a vacsina z nich vlastni mrakodrapy Manhattanu(ktory je lokalnou kopiou Mezopotamie v Mliecnej drahe,Genesis 2:10-14)...Aj preto sa chazarski zido-murari usadzaju v zahyboch lokalnych riek,v tvare zenskeho lona: vid Josefov v Prahe,ci Canary Wharf/London City-korporaciu a stat v state,na Temzi...

Re: Re: Porošenko je žid

Jaroslav Kukla | 28.01.2016

Koncom 19.storocia sa zrodila zido-chazarska SELMA APOKALYPSI,
ktora sa vyrutila podmanit si svet...Tato SELMA mala DVE HLAVY a JEDNO TELO JASTERA: Cerveny komunizmus a Modry sionizmus,ktore sa uz dvakrat "odbavili" pocas 1.a2. svetovej vojny...Teraz sa pripravuje ten najvyssi koitus vsetkych casov: 3.svetova a ocistec sveta...Vlastne uz zacala, a pridava sa coraz viac bojujucich stran...Jedno je iste: Vychod porazi Zapad,ale porazeni budu vsetci-cele ludstvo,ak prezije aspon 8,ako za Noaha-cislo ZNOVUZRODENIA a VZKRIESENIE LUDSTVA,vtedy...Aj chram Sv.Vasila v Kremline je OKTAGONALNY,zatialco sionisticka Modra loza jer-USA-lema ma len Pentagon-symbol zenskej kozmickej brany-Ciernej diery,znamej ako Yama...Dve jamy uz maju,po Dvojickach,a Ciernu dieru v ich rozpocte-financiach...Takze sa coskoro zruti sama na seba,ako vodikova bomba...

takové možné vysvětlení:

antirabbidus | 25.01.2016

Tomu se říká Slovanská debilita. Všechny Slovanské národy jsou do větší či menší míry tímto stiženy. Nejméně vůbec samotní Rusové.

Re: takové možné vysvětlení:

David | 25.01.2016

?

Re: takové možné vysvětlení:

JaroX | 25.01.2016

Ale no tak, Porošenko predsa nie je Slovan, ale Žid. A v každej krajine nájdeš takých, aj onakých... je to potom o tom, koho z nich si natočíš na video, ukazuješ v TV, a vyhlasuješ o ňom, že je to demokrat. Na tom, prečo židovské médiá v čase majdanu ukazovali židovských protestujúcich demokratov a židovských politikov, sa predsa nebudeme čudovať.

Re: takové možné vysvětlení:

jojo | 25.01.2016

Reaguješ zbrklo a impulzívne. To Slovania nikdy nerobili. Slovania sú možno mäkkí, ale zato rozvážni a nikdy by vlastných súkmeňovcov nenazvali debilmi. To, čo predvádzajú niektorí "Slovania" na Ukrajine nie sú debili, ale dlho pestovaní zombíci. A to je náramný rozdiel.

Přidat nový příspěvek