Něco k případu vraždy dítěte v Moskvě

03.03.2016 12:29
TauRus |
 

Nechtěl jsem o tom psát, ale přece jen něco k případu vraždy dítěte v Moskvě napíši.

Uzbecká chůva vraždící v Moskvě prý chtěla pomstít útoky v Sýrii
Uzbecká chůva, která začátkem týdne zavraždila v Moskvě svěřené čtyřleté dítě a uťala mu hlavu, odůvodnila svůj čin ruskou účastí na bombardování islamistů v Sýrii. Řekla to ve videorozhovoru s ruskými vyšetřovateli, jehož úryvky ve čtvrtek unikly na několik ruských serverů. Po zadržení přitom policistům tvrdila, že se činem chtěla pomstít nevěrnému muži.
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/396551-uzbecka-chuva-vrazdici-v-moskve-pry-chtela-pomstit-utoky-v-syrii.html

Zde je video rozhovoru s uzbeckou chůvou:
https://www.youtube.com/watch?v=sGfHXeC5E8M

Výzvědné služby USA (Izraelu atd.) mají technologie programování schizofreniků a nejen. Přitom naprogramování schizofreniků je jednodušší a hůř prokazatelné.
Určitě jste viděli pár dokumentů na toto téma.
Tito lidé potom západní služby využívají v týlu svého nepřítele, jednak k zastrašování obyvatel a často i ke zkoordinovaným akcím z tak zvanou opozicí.
Takových naprogramovaných lidí je celá síť, která kdykoli může být aktivována.

Případ té chůvy se mi jeví právě, jako koordinovaná akce před volbami v Rusku.
Už jsem zde psal zprávu, že Chodorkovskij začal jednat s KPRF a jinými opozičními stranami.
Toto je obrázek, který visí na oficiálních stránkách KPRF, velice operativně vymysleli:
http://stopmigration.kprf.ru/img/2902.jpg

Toto je povídání k tomuto obrázku, který u normálních lidí zákonitě vyvolal odpor:
http://kprf.ru/dep/gosduma/activities/152465.html

A toto je pro změnu obrázek, který se používá v EU – podoba čistě “náhodná”:
https://4.bp.blogspot.com/-nWSMpzslodA/Vtb2NQbyNiI/AAAAAAAAJaU/aG7vus-fp78/s1600/%25D0%25BA%25D0%25BE%25D0%25BC%25D0%25BC%25D1%2583%25D0%25BD%25D0%25B8%25D1%2581%25D1%2582%25D1%258B%25D0%25B8%25D1%2581%25D0%25BB%25D0%25B0%25D0%25BC1.png

KPRF vysvětluje, že to je jejích způsob boje. Není jediná, co takhle “bojuje”, otázka s kým?

Takže, celá operace spočívá v tom, že výzvědné služby cizího státu aktivují svého spícího agenta – zombi, současně dává povel svým buňkám, aby tento případ, co nejvíce rozmazali v médiích a blogosféře. Aktivuje se diskuze, která má za cíl vyvolat nespokojenost občanů s vládou – špatná bezpečnostní situace v zemí, chybné kroky vlády ve světě. Ne náhodou se vražedkyně zmiňuje o Sýrii. A taktéž k rozpoutání náboženských etnických konfliktů a aktů pomsty na jiných skupinách obyvatelstva. Potom opoziční politické strany ujišťují obyvatelé, že jen oni dokážou zařídit pořádek v zemí. Toto schéma se využívá všude, i u nás, proto pozor na politické strany, které mají jednoduchá řešení, a hlavně, ve svých kampaních hojně staví na nenávisti jedné skupiny obyvatel proti jiné.

 

Zde mluví o psychologických zbraních bývalý generál KGB Boris Ratnikov:

http://myslenkyocemkoli.blogspot.cz/2015/10/general-kgb-o-psi-zbranich-1.html

 

Diskusní téma: Něco k případu vraždy dítěte v Moskvě

Příspěvek

Jana | 03.03.2016

pana TauRuse je hodně zajímavý. Když se podíváme jak se zdokonalují konvenční zbraně - o kterých víme, proč by se zrovna tak nezdokonalovaly zbraně psychologické? Převahu v minulosti měl SSSR. Pak přišla perestrojka.
Podle mě to nejsou konspirační teorie a lidé, kteří se o tom nebojí mluvit jsou hned označováni za podivíny nebo blázny.
Myslím, že na zdokonalování psychologických zbraních pracují a také, že je i používají. Naprogramování, kontrola nad myslí a vůlí člověka. Je to jejich sen i plán, vládnoucí elita a zbytek už jenom otroci co udělají všechno, prostě všechno. Člověk vysílá frekvence a také frekvence přijímá.
Pěkný film - Mandžuský kandidát.
Zajímavé je, že chůva při zatýkání o Sýrii nemluvila, a najednou? Nemusela být žádný spící agent, ale tohle žádný normální neudělá.

Re: Příspěvek

Jana | 03.03.2016

žádný normální člověk neudělá

Re: Re: Příspěvek

JaroX | 04.03.2016

Mňa by zaujímalo, prečo tá moskovská rodina prijala do domácnosti za opatrovateľku 2 malých detí evidentne psychicky narušenú islamistku.

Trochu mi to pripomína tých z Donecka, ktorých sa po vypuknutí fašistického prevratu na Ukrajine, po pripojení Krymu k Rusku a po obsadení policajných/vojenských budov v Donecku novinári pýtali, čo si o tom myslia: väčšina bola taká tupá, že NEVERILI, že sa niečo deje, BOLI PRESVEDČENÍ, že ide iba o obojstrannú propagandu a že sa všetko "utrasie" a bude všetko v poriadku. Tiež by ma zaujímali dnes názory tých istých na súčasné dianie ako aj že čo si myslia teraz o svojom prístupe/informovanosti/názoroch/reakciách z tých predošlých chvíľ. Podobne by bolo zaujímavé zistiť, kde hľadajú chybu teraz rodičia toho nebohého dieťaťa... (a pochybujem, že hľadajú chybu v prvom rade u seba).

Re: Příspěvek

Lumír | 04.03.2016

Co to je za argumenty:
"... Převahu v minulosti měl SSSR. Pak přišla perestrojka. ...",
"... Zajímavé je, že chůva při zatýkání o Sýrii nemluvila, a najednou? ..."
Nebyla jste při jejím zatýkání, nemáte skutečný přehled co bylo před a po perestrojce. Pište prosím střízlivěji. Děkuji. Lumír

Fakticky víme starou belu i o tzv. konvenčních zbraních, když už používáme toto pochybné dělení.

Re: Re: Příspěvek

Jana | 04.03.2016

Nemyslím, že bych nepsala střízlivě a skutečný přehled opravdu nemám, ale o zkoumání psychologických zbraní v bývalém SSSR je toho na internetu k dohledání dost a při zatýkání chůvy jsem opravdu nebyla, jenom jsem vycházela z toho, co psaly ruské noviny bezprostředně po zatčení a tam se zmiňoval manžel a žádná Sýrie. Takže tyto informace si můžete dohledat i Vy.

vymytý mozog

Martin | 03.03.2016

Dovolím si tvrdiť, že na vymytie mozgu netreba tajnú službu, stačí na to samotný islam.
Ako povedal Richard Dawkins - "Dobrí ľudia robia dobré veci a zlí ľudia robia zlé veci. Ale náboženstvo núti dobrých ľudí robiť zlé veci."

Re: vymytý mozog

Cico Ciciak | 04.03.2016

Kde islam prikazuje odrezávať hlavy malým deťom?! Si zdravý?! Chápeš, o čom je reč v článku?! Čo užívaš, Bibliu v kostole?! Pseudo"kresťanstvo" a pseudo"islam" si môžu tak podať ruky! Jadro (písnička) je to isté - neľudské, len iný obal, rituály (taneček) a každý ide na to trochu inak! Ako (ne)humánne, to nech každý podľa svojich životných priorít zhodnotí sám! Presviedčať ho nebudem!

Re: Re: vymytý mozog

Hana | 05.03.2016

Korán jednoznačně obsahuje návody chování odporující Základní listině práv a svobod, rovněž odporují platným zákonům v Evropě. Správně by měl být islám postaven mimo zákon, stejně jako nacistická ideologie.

PRICINA CI NASLEDOK

jana123 | 03.03.2016

toto nie je jediny pripad, nemci by mohli vydat romany a taliani, keby nezametali pod koberec kolko deti sa u nich,, stratilo,, vcitane tych emigrantskych a zien, obhod s ludmi, v turecku ani nehovorim, tam predavaju novorodencov bulharske ciganky a vsetko to ma jednoho menovatela -v mene ALAH AKBAR

Re: PRICINA CI NASLEDOK

Cico Ciciak | 03.03.2016

O čom to tu zase trepeš ty ježišoidná janka?! :DD Aké strácanie, predávanie detí a obchod s ľuďmi v Nemecku, Taliansku...?! Aký to má súvis s článkom a s tým, čo sa stalo?! Si si len potreboval za každú cenu kopnúť do moslimov a islamu?! Vieš, čo je to technológia riadenia rozdeľuj a panuj, alebo umelých mejdánov?! Respektíve dlhodobá anti-Koránska stratégia západu a GP pomocou umelo vytvoreného "islamského" terorizmu?! Aj o tom sa v podstate píše v článku! Ty si totálne mimo! :DD

Re: Re: PRICINA CI NASLEDOK

David | 03.03.2016

Vůbec není mimo, cítí to jako žena-pokračovatel rodu. Stačí?

Re: Re: Re: PRICINA CI NASLEDOK

Cico Ciciak | 04.03.2016

Ako súvisí to, čo napísala s článkom?! Teda okrem toho slova islam!

Re: Re: PRICINA CI NASLEDOK

petržlen | 04.03.2016

Nuž neviem, kto je viac mimo, či „ježišoidná Janka“, alebo Cico–džihádista?

Re: Re: Re: PRICINA CI NASLEDOK

Cico Ciciak | 04.03.2016

Si zdravý?!

Re: Re: Re: PRICINA CI NASLEDOK

Cico Ciciak | 04.03.2016

Skúsim ti podať pomocnú ruku aj napriek tomu, že neargumentuješ, lebo ťa už sledujem dlhšie a vidím, že si riadne mimo! Zrejme si sa sem zatúlal z hlavnespravy.sk! Taká zatúlaná ovečka! Tu je ale troška iný level!

Niečo o Koráne, pôvodnom Koránickom Islame a súčasnom pseudo-"islame"
-----------------------------------------
http://cicociciak.blogspot.sk/2015/09/nieco-o-korane-sucasnom-pseudo-islame.html


Súčasný biblický projekt/koncept globalizácie globálneho prediktora
--------------------------------------
http://cicociciak.blogspot.sk/2015/12/sucasny-biblicky-projekt-globalizacie.html

Re: Re: PRICINA CI NASLEDOK

Hana | 05.03.2016

Takže muslimové za své chování, znásilňování, rabování, vraždění nejsou zodpovědní. Zřejmě za ně koná GP. Zřejmě si nepřečetli KSB. Zřejmě si za to mohou samy znásilněné, sami okradení, zbití, protože muslimům nedokázali vysvětlit, že se stali obětí manipulace GP. A už vůbec podle vás jejich chování nesouvisí s jejich vírou. Proč se tedy podobně v Evropě nechovají hinduisté, budhisté, se kterými žádné problémy nejsou?

nevim nevim

rad | 03.03.2016

To je jedna pani povidala. Obycejni rusove vedi co v Syrii delaji. Kdo je bymytej je vymytej a naopak. Tam neni co timhle dostat. Vrazdila deti !! a to jeste takovym zpusobem. To znamena, ze s ni nikdo nebude mit slitovani. A i Americane na oko jsou proti ISIS, cili tam je rovnitko- mohla to byt jakakoliv pizda- vyslo to na ruska nevinatka... mohla byt i nase- my taky bojujeme s isis..."
Lidi je jak sracek. Spis se divim, ze z tech 7mi miliard neslysime o silenostech 50x denne. Jinak netvrdim, ze clovekovi nejde vymit bedna a nasadit cokoli. To je jasny. Ale sorry v tomto pripade se to miji ucinkem. Na skaredy Rusko si malokdo vzpomene a jestli, tak pouze ti, kteri to maji v popisu prace plivat v pracovni dobe od- do. A o ty nejde. Naopak rusove ji chytli a dostane tvrdy trest.

Deje sa to pred našimi očami

JaroX | 03.03.2016

Stačí sa pozrieť na naše malé Slovensko:

Roháč
http://www.noviny.sk/c/krimi/rohac-ma-nove-alibi-na-sude-sa-objavil-aj-spisovatel-feldek

Harman
http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/247848-od-devinskeho-masakru-ubehli-dva-roky-motiv-harmana-ostal-neznamy/

Malinová
http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/314328-madarska-vlada-je-sokovana-obvinenim-malinovej-na-slovensku/

Zaujímavé je, že z týchto 3 obetí boli dvaja Slováci a jedna Maďarka, jeden je mŕtvy, jeden veznený v Maďarsku a jedna žije pod ochranou Maďarska...

Nene

Tom | 03.03.2016

Pěknej blabol

Přidat nový příspěvek