Otevřená nabídka Rusku - od Evropy nebo GP?

12.01.2016 19:35

TauRus|

 

Nabídka od Evropy nebo GP?

Rakouský "Contra magazin" píše o tom, že Rusko by se lépe hodilo pro úlohu světového četníka, než USA.
Uvádí zajímavé argumenty pro svoje tvrzení:
- Rusové jsou spravedlivějším národem, než Američané,
- Rusové jsou následníci Byzantské říše, kdežto Evropa se zformovala na základě germánských barbarských plemen,
- dále uvádí vynálezy, které do Evropy přišly z Ruska – samostříl, o tři století dříve, mýdlo, rádio, žárovka, rádio, elektro sváření, traktor, televize, kosmické lodě, mírová jaderní energetika atd., «které byly potom zcizené Evropou».

Rusko vždy prosazovalo humánnější zbraně, v Evropě vymysleli bojové plyny.
V Rusku nebylo tradicí spalování lidí na hranicích, Ivan Hrozný zabil za celou dobu své vlády méně lidí, než jich zahynulo při jediné Bartolomějské noci…atd., dokonce i kuchyně je bohatší.
Mnoho zemí se obrací na Rusko o pomoc ve válečných konfliktech mnohem raději, než na sobecké Američany. Dnes nejde vyřešit bez Ruska konflikty na Blízkém Východě a tak dále a tomu podobně, samá chvála na Rusko.
Přednosti, které se Rusku upíraly po mnoho staletí, najednou vylézají na povrch, dokonce i historii jsou ochotní přepisovat.
rj. – http://zakonvremeni.ru/analytics/7-3-/25052-contra-magazin-rol-mirovogo-zhandarma-podxodit-rossii-bolshe-chem-ssha.html

originál – Deshalb wäre Russland der bessere Weltpolizist als es die USA je sein können
https://www.contra-magazin.com/2016/01/deshalb-waere-russland-der-bessere-weltpolizist-als-es-die-usa-je-sein-koennen/

V jednom z videí už se Pjakin zmiňoval, že GP nabízí Rusku úlohu světového četníka místo USA. Putin to odmítl. Toto už je velmi konkrétní nabídka, dokonce s návrhem částečné nápravy historického mýtu. To GP chce Rusko do té úlohy přes ruské elity vmanipulovat, nebo je na tom tak bídně, že jde dokonce i na částečné ústupky?
Mimochodem, v originálu je hned na začátku velmi rozumný příspěvek:
- nepotřebujeme globální četníky, potřebujeme lidi, kteří se zlepšují…

 

Diskusní téma: Otevřená nabídka Rusku - od Evropy nebo GP?

co je zajímave?

dicidus | 17.01.2016

že antirabbidus skopíruje jinde článek, ořeže hlavu i patu a střed nakopíruje do debaty. Nic nové, nic aktuální, jenom to, co už víme. Starek kecálek, jdu blejt..........

cetnik - policajt

jana123 | 13.01.2016

kto by chcel byt svetovym policajtom? jedine psychopat ako usa a im podobni. Niekto s IQ a EQ a s dusou da prednost uni-polarnemu -
medzinaronemu rozhodnutiu - kontrole -podla platneho medzinarodneho prava, ktore je dnes sustavne porusovane.
Planeta ma zdrojov dost pre vsetkych ludi, pokial jej ludia vytvoria vhodne prijatelne prostredie, nasa planeta nasa MATKA ZEM pokial jej to umoznime vsetky zdroje obnovuje - uz Viktor Schauberger objavil, ze voda je zivá a rastie a zvacsuje svoj objem, pokial ma k tomu podmienky. Tak to je podla utajovanych objavov aj s ropou a inymi surovinami. Jednako, miesto toho, aby sa ludia svarili, mali by vytvorit uzavretý cyklus - obeh zdrojov -
t.j. zvysovat efektivnu recyklaciu spotrebovanych surovin a znizovat
zbytocnu spotrebu - a ustanovit planovanu zodpovednu reprodukciu obyvatelstva.

Re: cetnik - policajt

antirabbidus | 13.01.2016

já tedy něco o V.S. viděl a bylo to imponující, ale že by voda rostla? Můžete dát nějaké linky?

re

MOMO | 13.01.2016

Aj myšlienky a nápady majú svoj tok . A ten je z východu na západ . Na východe sa rodia a na západe realizujú do materiálnej podoby . Et oriente lux.

ostatne

Dagmar | 13.01.2016

kde je Pjakin? Je to jiz 14 dni co se odmlcel? Mate o nem zpravy?
Dekuji

Re: ostatne

xxx | 13.01.2016

v originale je uz od pondeli vecera na fct-altai.ru

RE

mdok1 | 13.01.2016

Skôr prianie niektorej elity. Od GP nie. Netvrdím, že ponuka nebola, bola, ale Putin za Rusko odmietol. A urobil dobre, pretože ak sa pozrieme na činnosť svetových alebo európskych žandárov v posledných pár sto rokoch, sú logicky a zákonite likvidovaní práve GP. A toto Putin nechce. Ak by tam bol niekto iný, menej zásadový, charizmatický, menej koncepčne vzdelaný, ala aj naopak veľmi národne uvedomelý, ale málo koncepčne vzdelaný, prijal by to. Viete, to ako v tom v vtipe o mafiánoch. Krásny život, ale krátky. Čiže ide o ponuky niektorej štátnej elity skôr rozhádať Rusko s GP.

Re: RE

antirabbidus | 13.01.2016

Kdoví jak to je. Zaznamenal jsem, že Putin i Medvěděv odmítli jet do Davosu - a to je sakra silný vzkaz. Bulharsko opět prý obnovuje projet South streamu - což trochu oslabí Německo v EU, ale posílí EU a hlavně Rusko (náhle bude mít Ns2 s Německem a Ss s Bulhary a kdoví jestli nakonec nepřijdou s prosíkem i Turci na Ts!) a posílí vazbu mezi EU a RF! Na druhé straně Pjakin tvrdí, že globalizace i NWO je nezvratný historický proces a jde o jeho konečnou podobu! Může to být i tak, že RF nyní zvedá svou pozici pro vyjednávání a cenu... V dosavadních modelech v celém postsovětském prostoru mělo zůstat 15-50 mil. obyvatel, jako správci zdrojů. Třeba M.Thatcherová tvrdila, že 15 - 16 mil. bohatě stačí - a to je tedy fakt nářez (totální pohrdání Rusy). To se Ruským vlastencům jistě nelíbí, a tak soukolí NWO celkem účinně rozvrátili a GP nyní zachraňuje, co se dá (z dosud plánované plně totalitní podoby) a zlobí se na elity Sio-Anglosaské (vnější P a vnitřní P USA), že k RF nepřistoupili správně (můj odhad z těch různých vzkazů) = teď je vše spíše ve fázi orientace v nových podmínkách GP i dalších ve hře (asi jako ta hra monopoly - tam vše opravdu nezadržitelně směřuje a RF jen obsadila klíčová pole a z toho tvrdě těží), a ta hra má své časové limity - jako když hrajete šachy na čas = čas hraje spíše ve prospěch RF a zvedá jeho cenu - tedy spíše v očích vnějšího prediktora a vnitřního prediktora USA neb GP má určitý vzkaz z RF, že se na něčem dohodnout fakt chtějí, neb je to v zájmu všech (což asi možná je, neb planeta fakt není nafukovací, má své omezené zdroje a lidí je dnes očividně neúnosně moc - což způsobili hlavně Anglosasové - důkazem je, že Irán srazil porodnost během 30-ti let z 5-6 dětí na ženu na 1,6 dítěte...! A tím snížili důvěryhodnost Anglosasů v očích GP.). Zkrátka GP (a ostatní) je pozici, kdy na planetě hoří zdroje a RF v ruce drží hasičák, neb má svých zdrojů
hababuk a říká si o pořádné zaplacení za hasičák s tím, že jej někomu předá nebo začne samo hasit... NWO tedy asi nebude Sio-Anglosaso-Čínské, ale spíše Ruso-Čínsko-Sio-Anglosaské... Jsem přesvědčen, že RF asi na nic menšího nepřistoupí než na obchodní prostor od Lisabonu po Vladivostok, a rozvoj-redukci vlastní populace dle své úvahy s tím, že ať si GP dělá s populací zbytku světa co chce... Jak to ale bude nejsem schopen odhadnout, neb se to mění ze dne na den - teď se to hodně mele mezi vnitřními prediktory těch asi 3-4 významných států (jestli se dá počítat EU?), vnějšími prediktory (nadnárodní monopolní korporace, židovstvo, některé elity Anglosasů) a GP (všichni ti nejdůležitější finančníci)... a jsem tedy zvědav, co z toho vzejde. Musím však konstatovat, že nemám dostatek spolehlivých a hlavně zákulisních informací - a tak musím hodně spekulovat a tudíž mé vývody mohou být značně mimo.

Re: Re: RE

patacek | 13.01.2016

No tedy, "lidí je očividně moc". Možná to tak vaše oči vidí, ale to ještě neznamená, že je to pravda. Planeta nafukovací není, ale nezdá se mi, že by v současné době byla přelidněnost aktuální problém, který je nutné řešit násilným snížením počtu obyvatel. Problémem je rozumné využití a přerozdělení zdrojů. Není mi jasné, proč z nárůstu obyvatel na planetě viníte Anglosasy. Ti rozhodně populačně nerostou. Myslíte-li tím naprosto scestnou politiku zasahování zejména v Afrických zemích pod pláštíkem pseudohumanismu, pak ano.

Re: Re: Re: RE

antirabbidus | 13.01.2016

Já ani nemyslím, že je nutné lidstvo snižovat násilně. Příklad Iránu, kde vláda zákonem uložila novomanželům absolvovat kurz o antikoncepci a došlo k poklesu porodnosti z 5-6 dětí na ženu na 1,6 dokazuje, že problém je jinde! Obyčejní lidé, když dostanou informace a ne ideologii či předsudky, se umí sami zařídit v bezpečné zemi. A co se týče přelidnění-nepřelidnění... Záleží na stylu života, vzdělanosti lidí a jejich přístup ke zdrojům. A zde musím bohužel smutně konstatovat, že válčící a věčně zbrojící lidstvo s plýtvavým přístupem ke všemu... bohužel nemá na planetě zdroje na dlouho. Nejde jen o ropu, ale o leccos jiného... o kovy, půdu atd. Třeba takový Bangladéš, tam žije 1040 lidí na Km2! Takže parcela o rozměrech cca 32*32 metrů musí uživit jednoho Bengálce, poskytnout mu bydlení, komunikace, atd. atd. Kdo zde ví, že třeba Sýrie přišla o 70% zásob svých podzemních vod? Atd. Atd. Chápete? Zde v Česku na jednoho z nás připadá parcela cca 7 550 m2! To již taky není moc. Jako lidstvo nemůžeme přeci být takoví sobci, že zabereme životní prostor ostatním životním formám = měli bychom nechat nějaký prostor pro divočinu! Takže, když se lidé nenaučí řádně spravovat své zdroje, ať raději nepřibývají. Osobně jsem přesvědčen, že optimum je někde mezi 3-4 miliardami blahobytně žijících pozemšťanů, ale při rozumném přístupu ani dvojnásobek ještě nemusí být problém... Ale zde jde o něco jiného - o kontrolu a ovládání lidstva! Je evidentní, že jde o toto a že GP zatím populační explozi lidstva neřešil - neb mu vyhovovala, a usiloval o likvidaci nás... neb jsme vzdělaní a špatně se nám vládne! A proč z toho obviňuji Anglosasy? Průšvih populační exploze se odehrává přeci v jejich bývalých koloniích! Byli to Britové, kdo domorodcům v koloniích předvedli rabijácký přístup ke všemu... a jejich bývalé kolonie, to jsou země etnicky uměle rozdělené - hranice těch států nekopírují etnické hranice, ale jak si to Britové namalovali, aby těm zemím vládli dle pravidla rozděl a panuj... = nyní v těch zemích rozdělené obyvatelstvo spolu vede i válku kolébek a z toho plyne ta populační exploze = mnohopočetné rodiny nejsou schopny sami zajistit svým dětem patřičné vzdělání a z toho plynou další a další potíže! Řešením by pro ty země byl Švýcarský model (27 kantonů, několik jazyku i vír a funguje to), ale to by je k tomu musel někdo vzdělat - a to někdo asi nechce... = zase jde o špinavý byznys, jako prodej zbraní, a ovládání přes diktátory... Státy, které nebyly koloniemi Anglosasů - tedy Irán (Persie), Čína, Turecko... ty se nepotýkají nyní s populační explozí, neb to zvládli svými silami! Třeba v Turecku populace roste, ale zdravě... Takže ano, jde o scestnou politiku zasahování do Afrických i jiných zemí... Chápete už jak jsem to myslel?

Zajímavé

antirabbidus | 13.01.2016

Rusko přispělo lecčíms. Ale: Traktor - České země (parní traktor) a USA (spalovací motor), - až o cca 50 let později!, žárovka - Edison (USA), Radio - Srb Nikola Tesla a Ital Marconi. Mýdlo - starověk - asi Egypt a Babylon... Zase nebyly uvedeny: Bombardovací letadlo (Ilja Muromec), Mendělejova soustava prvků, Tokamak... Opravte si to!

Re: Zajímavé

sasan | 13.01.2016

žiarovka - určite nie Edison, ale rus Lodygin

Re: Re: Zajímavé

JanDrda | 13.01.2016

Díky za poučení, skutečně je to tak. Dokonce o 7 let dříve než Edison.

Re: Re: Re: Zajímavé

antirabbidus | 13.01.2016

díky, to jsem nevěděl...

Přidat nový příspěvek