Oliver Stone točí film o kyjevském režimu

20.06.2016 19:24
leva-net

 

To bude další kamínek do řady:
po dokumentech “Ukrainian agony”, “Masky revoluce”, “Donbass Seasons”, bude další “západní” dokument o Ukrajině.

Cenami ověnčený americký režisér Oliver Stone se rozhodl pustit do dalšího vysoce kontroverzního politického dokumentu. Prostřednictvím svého nového filmu „Ukrajina v plamenech“ hodlá divákům ukázat „pravdu“ o Majdanu a ukrajinské revoluci.

Americký režisér Stone, známý svým kritickým postojem k počínání americké vlády, dokázal k účasti v dokumentu přimět opravdu velká jména, a to včetně ruského prezidenta Vladimira Putina a někdejšího prezidenta Ukrajiny Viktora Janukovyče.

 

Film má mít premiéru v horizontu týdnů, odpis kyjevského režimu ve stylu ("bohužel se ukázalo, že v Kyjevě sedí fašisté a my sme jim tak věřili...") a jeho přeformátování pokračuje mílovými kroky (tento proces popisuje ve svých analýzách V.V.Pjakin, cílem GP, rukama Evropy je zachovat Ukrajinu pod svým vlivem a zachovat "pěstitelskou stanici" banderizace.

 

Diskusní téma: Oliver Stone točí film o kyjevském režimu

Čo je s Pjakinom?

jojo | 22.06.2016

Neviete náhodou či je niečo s Pjakinom? Alebo Irenou? Nejaká dlhšia pauza nastala. Už som ako drogovo závislý. Mám absťák.

: Oliver Stone točí film o kyjevském režimu

Везуха | 21.06.2016

Us je natočen http://news-front.info/2016/06/19/dokumentalnyj-film-stouna-ukraina-v-ogne-stal-luchshim-na-festivale-v-italii/

Přidat nový příspěvek