Pan-Ki-mun se připojil ke kritikům Ruska

11.10.2015 12:28

TauRus |

 

Pan-Ki-mun se připojil ke kritikům Ruska. Podle něho síly koalice neměly v Sýrii moc úspěchů, ale údery ruského letectva “přinesly ještě víc problémů” .
Humanitární situací v Sýrii a okolních státech Pan-Ki-mun nazval hroznou. Počet utečenců roste a převýšil už 4 miliony a ještě 10 milionů lidí potřebují humanitární pomoc.
http://zakonvremeni.ru/news/13-3-/23633-pan-gi-mun-rossiya-obostrila-situacziyu-v-sirii.html

Jak se říká: “přehodit problém z nemocné hlavy na zdravou…” Kdopak toho Korejce tak ohnul?
Podle aktivace USA a Británii v regionu, by se dalo předpokládat, že se v OSN budou snažit dát mandát na vojenské operace koalicí v čele s Amerikou, aby jejích působení nějak legalizovali. Aspoň nějaký handl kolem toho očekávám.
Ještě uvidíme, jak se zachová Turecko po těch atentátech. Jako signál by se vyplatilo sledovat chování tureckých Kurdů. Zatím to vypadá, že pracují na destabilizací krajiny. Kurdský předák obvinil z teroristického útoku vládu Turecka.

 

Diskusní téma: Pan-Ki-mun se připojil ke kritikům Ruska

Pan-Ki-Mun

nocniimuura | 15.10.2015

Pan-Ki-Mun se nepřipojil!
Pan-Ki-Mun je jako žoldák ve službách mezinárodního terorismu placený z USA

problémy

M.C. | 12.10.2015

Pan-Ki-Mun zapomněl upřesnit komu přinesly ruské nálety ještě víc problémů než měl. :-D
Že se tím situace na BV výrazně zkomplikovala o tom nepochybuju. Nepochybuju ale ani o tom, že se v dohledné době zase výrazně zjednoduší.

Nevíte někdo proč Rusové zamalovali na svých letadlech výsostné znaky? U oficiálně prováděné operace mi to připadá zvláštní.

Re: problémy

udo | 12.10.2015

Načo provokovať?
Mám cieľ: nebyť cieľ.

Re: problémy

Petr2 | 12.10.2015

standardní postup na bojišti. Dělají to i jiné státy. Opatření proti raketám, aby měly ztíženou orientaci při navádění na kokpit. Je snaha zabít pilota, jehož výcvik je drahý a dlouhodobý. Zničení letadla je až sekundární.

Re: problémy

zebris | 12.10.2015

že by preto aby niekto so stingerom nevedel čo nad ním letí?

Re: problémy

nocniimuura | 15.10.2015

třeba jsou tam na kontrakt, stejně jako amíci v Izraeli nebo v Arábii

Jižní Korea, poslušná kolonie, okupovaná 65 let vojsky USA (Německo ještě o +5 déle)

Petr2 | 11.10.2015

pan Kimun, Jihokorejec, je pouze ubohou loutkou, poskokem USA. Vždyť jeho rodná země je okupována od 1950 – aktuálně 25 000 US vojáky. Ještě před pár lety dokonce Američané VELELI celé jihok. armádě. Jihokorejci tak neměli po dobu 60 let kontrolu dokonce ani nad svými vlastními ozbrojenými silami. http://blisty.cz/art/34682.html

OSN v rukach USA

Peter Mojžita | 11.10.2015

Pan-Ki Mun je plne v rukach Woshingtonu a bude spievat len to co mu povedia.Cele OSN je fakticky o nicom,treba to cele zrusit a vytvorit nieco nove co nebude v podruci nejakeho USA a bude objektivne riesit zasadne veci sveta.Dtto je aj WTO.P.M.

Kritika Ruska

Hana | 11.10.2015

To se dalo čekat, že z uprchlické krize bude obviněno nakonec Rusko. Vždyť už byly publikovány zprávy, že snad 3 nebo 4 pětiny z uprchlých Syřanů utíká údajně před vojsky Asada, ne před IS. A na co by evropská a usácká jelita sváděla další vlny imigrantů proudící do Evropy, pokud by Rusko porazilo IS, ti další přece utíkají před ruskými nálety. Už začíná být nudné, jak je ta západní propaganda předvídatelná. Oni potřebují rozbít v Evropě národní státy, proto sem tu zfanatizovanou pakáž budou cpát hlava nehlava. Nám už nic nepomůže, pokud nepůjdeme do ulic všichni a nevynutíme si vystoupení z EU.

Re: Kritika Ruska

Jana | 11.10.2015

Je to tak, ale bombardování Srbska a Černé Hory je precedent na který bychom asi neměli zapomenout".Prásknout dveřmi za NATO" jsou slova která jsem dnes slyšela při příležitosti oslavy výročí smrti Jana Žižky z Trocnova, před 591 lety, pořádané Svazem bojovníků za svobodu v Hradci Králové, kdy jsem vyslechla naživo i odsouzení útoku na nemocnici v Afganistánu.

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek