Měl jsem setkání s lidmi, kteří pracují pro BLESK a IDNES v Praze...

07.05.2018 17:31
Kail
 

Měl jsem setkání s lidmi, kteří pracují pro BLESK a IDNES v Praze.
Jedno zásadní sdělení je, že nesmí ani špitnout v „newsroomu“, u oběda a nebo kdekoliv v restauraci, že mají jiné názory (jsou pro suverenitu ČR, pro východní směr, uznávají politiku RF a prezidenta Putina) a pohled na současnou politiku, jinak se sesypou okolo nich lidé a hned je „demokraticky“ (jen ta jejich demokracie) zatím slovně ubijí. Byli nadšeni a nechtěli mě ani pustit domů když zjistili, že si mohli v klidu vyměnit názory a pohled na dnešní dění ve světě. Před třemi roky si projeli společně Rusko a Krym a ejhle vše je jinak než se dnes ukazuje v mainstreamu. Byli v obchodě kousek od Moskvy a nechápali, jak byl narvaný cizím zbožím, že ani takové zboží neviděli u nás v mega(giga)marketech. Dokonce přemýšlí, že opustí ČR.
Z IDNESu povídal, jak se vymýšlejí články na objednávku, dostanou kostru zadání, zbytek si už vymyslí a divadlo s lidmi se pomaličku rozehrává. Přeci jen na prvním místě jsou peníze. Sledovanost a čtenost.
Potvrdili mně, že naše zem se více a více rozděluje a jejich otázka byla. Kam to vše ještě zajde a kdy se to zastaví?

http://www.vodaksb.eu/diskuse/comment-page-24/#comment-134829

 

Diskusní téma: Měl jsem setkání s lidmi, kteří pracují pro BLESK a IDNES v Praze...

Jak se hlida "demokracie" ?

Palo | 14.05.2018

Az budete stat kvuli necemu pred soudem nebo exekutorem, tak vam tyhle prispevky do diskuse "spocitaji"!

Zabavi vam nemovitosti, auto, televizi, pocitac i smartphone ...

A budete platit desetitisice pravnikum ...

Oskubou vas, zadluzi, vyradi ze spolecnosti, profesne/odborne zlikviduji ...

Vse v ramci pravniho systemu a "demokracie"...

U soudu kvuli alimentum, ktere stanovily "podle tabulek" a ktere byly po pricteni najmu a zivotniho minima o nekolik tisic vetsi nez posledni prijem (pred trauma-rozvodem a autonehodou) ...

... potom co jsem si dovolil kritizovat "trzni chovani justice" a vydirani otcu pomoci deti ... (pry se jedna o "komplex nebezpecnych bludu" napsala za 8 tisic justicni znalkyne - po necele hodine rozhovoru !!! )

... statni zas-tupec tvrdil, ze "je velmi inteligentni, a proto velmi nebezpecny pro spolecnost, a je nutne ho zavrit do psychiatricke lecebny, a chemicky lecit"... !!!

... A "kdyz to bude odmitat, tak to tam do nej napichaji" !!!

Jeste rok a pul jsem takto "velmi nebezpecny pro spolecnost" behal po svete, nez me v ramci "reseni obloznosti luzek pacienty" (rozpocet psychiatricke nemocnice je na 95% obloznost, jinak nemaji na premie a investice) skutecne na 5 mesicu zavreli.

A 5 mesicu !!! trvalo nez primar pochopil, ze na uplatky za propusteni (udajne 100 az 200 tisic, podle dvou zdroju) nemam a napsal "znalecky posudek" za ktery ale soudy plati jen par tisic ...

.Ze se jedna o "trestny cin omezovani osobni svobody" to nikdo v psychiatrickych nemocnicich neresi a resit nemusi.

Moji zdravotni pojistovnu okradli o 300.000, to taky nikdo neresi!

Dalsim zdrojem jejich prijmu jsou provize za leky, ambulantni psychiatr si tak vydela "za vyzkum leku" az 60 tisic mesicne (zdroj jeho rodinny prislusnik). V nemocnicich to pry inkasuji primari. Ale pozor, to pry je taky "blud", i kdyz to vysetrovala kriminalka a lekari o tom diskutuji na forech... A taky se to musi "chemicky prelecit" !

"Poslal vas sem soud, tak vam musim neco napsat" ! Bez vysetreni, bez vysetreni kontraindikaci, ... jako dobytku !

Na zaver sem tam potkal kluka, ktery "sukal a fetoval s dcerou reditele BIS" a ten mi vsechno vysvetlil, o talnych sluzbach toho vedel hodne.

Odposlouchavaji pry automaticky pomoci pocitacu telefony a internet a nahravaji do databazi komunikaci, ve ktere se vyskytnou klicova slova. Kdyz pak treba stojite pred soudem, tak vam to "spocitaji".

Znam cloveka, ktery kdysi prodaval "nejvetsi pocitacovou sestavu v republice" prave pro BIS !

Minimalne vas oskubou o statisice za pravniky a "soudni znalce"!

Takto se dnes "demokraticky" potlacuji nekorektni nazory!





Re: Jak se hlida "demokracie" ?

Fidelito | 16.05.2018

Ešte v roku 2007 som kamarátovi poslal mail, v ktorého texte som použil slovné spojenie "ako v sinských protokoloch". Asi za 1 minútu mi prišiel krátky, automaticky generovaný mail v ktorom ma akýsi záhadný "systém" poučil, že som použil "nekorektné slovo! - nasledoval výňatok s môjho mailu. Z tohto "dobre mieneného" upozornenia mi bolo jasné, že elektronická komunikácia je sledovaná a vyhodnocovaná. To bolo v roku 2007. Od vtedy sa metódy sledovania všestranne zdokonalili. Napokon nečudujem sa. Už prvé telefónne linky koncom 19 st. boli odpočúvané, mravnosť mocenského aparátu a predovšetkým jeho pánov rozhodne nepokročila (leda že by smerom k démonickej povahe psychiky) a technické možnosti sledovania a rušenia súkromia dramaticky pokročili.

Re: Re: Jak se hlida "demokracie" ?

Nadka | 21.06.2018

Poradil mi jeden sečtělý člověk, když jsem se ho ptala jak být nekontrolována, pokud chci něco někomu sdělit,mám prý poslat dopis klasicky poštou,to prý se nekontroluje,aspoň do doby než na sebe něčím neupozorním.

brainwashing zombiee

Fidelito | 10.05.2018

Techniky vymývania mozgov zombíkov sa vyvíjajú tisícročia a prispôsobujú dobe. Mnohí z pešiakov propagandy sú dobrovoľníkmi, ktorí prijali liberpederastickú ideológiu rel . dobrovoľne. Sociálni inžinieri ich len upravia do toho správneho formátu. I medzi propagandistami sa nájdu osoby, ktoré si lživosť a škodlivosť uvedomujú, no lákadlo peňazí, pochybnej prestíže, či prostá potreba zamestnania spôsobujú, že pracujú pre systém a držia hubu. Pred krátkym časom som sa stretol so skupinou slovenských hercov a môžem povedať, že mimo kameru a médiá sú ich názory oveľa triezvejšie. Ak by tieto názory verejne prezentovali, už by si zahrali iba u ochotníkov. Tento režim sa asi 26 rokov tváril naoko demokraticky, a inak tvrdo kádroval a potláčal "nevhodné" názory. Teraz už odhadzuje pláštik "demokracie a slobody" a s nepohodlnými účtuje čoraz otvorenejšie.

Re: brainwashing zombiee

M.C. | 11.05.2018

Právě na to se čeká - až si většina podpindosníků uvědomí jaké bandě nebezpečných magorů slouží a že důsledky kroků těchto magorů zasáhnou i je samé.
Zdaleka ne všichni dostávají tolik peněz, aby za ně mohli přesídlit mimo Evropu a tam žít.
Propaganda se musí totálně zesměšnit i v očích těch, kdo ji pomáhají dělat.
Jenom aby to moc dlouho netrvalo, věci už zacházejí nebezpečně daleko.

Opustiť vlasť?

Fidelito | 10.05.2018

Opúšťanie vlasti je forma kapitulantstva, zbabelosti a sebectva. Vlasť treba hájiť a na jej stave treba pracovať. Únik z vlasti je (?)ospravedlniteľný iba v prípade, že dotyčnému ide o krk alebo mu hrozí láger a mučenie. Keď utečieme z vlasti, budú za nás bojovať iní. Jedného dňa sa môže stať, že už nebude kam utekať.

Stačí vydržet

Přemek | 09.05.2018

Místo planých řečí stačí dodržovat několik užitečných zásad: 1. Blokovat reklamy na všech mainstreamových webech a jejich obsah, pokud nezmizí, konzumovat pouze pro studijní účely. 2. Nesledovat zpravodajství ČT a odhlásit koncesionářský poplatek (dnes pro přehled stačí pořady dostupné na různých webech). 3. Neustále identifikovat ty ze spoluobčanů, kteří projevují kritické myšlení a seznamovat je s možnostmi žít důstojně v humánním socioekonomickém systému národní i globální dimenze.

Re: Stačí vydržet

Leopardus | 13.05.2018

Odhlášením koncesionářských poplatků se ale můžeš vystavit velkým problémům. Mají to dobře okoučované .. Nejen vlastnictví TV či rozhlasového přístroje, ale i PC, mobilu, tabletu, atp. Tě zavazuje k placení ..

Re: Re: Stačí vydržet

dmt | 23.05.2018

ale houby .. nemam tv 20 let a rozhodne se niceho nebojim

Re: Re: Stačí vydržet

Ziim | 24.05.2018

Nikoliv, samozřejmě rozhlasových poplatků se nezbavíte, protože i téměř každý pitomý mobil má "regulerní" přijímač radiového FM signálu ale TV poplatky rozhodně nemusíte platit z důvodu vlastnictví PC, mobilu, nebo tabletu - samozřejmě pokud neobsahují přijímač DVB-T, což ale normálně neobsahují.

Re: Re: Stačí vydržet

Dan | 26.05.2018

nesmysl, píšeš nepravdu. PC ani mobil není televizní příjmač. tak sorry ale pouze televizor.

Kam to lhaní povede?

Pavel | 09.05.2018

no .... asi tam, že většina lidí přestane mainstreamu věřit a to tak, že vůbec.

Ty lži o Skripalových už jsou tak průhledné, že i průměrně inteligentní člověk odhalí, že ho sdělovací prostředky vodí za nos.
Přesně ve stylu Orwela - Eurasie bojuje s Oceánií a tak tomu bylo vždy na věky věkův.

A zůstane jen pár omezenců, kteří budou věřit jen tomu co se napíše a budou si to pamatovat jen 14dní a pak už nebudou vědět vůbec nic.

Re: Kam to lhaní povede?

Libor Smetana | 10.05.2018

Ano, do absurdnosti dovedené lži mainstreemu vedu chápavější lidi k zamyšlení. Například o tomto webu leva-net jsem se dozvěděl poté, co přehnali na internetu pomluvy Stalina a Beriju, kterým jsem velmi dlouho sám ovlivněn propagandou z 90. let do jisté míry věřil, dokud mnou zaznamenané výmysly mainstreemu nezačali dokonce NÁSOBIT 20 milionů údajně zničených Stalinem životů. To mě popudilo a motivovalo (nejen) obě osobnosti asi před 5 lety začít hlouběji zkoumat přímo "u zdroje" ve skoro zapomenuté ruštině, následné ověření zde a už si nedám pokoj:-)) Politice jsem se "bohužel" ze zdravotních důvodů způsobených "bohužel" politikou (následky 5.priority z dětství a později už i 6. priorita zaměřená mě odstavit, protože jsem toho věděl už kolem roku 2 000 o Havlovi a dalších subjektech propojených přednostů klinik, politiků a zástupců pojišťoven a českém "smrtnictví - a "nemocnicích" a "náboženství" zvané farmaceutický průmysl mnoho a neudržel jsem hubu nevnímaje obrovské nebezpečí díky závislosti nutnosti chirurg. zákroku stř. obtížnosti) "bohužel" nevěnoval dříve. Mohu zodpovědně prohlásit, že kdybych věděl o KOB a DOTU o 15-20 let dříve, byl bych sice poškozen, ale vážněji by to neovlivnilo můj život, naopak to mohlo všechno být využito velmi pozitivně.

...

izi | 08.05.2018

Po přečtení příspěvku od Kaila jsem si vpomněl na jednu kapitolu z Bible, kterou jsem obvzláště rád používal v pubertě k oponentůře proti jedincům slepě následujících nejen církevní elity. Je to z Matoušova evangelia, celá katitola 23 stojí za přečtení, ale nyní vytrhnu z kontextu jen některé verše:

13 Běda vám, zákoníci a farizeové, pokrytci! Zavíráte lidem království nebeské, sami nevcházíte a zabraňujete těm, kdo chtějí vejít.

15 Běda vám, zákoníci a farizeové, pokrytci! Obcházíte moře i zemi, abyste získali jednoho novověrce; a když ho získáte, učiníte z něho syna pekla, dvakrát horšího, než jste sami.

24 Slepí vůdcové, cedíte komára, ale velblouda spolknete!
25 Běda vám, zákoníci a farizeové, pokrytci! Očišťujete číše a talíře zvenčí, ale uvnitř jsou plné hrabivosti a chtivosti.
26 Slepý farizeji, vyčisť především vnitřek číše, a bude čistý i vnějšek.
27 Běda vám, zákoníci a farizeové, pokrytci! Podobáte se obíleným hrobům, které zvenčí vypadají pěkně, ale uvnitř jsou plné lidských kostí a všelijaké nečistoty.
28 Tak i vy se navenek zdáte lidem spravedliví, ale uvnitř jste samé pokrytectví a nepravost.
29 Běda vám, zákoníci a farizeové, pokrytci! Stavíte náhrobky prorokům, zdobíte pomníky spravedlivých
30 a říkáte: ‚Kdybychom my byli na místě svých otců, neměli bychom podíl na smrti proroků.‘
31 Tak svědčíte sami proti sobě, že jste synové těch, kdo zabíjeli proroky.
32 Dovršte tedy činy svých otců!
33 Hadi, plemeno zmijí, jak uniknete pekelnému trestu?

http://www.biblenet.cz/b/Matt/23

Re: ...

hejtman | 08.05.2018

žáby na prameni, v angličtině reservoir dogs

taky se mi to stalo

Fanda | 07.05.2018

Přijel Pražák do regionu a hrozně si pochvaloval, když mohl přiznat že volil Zemana a SPD - Okamurovce. Že prý by ho tam ti místní z*rdi sežrali za živa, kdyby jen tušili...

Re: taky se mi to stalo

Standa | 08.05.2018

Otázkou je, do kterého regionu přijel a jakou společnost našel.

Pokud přijel třeba na Vysočinu, tak tam by se mohl setkat jen s 25237 svými spoluvoliči SPD, zatímco v samotné Praze by jich při troše snahy kromě sebe našel dalších 35546. Kdyby hledal namátkou, tak to na Vysočině znamená jen o necelé 4 procentní body vyšší šanci, že nalezne toho, kdo volil stejně jako on.

Spoluvoličů Miloše Zemana by v Praze našel dokonce přes 200000, zatímco na té Vysočině 163267 - ale je pravda, že jeho šance najít spoluvoliče při namátkovém hledání by v tom regionu byla o přibližně 24 procentních bodů vyšší.

Vyjádření toho pána o hrozícím kanibalismu pak nejspíš lze odkázat zcela do říše báchorek. Podlední zaznamenaný případ na našem území byl myslím někdy kolem roku 1980 v Děčíně - ale tam se kanibal specializoval na pojídání žen, zatímco zde se jedná o muže.

Re: taky se mi to stalo

treerat | 09.05.2018

Žiju v Praze, volil jsem Zemana a SPD a nemám to problém v Praze přiznat. Zemana tu volila třetina voličů, respektive 31%. Takže báchorky o tom, jak v Praze jsou jen voliči ODS a TOPky jsou mírně řečeno hloupost. Otázkou také je, v jakém se pohybuje prostředí. Pokud je třeba ve vedení nějaké nadnárodní firmy, tak tam to asi může být. Ale mezi běžnými lidmi nevidím problém.

Re: Re: taky se mi to stalo

Leopardus | 13.05.2018

Žiji v Praze a mohl bych s Tvým příspěvkem souhlasit. Bohužel jen do jisté míry; já se ve svém okolí nemohu moc chlubit tím, že jsem volil pana Zemana :-(

Re: taky se mi to stalo

Nadka | 21.06.2018

My jsme je volila celá početná rodina,jsme kovaní Pražáci,akorát dva námi proto pohrdají,oni volili rotujícího stahovače králíků a ODS. Okamžitě nás napadli že jsme oběti proruských a dezinformačních webů a máme vymyté mozky.

ba ba

Sugar | 07.05.2018

také jsem již měl tu čest probrat práci s novináři z Mladé fronty i ČTK. Je to pěkná seládka (selátka?) bez vůle, svědomí a morálky.

Po asi hodinové diskuzi, kdy jsem dotyčného jedince pomocí otázek donutil konečně vybalit pravdu, jak je vodí na špagátku následovalo hysterické uvolnění emocí...

:-)

Sufficiently MINDCtrlled

ludo | 07.05.2018

Ok, ja poznám ale aj zopár takých novinárov,
ktorí sú skutoční (ano, hlavne mladí) neoliberálne zapálení noví "horiaci veriaci". Bacha na to. Proste fanatizmus až za hrob, čo som nevidel ani v najhorśích scifi filmoch o totalitnych režimoch.

Kedysi sme mohli už aj s našimi "pionierskymi vedúcimi", či "zväzákmi" hovoriť pomaly otvorenejśie ako môźem s týmito niektorými inak kamošmi.

Proste aby si človek normálne musel znova dávať pozor, ako čo povie, aby ho slniečkári v rámci "toho jediného správneho názoru" ešte aj fyzicky nenapadli.

Na tento výmel mladých sa ani Hitlerjugend a komsomolci nechytali. Iba ak dokopy, žiaĺ..
Len aby nebolo pre všetkých už neskoro, kým mladým úderkám docvakne, kerá bije..Kto bude tých kancov, no hlavne prekvapivo kanice riešiť a hlavne ako?

A fakt im väčšinou o prachy ani nejde. Aspoň nie tým na nižších postoch. To skorej strednemu manažmentu. Horny ma zasa ine zaujmy..čistá moc, hranie sa na boha pri rozhodovaní o osude masy-stáda, kick z toho a tak..

Mnohí ideovi "roboši" sú tak spracovaní, že pracujú aj zadarmo,"pre dobrú vec".

Veď ako kedysi mladí SS, ktorí tomu tiež proste verili, v hiterjugend vyrastali, v škole iné nepočuli od "politicky globálno-režimne proaktívneho učiteľa"..

Ok, v niektorých ich subkultúrach sú v tom aj rôzne drogy, no pre väčšinu z nich to skôr nebýva cieľ..

Sám som tomu celému napred nechcel veriť,
keď nám v starej IT korporácii, kde som kedysi robil,
vybrali mladé kádre na školenie do materskej firmy v U.S.
a vrátili po týždni-dvoch kompletne preprogramované osobnosti..
Voli sme ich blikajúci.. Zvláštny pohľad v očiach. Fakt ako zo zombi-filmov. Mocné techniky.

Škoda tých ľudí. Mnohých som poznal ešte do toho momentu. Inak na bežné veci sa dalo baviť s nimi aj potom. Ale ak ste sa dostali na tabu témy, bolo zle. Od ohováračiek, provokácii, podrazov, až po fyzický útok, ak ste mali iný názor, ako "ten jediný správny". Proste sa automaticky aktivovali na kľúćové "triggery".

Sám som sa dobrovoľne prihlásil na školenie, len na tieto "special" bol aj polročný kádrový posudok o zopár Gigabajtoch o mne zozbieraných dát, preverovačky, podpisovačky, motivačné výsluchy a tú hru s tými totálnymi sektárskymi magormi sa mi proste nechcelo ďalej hrať. Začal som si z nich robiť prdel,,a ok, kde tu som pár krát nakukol, sa prepašoval.. :)

Obavam sa, źe keby toto bol mal Dolfi k dispozícii, tak tu asi nie sme..

Re: Sufficiently MINDCtrlled

Oracle 911 | 09.05.2018

To čo opisuješ bolo vypracované na základe výsledkov Dolfiho režimu...

Re: Re: Sufficiently MINDCtrlled

Ľudo | 09.05.2018

Aj.
No nie len.
Je isto staršie.
Tisícročia skúseností sa nezaprú.

Re: Sufficiently MINDCtrlled

jana123 | 16.05.2018

ja som za to ze cim viac ludi bude mat odvahu tzm lepsie na tom budeme, nebudu moct sikanovat ci zavriet miliony, par osob im problem nerobi, ked ostatni mlcia, o tom to je... pozrite na ciganov, ako si svojich brania...policajti nepolicajti... a my.. ked niekoho naopadnu...len sa pozerame... a diskutujeme....

Přidat nový příspěvek