Nové raketové komplexy v Sýrii?

15.03.2016 15:28
Vlabi|
 

V noci na včerejšek Ozbrojené síly RF provedly přemístění neznámých raketových komplexů neurčeného typu na letiště v syrském Chmeimim. Na ruské letiště přiletěla dvě vojenská transportní letadla a v podmínkách zvýšeného utajení byla vyložena zakrytá vojenská technika připomínající raketové komplexy МЗКТ. Očití svědkové uvádějí, že dvě nákladní vozidla a další tři zakrytá vysokotonážní vozidla rychle opustila letiště a za doprovodu kolových obrněných transportérů a obrněných vozidel odjela neznámo kam.
Někteří experti se domnívají, že do Sýrie byly dopraveny operativně-taktické raketové komplexy Iskander-M umístěné na podvozek МЗКТ-7930. Mohla to však být i vozidla ze sestavy komplexů protivzdušné obrany S-400 a Pancíř-S1.
http://military-informant.com/army/rossiya-perebrosila-v-siriyu-sekretnyie-raketnyie-kompleksyi.html

 

 

Diskusní téma: Nové raketové komplexy v Sýrii?

zbraně

MartinT | 17.03.2016

...pánové doufám že má Lavrov s Putinem strategii i při těch mírových rozhovorech a že tam v kufru propašují Kurdského zástupce

zdroj

nula | 15.03.2016

Budu zase za idiota, to je jasný, protože jsem, jsem totiž nula. Však i Ula to ví.
Ale přijde vám tady, konceptuálním studentům, jako důvěryhodný zdroj web, který je hostovaný na serveru fyzicky umístěném v Kyjevě, a má ho registrovaný "společnost" s názvem Defence Studio Military-Industrial Agency?

Detail viz třeba zde:
https://whois.domaintools.com/military-informant.com

Mimochodem jedním dotazem do vyhledávače se dá nají fórum, kde to sami rusky píšící přispěvatelé rozebírají, že to je, jak oni hezky slovansky píšou, fejkovyj chochlosajt :D

Re: zdroj

jedna | 15.03.2016

Hele nulo, a nepises ty taky pod nickem Jarmila na ac24 ?

Re: Re: zdroj

nula | 15.03.2016

Ne. Proč bych to měl dělat? :-o
Já nemám problém s krizí identity. Kluci mají penis a holky vagínu. Já mám pindíka a nemám důvod se převlékat do dámských šatů (přezdívky). I když nula je rodu ženského v jazyce českém. Jsem ten nula.
Něco k tématu, jedničko?

Re: Re: Re: zdroj

alun | 16.03.2016

Logické pokračování Tvé první věty : "...protože v ní vězím až po uši." - což nám (ale především sám sobě), dokazuješ následujícími
slovy.
A k samotnému tématu? - o čem tady diskutovat ?
Dovezli - nedovezli ?
Odvezli - neodvezli ?

Re: nula

LFS | 15.03.2016

Áno, máš pravdu, je to prinajmenšom čudné

:-(

Re: Re: nula

David | 16.03.2016

Já beru nulu jako bezpohlavní. Jinak zajímavé zjištění (zdroje informací).

Re: zdroj

martinT | 17.03.2016

hej nulo...v binární soustavě máš stejnou pozici jako 1 a takys přinesl důležité info a tím to potvrzuješ:-))...nula neznamená nic podívej se na vakuum jaký chlapík je to!!!

Sýrie - ať žije

Ledovec | 15.03.2016

Ať to bylo co to bylo, hlavně , že to Sýrii pomůže. Vivat svobodná Sýrie!

Přidat nový příspěvek