Pokus o diverzi ohromného rozsahu

09.09.2015 22:25

ТаuRus |

Soudkyně Jižně Sachalinského soudu Natalie Perčenko (všimněte si ukrajinské koncovky příjmení) na trestní oznámení prokurátorky Tatjany Bilobrovec (Běloruska) přiznala "extremistickým materiálem" knihu "Modlitba k Bohu: její význam a místo v islámu" Konkrétně, extremistickými byly přiznány citáty v Koránu - " Tebe uctíváme a k Tobě se modlíme o pomoc" (Al Fatiha), "Nevolejte nikoho, kromě Allaha" (Al-Džinn).

Samotné načasování této diverze v době, kdy celý Blízký východ je rozbouřený, do Evropy se valy davy muslimů, spolu s bojovníky teroristických skupin, jen si to přiznejme, neponechává na pochybách, že jde o pokus destabilizovat ještě i Rusko přes muslimské obyvatelstvo a přes zákaz svatých pro ně modliteb, a podnítit z jejích strany Džihad - svatou válku.
Proti tomuto rozhodnutí se ostře ohradil hlava Čečenska Ramzan Kadyrov. Zde je jeho dopis:
Р. Кадыров обжалует решение о признании экстремистскими материалами цитат из Корана
http://www.chechnya.gov.ru/page.php?r=126&id=17059

Ramzan Kadyrov podá odvolání na rozhodnutí soudu. Citují:

«Musím připomenout prokurátorce a soudkyni, že z "Al-Fatiha" začínají všichni modlitby a činností miliardy a půl muslimů ve světe. Čtou jí desítky miliard krát za den, vykonávají povinné a schválené modlitby. Soudkyně je všichni považuje za extremisty?»
Podle slov Kadyrova on a jeho bojové druhové, při čtení Koránu, hájili integritu Ruska, bojovali s mezinárodním terorismem a extremismem.
V Rusku vždy byla velká tolerance k mírnému islámu a naopak. Někomu je to velkým trnem v oku a proto chtějí vrazit klín mezi národy Ruska.

Ještě pár slov k osobě Ramzana Kadyrova.
Někdo se může domnívat, že Putin vsadil na Kadyrova jen proto, aby udržel mír v Čečensku. Nejen.
Kadyrov patří k velmi váženému rodu (muftiů) nejen v Čečensku, ale i v celém muslimském světě. Na základě rozhodnutí potomků Proroka, kteří dnes žijí v Arabských Emirátech, jeho rod byl určen, jako "Ochránce věcí Proroka" a v roce 2012 byly tyto věci převezeny do Čečenska. Jen tato skutečnost mu dovoluje, aby mluvil do všech záležitosti islámu v celém světě.
Před pár měsíci bylo zde video, jak Ramzan mluví o Koránu se sebevražedným atentátníkem a vysvětluje mu smysl islámu, jako mírného náboženství.
Během událostí v Krymu to byl on, kdo zařídil, aby mezi Tatary a křesťany nedošlo k řežbě.
Velkým dílem přispěl ke sbližování Egyptu s Ruskem a dnes i arabského světa.
Věřím, že i tentokrát se mu povede zhasit oheň, který chtějí zažehnout USA za pomoci liberálů a zrádců nebo korumpovaných "užitečných idiotů".

 

 

Diskusní téma: Pokus o diverzi ohromného rozsahu

k "civilizovanému Západu"

to je jedno | 10.09.2015

Problém je, že "civilizovaný Západ" neexistuje a nikdy neexistoval jako "civilizovaný". Stejně, jako dosud žádná pozemská civilizace nebyla nikdy opravdu civilizovaná. Vždy to bylo tak, že se nějaká společnost začala nazývat "civilizovanou" a pak se nad jiné společnosti a kultury povyšovat. Aby nakonec byla ve své pýše ponížena! Jak se nyní děje Západu muslimskou imigrací, a jak se dělo dávnému Římu invazí barbarů. Je fajn, že Ramzan Kadyrov i Rusko usilují o smírné soužití národů a náboženství Ruska. Nicméně je otázka, jak dlouho to může vydržet. Čečenská súfijská verze sunnitského Islámu dává snad naději, že by to fungovat mohlo dlouhodobě, protože je o dost jiná, než verze Saudskoarabská wahhábitská... Ale pochyby zůstávají. V základech Islámu je Korán, a ten je ne nepodobný Main Kampf či Komunistickému manifestu. Třeba Súfa se s tím snaží nějak vypořádat před důraz na mystiku. Šííté zase v podstatě věří, že Korán sunnité zfalšovali, že čekají na nový příchod kohosi z rodu Proroka, kdo jim zjeví tu pravou verzi Koránu... To taky vysvětluje, proč se zdají šííté civilizovanějšími... Dodávám však, že toto nehodnotím z pocitu, že my zde v Evropě jsme civilizovanějšími, než jsou lidé v Čečně. Nejsme - to spíše třeba Aboriginci v Austrálii. Byl bych rád, kdyby se tedy lidstvo skutečně konečně už civilizovalo.

Re: k "civilizovanému Západu"

Cico Ciciak | 11.09.2015

Čítal si vôbec Korán? Nemám dojem, že by bol moc podobný mk! Ono, neviem, či si vôbec čítal aj mk! Problém nie je v Koráne, ale v jeho dnešnom historicky z(de)formovanom výklade v podobe dnešného pseudo-"islamu"!

Preklad čistého Koránu do slovenčiny bez vysvetliviek
--------------------------------------
http://www.koran.sk/Koran%202014.pdf

Preklad Koránu do slovenčiny s vysvetlivkami
-------------------------------
http://www.koran.sk/koran-zvazok-1.pdf

http://www.koran.sk/koran-zvazok-2.pdf

Re: Re: k "civilizovanému Západu"

Cico Ciciak | 11.09.2015

Ešte dodám:

Ja by som charakterizoval Korán, ako veľmi praktické, pragmatické, objektívne a prirodzené učenie a filozofiu života, ktoré masochisticky nenastavuje 2. líce ako istí sebemrskači na západe, ktorí vôbec nepochopili túto dogmu (jej správnu mieru) a vyložili si ju špatne (niekto ju schválne vyložil špatne, aby otrok makal a nepi...)!

Perčenkovej týždňové školenie s Lebkami a hnátmi?

udo | 10.09.2015

Scull & bones.
Asi phyphyna dostala zahraničné mozgo-výmenné školenie korektálnosti u súdruhov-aDeoaparátčikov spoza oceánu..

Ako zúfalo sa snažia poniektorí dlho ni(e)kým vyberaní, vybratí hillbillies "nevyhnutnosť" vojny "kresťanov" s "islamom" ideologicky..adeologicky oddôvodniť.
Ďalšia verzia dejín z BLBlio-koncepčného uSúdka:

https://youtu.be./SO5_QQVYlpA

V čom má aKadémon Bill Warner pravdu, čo zamlčuje a v čom priamo lže..
prípadne pre aké (koho) ciele podvedome, alebo vedome pracuje?

Samozrejme nič proti bežným, (mo)mentálne aspoň ako-tak zdravým am(on)íkom..

Ramzan Kadyrov

Hana | 10.09.2015

I z jiného pohledu, jak vytřel zrak tzv. civilizovanému západu. Snad někteří pamatujete aféru, kdy v ZOO v Kodani bylo před zraky dětí zabito jateční pistolí a rozporcováno žirafí mládě a to i přes protesty a petice z celého světa pod směšnou záminkou genetické nevhodnosti (příbuznosti genů) pro další chov. Ramzan Kadyrov nabídl, že na vlastní náklady převeze toto mládě do své soukromé ZOO v Čečně. Kodaňskou ZOO by to nic nestálo. Přesto bylo toto mládě zabito na veřejnosti. Jen další malá ukázka západoevropské humanity a civilizovanosti. Ale když už západ nezajímají mrtvé děti na Ukrajině a v dalších jím rozvrácených zemích, co čekat v takovém případě. Ale v mých očích je p. Kadyrov mnohem civilizovanějším a humánnějším člověkem než tlupa západoevropských politiků, kteří kvákají o humanitě několikrát denně jen v případech, kdy se jim to hodí.

Přidat nový příspěvek