Odkud vítr vane (útok na Charlie Nebdo)

10.01.2015 18:18

ТаuRus |

Státní departament USA upozorňuje na to, že Al-Kaida a ISIL plánuj nové útoky v Evropě. V této souvislosti doporučuje vlastním občanům, aby na cestách so EU byli obzvlášť opatrní.
http://politikus.ru/events/39982-gosdep-ig-i-al-kaida-sovershat-novye-terakty-v-evrope.html

Už by bylo na čase prohlásit USA za největšiho teroristu na světě.
Docela výstížná fotečka
https://lh5.googleusercontent.com/-xdAmG5HQfqg/U_pciAPOHiI/AAAAAAADrRo/RRM9kNeRUa4/w503-h320-no/10304978_749001688493172_4671638691879352216_n.jpg

 

V souvislosti s hysterii kvůli ter. útoku v Paříži, Andrew Parker, generální ředitel Britské bezpečnostní služby upozornil na to, že brzy bude massový teroristický útok na Západ s velkými obětmi:

“We know, for example, that a group of core al Qaida terrorists in Syria is planning mass casualty attacks against the West,” the MI5 boss told members of the Royal United Services Institute.

“Al Qaida continues to provide a focus for extremists to plot terrorist attacks against the West. British Islamist extremists still travel to South Asia, the Arabian Peninsula and other theaters to try to obtain terrorist training.”

"My víme o hlavních skupinách Al-Kaidy v Sýrii, že plánují útok na Západ s masovými obětmi" sdělil boss MI-5.
http://so-l.ru/news/show/17792337#

Profesor Panarin také hned na začátku prohlásil, že za útoky stojí britské služby a cílem je zabránit rusko-francouzkému sbližování. Hollande dostal černou známku.

Ve Francii je hodně jaderných elektráren. Údajně o ních také jednal Hollande na setkání s Putinem ve Vnukovo. Prezident Francii informoval Putina o připravovaném ter. útoku na jadernou elektrárnu, který plánuje Amerika, aby to potom svedla na Rusko a rozpoutala válku.

"French President Hollande gave Putin shocking details obtained by the French Ministère de la Défense (DGSE) of a planed nuclear false flag attack on France, to be staged by the Obama Administration, that would be blamed on Russia. The French President went on to highlight his fears that outcome of this attack would give the U.S. grounds to go to war with Russia."

To mi případá hodně přitažené za uši, ale ze zkušenosti víme, že žádná lež není příliš velká, aby jí Západ nemohl použít.

V odkazu je také video s šéfem MI-5
MI5 chief says al-Qaeda plotting mass casualty attacks in West
https://www.youtube.com/watch?v=lIHJxIcEMBM

Pořád se opakuje slovo Sýrie. Tam zřejmě mají v plánu zaútočit.

Domnívám se, že stejnými věcmi vydírají i Merkelovou, pokud bude chtít uhnout od línii USA.