Obětování Ukrajiny

15.09.2014 21:10

Lin |

Zajímavý dokument, který nabízí pohledy na ukrajinské dění z několika stran (cca 22 minut).
Začíná od toho nejzjevnějšího = upevnění násilně převzaté moci a předání země k užívání "sponzorům".
Tato moc v žádném případě nepotřebuje "agilňáky", kteří ji k moci přivedli. Představují pro ni nebezpečí, že by si náhodou vše mohli zopakovat (a již s nabytými zkušenostmi) a svrhnout ji samotnou. Velení UA armády se ukázalo jako neschopné, ale přesně plnící plán = zmasakrovat co nejvíc mladých "svidomitych", kteří by se mohli protivit. Proto velení nikdo neobměnil, nikdo nepotrestal. Místo toho jsou nové a nové odvody.
Obyvatelstvo průmyslového Donbasu také nikdo ze "sponzorů" nepotřebuje. Jednak je velmi početné a jednak už daleko před začátkem jakéhosi "majdanu" dalo jasně o sobě vědět, že si svou zemi nenechají devastovat, zničit, otrávit. "Sponzoři" v podobě nadnárodních korporací potřebují celé teritorium "čisté" - tj. bez těchto "rebelů".
Ona vůbec UA je se svými 50 miliony lidí na obtíž. Na obsluhu trubek a jako levná pracovní síla při drancování vlastní země jich postačí statisíce.

Dokument pokračuje méně zjevnými důvody.
Vlastně celá Ukrajina jako stát není "sponzorům" potřebná - potřebné je jen území a to nejen nadnárodním korporacím. Z vojenského hlediska bude možné sevřít Rusko (základny přímo na hranicích, lehčí destabilizace přímo v pohraničí). Rusko musí být "potrestáno" za poslední roky, kdy si dovolilo zhatit některé z plánů "západu" (viz Sýrie). Není přípustné dovolit Rusku růst. Ani ono není potřeba jako samostatná, silná země.

Dokument končí "nematerialistickými důvody".
Je zmiňovaný byznys s orgány.
A jako skrytý, nematerialistický důvod, je uváděn nepřetržitý boj mezi rozdílnými civilizacemi: satanistickou a tou, co je nositelkou spravedlnosti, svědomí.
Úsilí o co nejkrvavější bratrovražedný konflikt je přirovnáván k "rituálu krve" = krvavých obětí pro krvelačného boha (bohy) - s úmyslem si je naklonit, s žádostí o pomoc ve zvrácení stávající situace.
Genocida lidí z opačné civilizace má žádoucí "doprovodný efekt".
V pořadu jsou použité záběry z Gibsonova filmu Apocalypto - kdo neviděl, doporučuju. Skvělá "objasňovací" škola.
Jen upozornění - jde o dost drsný film s ještě drsnějšími záběry.

http://politikus.ru/video/29836-zhertvoprinoshenie-ukrainy.html

A tady upoutávka na Apocalypto:

http://www.youtube.com/watch?v=8eE1hxj1yzU