Migranti v Německu kamenovali transgendery

17.01.2016 13:50

Banda migrantů v německém městě Dortmund zasypala kameny dvě "ženy"-transgendery, jeden z nich prohlásil, že takové lidi je třeba zabíjet, píše britské vydání "Metro".

Tři migranty po napadení na 50-letou "Jasmine" a 37-letou "Elisu" zatkli. Poté co si transgender osoby stěžovali(y?) na urážky a napadení, zasáhly pořádkové síly. Migranti podle nich hovořili arabsky.

http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201601171404-w0jk.htm

 

Sluníčkáři a liberálové, co teď? Je třeba útok rozhodně odsoudit, nebo podpořit nebohé migranty, kteří utrpěli morální újmu setkáním s reprezentanty LGBTI komunity?

 

Diskusní téma: Migranti v Německu kamenovali transgendery

Moslimská pilulka

Klara | 19.01.2016

Niežeby ma tešila moslimská imigrácia do Európy, ale tuším to bude momentálne najúčinnejšia metóda, ako pribrzdiť rozmach LGBTI a genderovej agendy. My, biely, sme príliš benevolentní a korektní na to, aby sme prejavili svoj názor a nakoniec by to dopadlo tak, že podobne, ako v prípade moslimskej invázie, aj v prípade agendy LGBTI bude väčšinová spoločnosť potlačená ani nie 10% menšinami.

.

Cico Ciciak | 17.01.2016

No myslím si, že keby vojeli normálne ženské, tak sa im nič nestane a ešte tie ženské dostanú od cajtov pendrekom po šiškách! Hahahahahaha... :DD Prosto, degen west!

Re: .

Hana | 21.01.2016

Tentokrát souhlas. Pokud se jedná o LGBT menšiny, německá policie pracuje velice efektivně.

zapeklita situace !

bezradny | 17.01.2016

s tim soudruzi v NSR nepocitali ?
pro zacatek necht se chlapci zamotaji do nejakeho hadru a prchlikum skoleni, ze napadat lze pouze zeny

Re: zapeklita situace !

Hox | 17.01.2016

:)

Re: zapeklita situace !

Cico Ciciak | 17.01.2016

No myslím si, že idioti z nemecka si určite nezaslúžia žiadne komplimenty! Sú-druhovia to určite neboli, nie sú a ani nebudú! Keby hej, tak tie trans-genderoidy, či čo, a tí musulmani sedia spolu v base ako vnútorní nepriatelia štátu! Česť práci!

Přidat nový příspěvek