LžiDnes nazvaly Zemana „Lžimanem“

17.05.2017 17:32
TauRus

 

KOMENTÁŘ: Zlobiš a Lžeman v jednom pytli, volby však spojenectví utnou
http://zpravy.idnes.cz/komentar-zeman-babis-korecky-dim-/domaci.aspx?c=A170517_112145_domaci_jj#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zpravodaj&utm_content=main

Korecký – autor článku v diskuzí dostal, co pro to.

Háta Sassmannová (to jméno je snad za trest) má starosti o Zemanovo klopytnutí v Číně:
Klopýtnutí na rampě i čekání na foto. Prezidenta přemohla v Číně únava
https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/klopytnuti-na-rampe-i-zdrzovani-statniku-zeman-pusobi-na-navsteve-ciny-unavene-31544?dop-ab-variant=&seq-no=1&source=hp

Tu Hátu (asi od slova „hatit“) netrápí, kolik smluv pro ČR v bylo v Číně uzavřeno a jaké výhody to ČR do budoucna přinese. Trápí jí zdravotní stav prezidenta, který už je natolik „prolezlý nemocemi“, že by snad měl raději sedět doma. Zeman by, možná, i zůstal doma, kdyby ČSSD spolu se Zaorálkem plnila svoje přímé povinnosti, vyplývající z jejích funkce a nedala přednost pletichaření před důležitým finančním fórem.

Jinak, na Zemana v médiích je opět veden bezprecedentní útok. Aspoň je vidět, na koho pracují. Ta přílišná politizace médií jde napříč celým EU. Naposledy jsme to viděli ve Francií. Už nikdo se ani nesnaží předstírat nějakou objektivitu, nezaujatost a pluralitu – zásady, na kterých ještě donedávna stála (nebo předstírala, že stojí) západní demokracie a kvůli kterým byl rozbit socialistický blok. Aspoň to mnohým otevře oči na to, jak skočili „z bláta do louže“.

 

http://www.vodaksb.eu/diskuse/comment-page-38/#comment-46119

 

Diskusní téma: LžiDnes nazvaly Zemana „Lžimanem“

Zastavani se Zemana je nesmysl

Mariet | 17.05.2017

Taurusi: To, co jste videl sam, Vam nestaci? Ten chlap uz na presidetskou pozici nema a v clancich se konstatuje skutecnost, tak o co Vam jde?
Ta Vase veta, ze je aspon videt, na koho pracuji je o nicem, protoze se musite divat na veci z vice stran, a pak byste videl, ze zase opacne o Vas lze rict, ze je videt, na koho pracujete, chapete podstatu, ze takto se nikam nelze pohnout? Porad se nalepkovat a prirazovat je debilita, prominte, ale je. Musime se drzet objektivni pravdy, a ta je takova, ze Zeman nema na pozici presidenta v zadnem smeru, s vyjimkou jeho daru drzky svateho, to je ale malo.
President musi zemi reprezentovat, a on dela jenom ostudu, uz ani to trapne vtipkovani se k jeho vravorani nehodi. Vravora vsude a pry je to viroza...hm.

Cilem Vaseho clanku je se Zemana zastat, ale on skutecne neni duvod.
Uz jsem tady psala nekolikrat, ze prirazenost brani lidem videt veci takove jake jsou a jestlize je nekdo podporovatel Zemana, tak mu proste ztoleruje cokoliv a to je, nazveme-li to mirne, detinskost.
Zeman ublizil a ublizuje nasi zemi a jestli si nekdo mysli, ze nejakych 22 smluv, co privezl, neco lidem v zemi da, tak akorat to same kulove, jako kdyz se podepisovaly smlouvy s Nemeckem. Z CR je montovna a zadny profit pro lidi pri "vpadu" ciziho kapitalu se nekonal a konat nebude. Je mi lito, ze u nas panuje americke mysleni a potreba nekoho oslavovat a vynaset, at dela co dela, hlavne kdyz to krasne okeca. Trump je to same. On chce mir, a proto uz buduje na Blizkem vychode dalsi spolek typu NATO, a k tomu Junckerova a Zemanova vytouzena armada EU a lidi, namisto aby je vykopali, tak je oslavuji. Kdo chce kam, pomozme mu tam...

Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

tatko | 18.05.2017

..ste nespravodlivá.Váš pán prezident predsa urobil veľa dobrých vecí,napr. vtedy,keď svetu poradil,že proti ISIL by sa malo bojovať vrtuľníkmi.Veď to JE predsa úžasné! Mohol predsa poradiť hrable,alebo cesnak..

Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Mariet | 19.05.2017

Dobry, tatko. Moc jsem se zasmala, diky. Ale kdyz se na to podivame jeho ocima, tak vlastne ten vrtulnik je jedina sance, jak se da ( dalekohledem) rozlisit hadrnika od jeho izraelskeho ci americkeho sefika :-))), zejo? A Zemanovi, jakozto znamemu izraelskemu ritolezci musi zalezet na tom, aby jeho soukmenovci neumirali.

Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

tatko | 19.05.2017

..tak sme sa zasmiali,ale pokiaľ budú peniaze peniazmi,budú môcť prezidenti voliť iba v tom,či a ako hlboko .. a to je asi tak všetko,čo si môžu voči Izraelu dovoliť. A nemyslím tým samozrejme iba prezidentov českých,alebo slovenských.Mimochodom ,ten náš, by mal možno nosiť na kotníku kúsok šnúrky ,ako tampón.. je totiž v tomto smere na roztrhanie a ľahko by sa mohol v niektorom z análov stratiť..

Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Mariet | 19.05.2017

Tatko: nemusite mi to verit, ale ja citim vic Slovenka jako Ceska, ikdyz jsem vyrostla na pomezi, tak jsem v mladi stravila daleko vic casu na Slovensku, diky me vasni pro hory a Tatry jsou nezapomenutlenym magnetem pro mne dodnes. Jsem rada, ze Slovaci pisi na ceske weby, protoze to znamena, ze neprijali ten nedobrovolny rozvod, co upekl Klaus a vyuzil Meciarovu naivitu... ale o tom ted nema cenu mluvit..

Ja jsem byla v Tatrach naposledy pred vice nez 10ti lety, byla nastvana, ze chteji po mne pas tam, kde ja se citim doma.. A dalsi sok byl, ze moje oblibena Makyta Puchov uz neexistuje a ze tam v tech prostorach cumim na auta k prodeji, ja si tam kupovala kdysi krasne saty, kdysi...
Ale k veci. Sleduji situaci na Slovensku a mam tam par dlouhodobych pratel, a muj nazor je jenom jeden, tatatata...
Rada prispeji i posledni korunou na snipery....u nas to same.. neni v tom podstatneho rozdilu. Proste tam mate parazity uplne stejne jako nas zbytek Ceskoslovenska.

Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

tatko | 20.05.2017

..ano,tiež ten rozvod nesiem ťažko, a nesúhlasil by som s ním,keby ho nikto nenavrhol.. Čo sa týka parazitov,to vidím celkom inak.Parazitov nie je možné nikdy celkom vyhubiť.. majú dôležitú úlohu! Nútia hostiteľa starať sa (sám) o seba a nebyť hostiteľom.Ten,kto žiada vyhubenie parazitov,je pre mňa nebezpečnejší,ako parazit.Preto "tatatata" iba na "pouti",alebo v nutnej sebaobrane ..napr. voči hubiteľom.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Mariet | 20.05.2017

tatko, ten ceskoslovensky rozvod byl podvod a znamenal poskozeni nas vsech, Slovensko zajistovalo nasi potravinovou sobestacnost z velke miry a Cesko bylo vice prumyslove, takze ta spoluprace byla idealni. Slo o privatizaci ( loupez stoleti ), aby Slovensko bylo vylouceno z naroku.

Dobre, kdyz nesouhlasite s hubenim parazitu, tak se Vas zeptam: vidite aspon ten rozdil mezi tim, kdy si parazit jen ucucava z hostitele a kdy uz ho zabiji? To je nase situace. Likvidace domacich lidi v Evrope za pomoci barevnych privandrovalcu je jista smrt, takze proto to tatatata je uz v nutne sebeobrane.

Otazkou zustava, jestli Vas zajima jen to, ze se ta likvidace zatim netyka Vas a vasi rodiny a nebo jste dostatecne empaticky k tem, kteri to jim prozili ci prozivaji okolo Vas.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

tatko | 21.05.2017

..zase vas nahnevám,pretože vás bez argumentov pošlem aj s tou vašou nutnou sebaobranou do pr..le! ..naposledy tu takí vykrikovali,v nutnej sebaobrane svojho národa mu chceli zabezpečiť lebensraum, a tiež milovali argumenty (a NIetzscheho),ale nakoniec sme ich hnali svinským krokom,lebo toľko empatie sme zas nemali...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Mariet | 21.05.2017

Ale, ale, tatko. S ideologiemi na mne nechodte. Zvlaste ne s temi, za ktere se schovava invaze a nazyva se sebeobranou naroda. To mi primo naskakuje husi kuze, protoze to neskoncilo jen nemeckym fasismem, ale pokracuje od 2.svetove valky jako prioritni politika Izraele. Bombarduje preventivne Palestince, a pry se jen brani, no a preventivni valka je taky jejich vymysl. To bychom se nepohnuli nikam, kdyz se nebudeme drzet faktu a pravych vyznamu slov.

A kdyz jsme u te empatie, tak ta se tyka skutecne napadenych, viz ti Palestinci. Kdyby okolni svet mel empatii, tak by s tim delal neco uz kdyz ta genocida zacala a zastavil ji. Nechalo se proudit a zidi dosli tak daleko, ze co zacali v Palestine, dnes pokracuji v Evrope, to je jejich dilo, nikoho jineho.

Sebeobrana znamena se branit v prvnim momente, kdy jsem napaden, je mi zpusobena ujma. Sebeobrana mela nastoupit uz kdyz vubec nekomu z vlady vypadla z huby myslenka o prijimaji uprchliku, okamzite mela nastoupit sebeobrana a empatie k tem, co ne vlastni vinou ( viz napr. neopravnene exekuce) jsou bezdomovci a potrebuji pomoct. A rvat meli vsichni, nejenom nas par, ktere vsude umlcovali. Pozadavky vlade s ultimaty, a pokud nesplni, sundat, i treba nasilim, sebeobrana je sebeobrana a ta se neridi zadnymi zakony, nebot v okamziku ohrozeni zivota nic neplati, ani psane ani nepsane, naprosto nic. A ne aby mi nejakej sasek na hrade rikal, ze se mame ozbrojit. Ja se nechci prat s presilou, ja se chci prat s temi, co to dovolili, aby k nam prisli a beztrestne si s nami mohli nakladat, jak je napadne. Neresim dusledky, ale priciny, a ta je v nasi vlade, nezajima mne, co Zeman keca, ale co dela, a neudelal a neudela nic pro nasi zachranu. Dokonce dovolil, aby z Nemecka k nam chodila jejich policie a klidne u nas i zatykala, kde to jsme?
V absurdistanu jmenem Czechia...

Takze o pokroucenych vyznamech slova sebeobrana jsem nemluvila, proto mne ani nemuzete nahnevat...a do pr.dele se posilat uz nema vyznam, neb tam jsme vsichni :-0)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

ZS | 20.02.2018

„Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.“ - Jan Werich

Ale nejhorší je, když hlupák mluví o něčem hloupém a snaží se vypadat chytře.

Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Sugar | 18.05.2017

1. Kdo je ze současné politické garnitury na pozici prezidenta ovšem adekvátnější než Zeman?
2. Zeman ideálem opravdu není a s jeho mhohými mylnými (záměrně?) představami také nesouhlasím.

Máme holt takovej mančaft, jinej není, tak se pokusíme ten okres ukopat a nespadnout do pralesa. Nebo si vychováme dorost a on nám "A" tým v budoucnu doplní.

Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Dotaz | 18.05.2017

Takže KSB je nástroj přípravy kádrů, kteří mají převzít v nastupující generaci řídící role a sami budou bezstrukturně řízeni prostřednictvím této ideologie, rozumím správně?

Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Sugar | 18.05.2017

Všechny informační podněty, které dostáváte z okolí vás nějakým způsobem do budoucna formují. Ať se jedná o ideologii či primitivní reklamu.

Cíle každého člověka by měly v časovém horizontu přesahovat jeho život. Jedině tak je možno budovat království Boží na Zemi. Toto chápou hlavně elity a v podstatě jejich nejhlavnějším sobeckým cílem během života je, jak předat sociální status následujícím pokolením jejich rodu.

KSB ovšem jako jediná poskytuje DVTŘ o technologii řízení sociálních supersystémů VEŘEJNĚ, čímž potírá davoelitární systém, kde jsou záměrně informace rozvrstveny pro dav a řídící kádry.

Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Dotaz | 18.05.2017

Je jasné, že současná kvalita tzv.elit je tak otřesná, že nedokážou řídit efektivně. Takže je třeba zalovit v jiných vodách. Limitující je samozřejmě Gaussova křivka. Cílovou skupinou pro DVTR je inteligence. Dobrá, najdou se kádry, vyškolí se, převezmou řízení. Ale ani oni se nedozví všechno a budou řídit podle principů DVTR, které jsou takové, jaké jsou, včetně svých omezení. Éra tzv. osvícenství byla ve své době také v mnohém pokroková, ať to vedlo k rozvoji vědy či obecného i vysokého školství, nemyslíte? VP je, podobně jako GP, anonymní. Paralela s ilumináty je zřejmá, nebo ne?

Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Hox | 18.05.2017

Je fascinující, jak jsou někteří lidé schopni si zdůvodnit svůj postoj, aby nemuseli revidovat své v mnohém defektní názory, pracovat na sobě, sebevzdělávat se, přestat se drogovat (platí pro část z nich) a převzít spoluzodpovědnost za budoucnost světa.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Mariet | 19.05.2017

https://paste.ee/p/V6rmB

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Iveta | 21.05.2017

Mariet. ..Tak keď mám názor na Pjakina adekvátny tvojmu,tak nechodím na ,,jeho,, stránku. Tu sa hľadá,nie zaryto odsudzuje.Precitaj si komenty,tie tvoje sršia nenávisťou asi k všetkému a všetkým s iným názorom.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Mariet | 21.05.2017

https://paste.ee/p/RbUuG

Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Sugar | 18.05.2017

Jaké nabízíte lepší řešení?

Souhlasím s tím, že DVTŘ je psána jazykem, který 90% populace zprvu odradí. No i malé děcko se vzteká, když se má učit kličky psacího písma či sčítat a odčítat, nebo?...

Jednou ze zásadních informací, kterou odkrývá kniha "Potřebujeme jinou školu" je, že člověk by se měl od mala učit naladění se na určitou pracovní činnost. Bez toho není schopen se zasoustředit a žel bohu v dnešní době digi-info udělátek, to je ještě těžší. Protože těch vzruchů je daleko více než v minulosti. Tam vidím klíč, proč jsou ty hrubé knihy pro lidi tak těžké. Terminologie knih VP je poměrně lehce zvládnutelná.

Je to na vůli jednotlivce:
"Je vůle, je člověk. Není vůle, není člověk."
Doplním: vůle v souladu se svědomím.

Anonymita:
I ve fabrice, od které kupujete auto znáte maximálně profily top managementu. Záleží vám POUZE na kvalitě a hodnotě auta a ne na tom, zda se pracovník u pásu A321 jmenuje Franta Smontujto a bydlí v Horní Dolní. To je bezpředmětná informace...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Dotaz | 20.05.2017

To, že vnímám určité záměry mě nijak nezavazuje nabízet jiná řešení. To jako když vám doktor řekne, že musíte užívat nějaké svinstvo a vy řeknete díky, tohle já žrát nebudu. Jistěže nejste farmaceut, ale vaše rozhodnutí vám dost možná zachrání zdraví nebo i život a dá vám šanci najít lepší alternativu.
Víte, co je to Gaussova křivka? Každá ideologie i věda je napsaná jen pro cílovou skupinu v určitém spektru IQ. Zedník to číst nebude a kdo je zas inteligentní hodně, ten používá vlastní mozek.
Takže je to ideologická příprava kádrů, které mají určitý intelekt, ale ne dost vysoký, aby aby mysleli samostatně.
Anonymita: Jestli chcete přirovnávat řízení lidské společnost se všemi důsledky k průmyslové výrobě, asi se robotizace mozku dostala do kritického stádia. Život není průmyslový výrobek, pane. Pozor, nezřízená konzumace cukru má za následek vysokou úmrtnost mozkových buněk.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Sugar | 20.05.2017

Pokoušel jsem vaše dotazy připodobnit k jiným tématům života, aby to bylo lehčeji stravitelné, ale evidentně se nepodařilo – moje chyba. Ale neberte to přeci doslovně, jde o pouhé připodobnění, aby se snáze pochopila podstata např. u té anonymity.

Pokud jste někdy v životě pracoval na řídící pozici jakékoliv firmy, jistě jste zaznamenal, že nebylo možno na současný stav firmy pouze nadávat a přitom se konstruktivně nesnažit vymyslet řešení, jak firmu z problému vytáhnout. To by firma skončila během první větší šlamastiky, nebo by vás zbytek managementu jednoduše vyhodil z kola ven pro váš nihilismus.

Detto v rodinném životě, když vám bouchne pračka a nemáte ušetřeno 10 000 Kč na novou. Co děláte? Brečíte, že je vše špatně, že vám v reklamě lhali o 20 leté době životnosti a pak chodíte zbytek života v jednom špinavém triku? NE, jdete a řešíte, kde a jak novou pračku sehnat.

Ideologie je psána pro cílovou skupinu - s tím souhlasím, ovšem tyto cílové skupiny nejsou segmentovány dle IQ, to by globalisté brzy pohořeli. A divil byste se, jak gramotné názory na život může mít zedník oproti člověku z top managementu firmy. Většinou je to přesně naopak, než nám je prezentováno.

A prosím bez záměrné snahy o ponížení diskuzního partnera útokem, kterým se snažíte získat diskuzní výhodu. Snad nejsme v 4. cenové a nebudeme se mlátit půllitry po hlavě. Aby ten kdo vyhraje, se stal kápem v hospodě.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Dotaz | 21.05.2017

Víte, Sugar, anonymita je problém z jednoho důvodu - že kdo je anonymní, nenese žádnou odpovědnost. Takže pokud je to přímo systémová věc - tady si nehrajeme na autorská práva, je to majetek ruského národa, ablabla - tak lze předpokládat, že je připravená půda pro to, aby nikdo nenesl následky toho, jak to dopadne. S tím mám výrazný problém, protože když se podíváte do historie, je to pořád stejná písnička - prý kvalitní řízení není vidět. Tak pokud jste někdy pracoval na řídící pozici, tak možná víte, že firmě, která má mít výsledky, by to takhle opravdu nešlo. V obřích korporacích, kde se pěstuje kultura anonymity, je efektivita otřesná, protože je v systému spousta parazitů a zisk je generovaný jenom naprosto neetickým drancováním subdodavatelů a spotřebitelů či díky dotacím a předraženým státním zakázkám. Naopak firmy s jasnou osobní odpovědností na všech pozicích fungují velice profesionálně a efektivně.
Pokud jde o "nadávání," on někdo nadává? Jestliže nebaštím nějaký marketing, tak to ještě není nadávání. Nadávat bych začal, až jestli si koupím vadný produkt.
Mě se nestane, abych neměl rezervu na novou pračku. Taky jsem nikdy nebrečel kvůli banalitám. Zedníků znám náhodou dost a drtivá většina jsou IQ tykve. Jsou i vyjímky, pracovití fachmani, kteří umí to svoje a tam to taky končí. Kdo má na víc, nedělá zedníka, to asi žijete ještě v iluzích socíku. Top managerů znám pár taky osobně. Jsou to manažeři výrobních firem a musí mít výsledky. Jedná se vysoce inteligentní a pracovité lidi. Setkal jsem se i s floutky-manažírky vyžírky, většinou v salesech. Vysoké platy přitahují spoustu neschopných, ale ukecaných příživníků.
Ale abych se vrátil na začátek: asi chápete, že v jakékoli diskusi je možné vyjadřovat se jen k jednotlivým bodům, takže vaše otázka "Jaké nabízíte lepší řešení?" je nesmyslná. Je to asi jako kdyby někdo řekl: "Moc nevěřím tomu, že tigr může žrát trávu, jak mi popisují svůj ráj Svědci Jehovovi." A vy na to: "Jaké nabízíte lepší řešení než církev svatých posledních dnů?"
Vidím, že někdo sladce oblbuje a nabízí mi to svoje "řešení." To je od něj teda moc milé. A když mě ten tigr sežere, anonyma ani nikdo nepotrestá, nebo ano?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Radka | 21.05.2017

Myslím že tady vás nikdo neoblbuje, sem chodí lidé, kteří se snaží hledat lepší řešení, než je dnešní ubíjející systém.
Jsou lidé, kteří dokáží dohlédnout až na konec kam vede davo-elitarismus, jakou přináší zhoubu, že ve finále vede k záhubě proto je nezbytné hledat jiné cesty. Aby se něco změnilo, je nutné aby každý na sobě pracoval sám, a to nejde z donucení a proto ani není třeba někoho oblbovat..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Dotaz | 22.05.2017

Radko, máte o lidech velice optimistické představy. Ano, jsou lidé, kteří dokáží dohlédnout na konec davo-elitarismu, jenže já si nemyslím, že to jsou tihle. Oblbuje se proto, aby ten davo-elitarismus v novém kabátě vesele pokračoval.
Naivní sluníčka mu budou oddaně sloužit a kriticky inteligentní lidé budou perzekuováni. Praxe je kritériem pravdy, tak se trochu porozhlédněte kolem.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Radka | 22.05.2017

Nevím proč by někdo kdo chce druhé zotročovat jim dával do rukou znalosti, které znamenají moc. A i kdyby na tom co píšete něco bylo, tak je to nejlepší varianta mezi existujícími. Tvrzení "praxe je kriteriem pravdy" bylo heslo minulého režimu, který už dávno padl možná i na základě tohoto hesla. Výsledky praxe si každý může totiž vyložit podle svého, podle svojí morálky. To vidíte i v této diskusi.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Dotaz | 22.05.2017

Všichni otroci mají své dráby a ti potřebují vědět, jak je řídit.
Nejlepší varianta je to podle vás, asi jiné neznáte.
Zmíněný slogan je často užívaný zde v diskusích i v materiálech VP.
Ano, morální prblémy vidím, hlavně je to kázání vody těmi, co pijí víno.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Radka | 22.05.2017

Ano, uvedený slogan je zmiňován v materiálech VP, ale je podávám tak, jak jsem psala. Ano, každý otrokář si vybírá své lidi, většinou nějaký úzký okruh, znalosti se předávají vždy jen mezi vyvolenými v přísném utajení, tj. prostě davo-elitarismus. Tady je absolutní otevřenost informací pro všechny a to je velký rozdíl.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Sugar | 21.05.2017

Vůbec jste nepochopil, co jsem vám chtěl sdělit. Začínám mít podezření, že rozladění komunikační frekvence není na mé straně vysílače, ale na vaší – záměrně.

Pouze zde posíláte negativní odezvy na vše o KSB. Ale nečetl jsem od vás jedinou informaci, která by byla k tomu, aby se stav společnosti zlepšoval dle vašich osobních znalostí. Tedy...

Buďto:
a) Jste čistý nihilista (negativismus ke všemu bez jakékoliv tvůrčí invence).
b) Nebo jste se současným stavem světa spokojen.
c) Prudíte, protože vám to dělá dobře z důvodu nízké morálky.

Tímto bych to uzavřel, protože nemám čas ani náladu diskutovat s někým, kdo akorát na všechno pindá, ale nic hodnotného nevyplodí...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Mariet | 21.05.2017

https://paste.ee/p/Lf4Y1

Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Nikdo | 18.05.2017

Paralelu s Ilumináty nevidím. Zásadní a dosud v zdokumentované historii lidstva nevídaný rozdíl je v otevřenosti informací. Něco jako Windows(biblický projekt) a Linux(KSB a DVTR). Linux může vyvíjet každý, kdo má zájem a příslušné znalosti a každý si může přečíst kód celého Linuxu, který je zveřejněný. Kdežto windows můžete vyvíjet pouze jako zaměstnanec Microsoftu (v operačním systému biblického projektu pouze pokud pracujete pro GP) a to pouze v oblasti, kterou Vám přidělí.

Nicméně ať budete vyvíjet Windows nebo Linux bude to vyžadovat příslušné úsilí, pečené holuby nebudou létat do huby v žádné koncepci. S lepší koncepcí bude život více naplňující a méně frustrující a hlavně a to především stabilnější a bezpečnější.

Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Radka | 18.05.2017

Cílem koncepce a DVTR není převzetí moci ve společnosti, ale rozvíjení genetického potenciálu všech lidí (ne jen vyvolených, jak to dělá GP, ilumináti apod.) na principu - znalosti patří všem, ne jen nějakým elitám. Základem je zlepšení etiky a mravnosti všech jednotlivců a následně celé společnosti.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Mariet | 20.05.2017

Ano, presne tak. Taky to tak chapu. Jen tvrdim, ze nejdriv se musi odstranit hlad. Ten lidi urcuje, resp. urcuje jejich chovani bez ohledu na cokoliv jineho. A po lidech, co hladovi, nemuzete spravedlive zadnou etiku ani mravnost pozadovat, ani jim ji vysvetlovat. Nejdriv se musi lidem zajistit uspokojeni tech nejzakladnejsich zivotnich potreb a pak teprve muzete pristoupit k vysvetlovani etiky ci mravnosti. Toto nikdo nechce slyset. DVTR vznikla v urcitych podminkach a v urcite dobe a bohuzel neni to aplikovatelne vseobecne na celem svete dnes a ti, kteri si to osvojili a veri tomu, nechteji tento fakt videt. Nedivim se, to se musi proste zazit...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Radka | 20.05.2017

Jenom ten, kdo má špatně nastavené hodnoty může napsat to , co vy. A to je právě to, co je potřeba změnit jako první!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Mariet | 20.05.2017

musite napsat, ktere hodnoty a jak je mam nastavene, jinak je Vas prispevek o nicem. Obecna fraze, pod kterou si muze kdokoliv predstavit cokoliv.

Jak krasne rikaval Narozny ve filmu Ten svetr si nesvlikej: Formuluj presne!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Radka | 20.05.2017

Konkrétně se pletete v tom, že nejdřív je třeba uspokojit hlad a až potom se může formovat nějaká etika. Chování člověka se od zvířat liší tím, že na prvním místě musí být mravní základ, ať už je hladový nebo ne. To je důvod proč jsme lidé, a ne nějaký další druh ze zvířecí říše. Důkazem je, že mnoho lidí v historii dokázalo i obětovat svůj život pro věc, kterou považovali za vrchol mravnosti, za své přesvědčení. Také proto, jsme se dopracovali z prvobytně pospolné společnosti, přes otrokářství až k současné společnosti. Sugerovat lidem, že jsou k ničemu, že nic nezmění, že jsou vlastně takové stádo v něčích rukou a čekají jen na to,
co jim kdo předhodí - to dělají právě elity aby mohly ovládat. To samé děláte tady i vy, nic kounstruktivního jste tady nenapsala, žádné řešení ani nenaznačila - to ukazuje o co vám jde a na čí zájmy pracujete.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Mariet | 20.05.2017

https://paste.ee/p/byPp0

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Radka | 20.05.2017

Píšete, jako byste měla recept na to jak zlikvidovat parazita, ale zatím jste ho jaksi nepublikovala.... to že nevíte vůbec o čem píšu je vidět. Co se týká toho likvidování, tak bych měla strach o vaší osobu, protože tyhle myšlenky co píšete pořád dokola vás musí velmi užírat zevnitř, tak abyste na to nedoplatila. Možná byste měla sama trochu změnit pohled na svět a přečíst si nějakou z tlustých knih, které jsou tu k dispozici... tam se totiž nějaké recepty najdou!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Insider | 20.05.2017

Tomu věříte, nebo je to vaše zbožné přání, nebo jste to někde slyšela či četla?
Je to nástroj bezstrukturního řízení. A ten byl vytvořen s cílem bezstrukturně řídit. "Moc je v praxi realizovaná schopnost řídit." Neříká to Pjakin v každém videu? Takže dáte nějakým lidem tuto schopnost, moc, a ti jsou dále dílem strukturně a dílem bezstrukturně řízeni vámi podle principu "Každý v míře svého pochopení pracuje pro sebe, a v míře svého nepochopení na toho, kdo zná a chápe více."
Není to zase tak složité, vlastně je to primitivní, ale musí se to dobře zabalit.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

fé.. | 21.05.2017

Připusťme, čistě teoreticky, že je to tak jak píšete. Znáte však lepší nástroj, který by lidstvo v konečném důsledku dovedl k humánní sociálně spravedlivé společnosti? Osobně se domnívám, že pokud se člověk řídí sám na morálně mravních zásadách, je to lepší než když ho řídí jiní na křivých vykořisťovatelských zásadách mocensko válečných. A pokud se jedná o výrok pana Pjakina, zřejmě jej chápete nesprávně, mírně řečeno kaleidoskopicky.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Mariet | 21.05.2017

https://paste.ee/p/HYyVW

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Insider | 22.05.2017

https://paste.ee/p/8xUJu

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

fé.. | 22.05.2017

V těchto diskuzích vidím, že několik náhodných diskutujících má snahu bez důkazů zpochybnit KSB. Oč těmto lidem jde není těžké uhádnout, pokud by jim šlo o dobrou věc, chovali by se jinak. A co vidím v praxi - na celém tomto webu - dobro zde převládá nad zlem. A to je důležité - je důležité usilovat o dobro, žít ohleduplně, pomáhat si navzájem a vědomě si neubližovat.
K vaší poslední otázce - za vytvořením KSB stála nutnost postavit se destrukční síle současného systému a přežít. A jaké jsou skutečné cíle - zkuste najít v koncepci cokoli, co je namířeno proti člověku a odpovíte si sám.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Mariet | 26.05.2017

Svetovlada, NWO, jen jinou cestou. A kdo to je? Zidi, co se vydavaji za Rusy. Sionisticka nit tady je znat. Nadrazenost a ublizenost ve vsech odstinech a hra na svedomi, ktere ovsem se tyka jen tech dole, cili vychytraly styl oslabovani druhych.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Radka | 27.05.2017

Pomlouvačné příspěvky trolů dokazují že KSB je účinná..

Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Mariet | 19.05.2017

Sugar: Vzhledem k tomu, ze cesky president je jenom figurka bez pravomoci ( to jste prave videl, kdyz Zeman predal Nemecku svou pravomoc vrchniho vlitele ozbrojenych sil, a to je konecna, pane Sugar.)
Takze kdo bude presidentem, je za teto situace uplne jedno, a bylo to jedno uz pri poslednich presidentskych volbach.

Nebyl by problem, aby se naslo dost lidi, kteri by pozadali Dr. Vojtecha Filipa, aby kandidoval, ale on by to neprijal, protoze ma dustojnost a za saska byt nechce. Je to skutecne jedno a ja se te frasky vubec ucastnit nehodlam, protoze bych se nemohla pak podivat do zrcadla. Vidite sam, ze smysl to nema( viz napr. v USA, nebo ve Francii, nakonec i v Nemecku budou zmanipulovane).
Neni to o vyberu, ani o kadrech, ktere chybi, i kdyby nechybely, je to pri nastaveni systemu o nicem. Dokud budou existovat nadnarodni dohody, neprosadi nic. Ten system se musi zlikvidovat.

Premyslim opakovane o tom, co rika pan Pjakin, a sice, ze Putin musi pracovat s tim, co ma, protoze pokud by je povyhazoval, tak vznikne chaos. Ale ten vznikne tak jako tak, protoze Putin neuhlida napory ze vsech stran, tim minim zevnitr i zvenci. To je nad lidske sily. Takze odpoved je v historii a zakonech prirody.

Svedomi ani moralku nenacpete do nikoho zadnym zpusobem. Svedomi se odhazuje s prospechem a opravdu bych chtela videt toho zazracneho umelce, kteryby dokazal u takoveho Babise nebo Zemana probudit svedomi. Zvyk je zelezna kosile, se nerika zbytecne a kde nefunguje empatie, nefunguje ani svedomi.

Pisete o tom, ze si vychovame dorost? Ja vidim, ze nas ten dorost likviduje, nejlip to tady vidim na adminovi Hoxovi, ktery zkusenou osobu, bezpartijni a nikym nejen neplacenou, ale ani neovlivnenou, klidne nazve demonem nebo virusem, ostatni jeho vyrazy se mi nechce ani opakovat...

Dochazi na slova me babicky i maminky, kterte rikaly, ze moralka se docasne obnovi po valce jen a jen v dusledku utrpeni, ktere lidi proziji a hlavne spolupracuji jenom ti, co nic nemaji a nebo nemaji co ztratit.

Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Insider | 18.05.2017

Podle gest, která se často objevují na Zemanových fotografiích v médiích - i na oficiálním portrétu a poštovní známce, je Zeman zednářská čubka, od které nelze čekat nic než kolaboraci s NWO, tj, Rotschieldovskými strukturami, jak by ostatně napovídala i jeho slavná privatizace českých bank v době, kdy byl premiérem. Podlézání Číně, plně ovládané židokapitálem, je jen z deště pod okap. Jaké jsou skutečné plány s ČR v rámci Hedvábné stezky se můžeme jen dohadovat. Pro Čechy z toho ale tak jako tak nic dobrého nekouká, jako ostatně nikdy - byli jsme dobří už od Masaryka tak maximálně jako stafáž. Jestli padne Izrael, možná počítají s V4 jako záchytným územím pro Izraelce a to nás tedy pámbu chraň, to je snad ještě horší než muslimové. Možná proto je to zařízeno tak, aby se sem zatím moc nehrnuli. Ostatně vazby pravé ruky Zemana, Kmoníčka, na Izrael jsou očividné... Mimochodem, Ovčáček je taky žid. Tak co od nich můžeme čekat?

Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Slovenka | 18.05.2017

...s tým zachytným územím si to asi vystihol....treba navstivit Vychodne Slovensko a napr. Bardejovske kupele...

Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

ТаuRus | 18.05.2017

Zeman se snaží zajistit pro ČR, v době přeformátování celého světa, zdrojovou stabilitu. Nechcete "podlézat" Číně, připravte se na to, že budete "podlézat" EU, která je ovládaná neokonovskými strukturami a které se vám postarají o zavedení NWO mnohem rychleji a kvalitněji, s ekonomickými otřesy a kulturním obohacením migranty.
Já si o Zemanovi žádné iluze nedělám. Ale v dnešní politické a ekonomické situací, s dnešními politiky na české scéně, je to asi jediný člověk, ve vysoké státnické funkcí, který globální politice rozumí a v přechodném období je jakýmsi garantem, že Česko projde tímto obdobím bez větších otřesů, bez revolucí a přizpůsobí se novým podmínkám.
Mimochodem, jestli se budeme dívat vaší prizmou, tak Putin také
"podlézá" Číňanům, proč to asi dělá? Problémem není spolupráce s Číňany, důležité je, v této politické konfigurací, vytřískat, co nejvíce výhod pro svojí zemí a při tom, provádět svoji vlastní politiku. Není dobře močit proti větru, ale využit ten vítr ku vlastnímu prospěchu.
A propos, Zeman "podlézá" i Rusku, je proto špatný?
Mluvíte, jako kdyby Česko bylo centrem nějaké civilizace, mělo všechny potřebné zdroje a mohlo provádět svoji vlastní politiku, bez ohledu na objektivní realitu, zájmy ostatních zemí a nadnárodních korporací.
Pokud máte recept na to, jak se Česko může obejít bez "podlézání" někomu, tak sem s ním. Mám za to, že ani velmoci dnes toho nejsou schopné. Čína také "podlézá" Rusku, protože bez Ruska nedokáže zajistit vlastní a světovou bezpečnost.
Znáte někoho, kdo by chtěl "podlézat" Česku?
Já ano. Čína, Rusko, EU, ale jen kvůli strategické poloze. A jestli Zeman se snaží, co nejvýhodněji využit výhod strategické polohy ČR, budeme mu v tom bránit a nadávat mu?
.

Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Mariet | 20.05.2017

Pane Taurus, v tom, co pisete, neni problem, problem je v tom, ze Vy nevidite, ze ten Zeman ( narozdil od Putina) za nasi zem nekope, ale jen za par jednotlivcu, kteri ji naopak srazi uplne na dno. Proste stale dokola, pane Taurusi: ridite se jeho slovy, nikoliv skutky, tam je problem a skutecne velky.
Ja jsem si pustila video ( starsiho data), kde Zeman rika Putinovi, ze politika to je jako pocasi. Dojde k ochlazeni a pak zase k otepleni... jeho debilni zvast, ktery nemel pustit z huby mne nezajima, ja ho znam, ale divala jsem se pritom na Putina, jeho rec tela a hlavne oci. Podivejte se na to, nekolikrat a zastavte si to v te casti. Myslite, ze Putin nevi o tom, jak Zeman navrhoval poslat vojska NATO na Ukrajinu, na hranici proti Rusum? On ma sakra dobrou pamet, ale je taktik, on takovou nulu, jakou je Zeman, nema zapotrebi jeste dal srazet. Dupat po mrtvole je o nicem...

Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Mariet | 19.05.2017

Konecne jsem se dockala objektivne uvazujiciho cloveka se schopnosti videt realitu. Diky!
Politici a jejich komedie, to je o nicem. Dulezite je videt, ze nase zeme uz je vlastnicky rozporcovana mezi nemecke zidy a izraelske. Podivejte na Babise. On sam vlastni vice jak polovinu obdelatelne pudy v CR ( a nejen u nas, take na Slovensku, v Polsku a Nemecku, podily tam neznam). Tudiz Zemanem nazyvana Cechia uz Cechum nepatri. Ani takovy zaklad jako je voda nam nepatri. Lide, co maji nemovitosti na dluh, jsou vlastne ve vlastnictvi zidovskych bankeru az do splaceni a pro ne je brnkacka lidi je o ne pripravit, videla jsem osobne v USA, jak to probiha. A ti, co je nemaji na dluh, tak to zase zvladnou najati hadrnici, zamerne k likvidaci lidi lakani do Evropy.

Uvazujete spravne ohledne privandrovalcu v nasi zemi z hlediska jejiho uz zmineneho vlastnictvi. Nejde v zadnem pripade o islamizaci nasi zeme, to je zamerne divadlo, aby se lidi nastvali, proti nim bojovali a zid se smal. Potrebuji je jenom docasne na nasi likvidaci. Lidi se skutecne jen blahove domnivaji, ze Zeman za ne kope, radeji si lzou sami sobe, protoze ta realita je desiva. Ten kope jenom a pouze za zidovske zajmy, nejlepsi dukaz maji vsichni u Babise, kvuli nemu Zeman porusuje Ustavu ( ikdyz to delal i predtim, ale ne tak viditelne). Zamerne predhazuji a griluji Sobotku, ikdyz on je svine, oni jsou daleko horsi a potrebuji na nekoho vsechno svest, Sobotkovi uz to doslo, ale pozde, bohuzel.

Zaznamenal jste posledni "krec" u Sobotky? Ta jeho snaha zvysit minimalni mzdu u nas pred prevodem na euro. Zoufale gesto pro lidi, aby se ho aspon nekdo zastal, ale faktem je, ze on uz prohral a jeho role byla od pocatku jen jako uzitecny idiot. Nema uz jak smazat ten fakt, ze celou dobu slapal podle jejich not. A kope proti proudu ve kterem spokojene plaval az ted, kdy se ho chteji zbavit, pozde...

Mne ty zidovske sarvatky vylezly krkem uz davno, a jedine resen je jejich izolace od ostatnich lidi, nejlepe svozem na pusty ostrov. Tam si ty sve komedie mohou dohrat mezi sebou a jsem si jista, ze se vylikviduji pomerne rychle, protoze se nikdy nedohodnou, kdo bude panovat a kdo slouzit. Neni to muj originalni napad, popravde je Hitleruv, protoze on je chtel svezt na Madagaskar, a stala se FATALNI chyba, ze dostali stat na ukradenem uzemi v Palestine, coz byla jen startovni draha k rozjebani celeho BV. A vidite to same co ja, parazitovi se dal prostor misto toho, aby byl izolovan.

Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Slovenka | 18.05.2017

....precitala som si niekolko Vasich prispevkov....vychadza mi z nich len jedno....prepadla ste pocitu ze viete vsetko sama najlepsie a musite ostatných poucovat a skoro az prefackovavat....uz Vas citat nebudem...

Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

nigdo | 18.05.2017

Tedy tahle věta :"Musime se drzet objektivni pravdy, a ta je takova, ze Zeman nema na pozici presidenta v zadnem smeru, s vyjimkou jeho daru drzky svateho, to je ale malo." A to jsi zjistil kde?! Každý člověk bez vyjímky se může objektivní pravdě jen přiblížit nebo vzdálit. Kriteriem pravdy je praxe, tak vyjmenuj konkretně co je podle tebe potřeba na pozici prezidenta a co Zeman má a nemá? A čím například prezident Zeman ublížil a ubližuje naší zemi? Piš konkrétně, jinak jsou to jen nenávisté prdny, který slyšíme z médií a od politiků denně dost a dost. Prezident Zeman není jistě ideální, ale kdo je, přesto převyšuje všechny možné alternativy o několik řádů.


Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Mariet | 20.05.2017

nigdo: vrely dik za Vasi spravnou reakci, tj. pozadavek na konkretni dolozeni tvrzeni. Mate mou uctu, pane.

Ano, jak pisete, kriteriem pravdy je praxe.

Co je potreba na pozici presidenta? V prve rade odpovednost, znalost,dustojnost, schopnost reprezentovat zemi tak, aby nenicil obraz zeme. Alkoholik tam nema co pohledavat, protoze alkohol snizuje sebekontrolu a rozvahu.

President se musi ridit Ustavou a cist zakony, nesmi podepsat zakon, ktery je proti ni a nebo proti zakladnim lidskym pravum. Pokud si sve zakladni povinnosti neplni ( a Zeman si je neplni), tak tam nema co delat, a zeptam se Vas, cim prevysuje vsechny mozne alternativy o nekolik radu, jak jste napsal.

Uvedu Vam prokazatelne priklady Zemanovy skodlivosti nasemu narodu:

1. Zeman se spolu s Havlem zasadil o nase clenstvi v NATO a umozneni pruletu bombarderu do Jugoslavie ( byvale), bez referenda a proti slibu, ze uz nikdy nebudeme v zadnem spolku.

2. Zeman se verejne ( v parlamentu) vyjadril proti zakonu o referendu a zduvodnoval to tim, ze polovina naroda jsou dementi a nebo alkoholici, kteri tudiz nemohou o nicem rozhodovat .

3. Zeman ve sve predvolebni kampani kritizoval privatizaci Uhelne, pritom on sam podepsal po svem zvoleni druhou polovinu jeji privatizac, skoda nedozirna.

4. Dodnes se Zeman nezna ke skode 300 milionu, ktere zavinil svym podpisem ( Lidovy dum).

5. Vzdal se sve povinnosti vrchniho velitele ozbrojenych sil ve prospech Nemecka( ikdyz jen castecne, ale nesmi vubec).

6. Podvadi narod ve veci prijimani uprchliku, prosazuje armadu EU, o niz moc dobre vi, ze se bude skladat z privandrovalcu.

7.Navrhoval poslat vojska NATO na Ukrajinu, na hranici s Ruskem.

8. Jel do Moskvy udajne na oslavu 70. vyroci vitezstvi Rude armady nad fasismem , ale te oslavy se nezucastnil.

9. Zeman odmita resit protiustavni zakon predanim stiznosti Ustavnimu soudu. Pritom obcane nemohou to udelat sami, jelikoz tam je podminka, ze musite mit pravnika, a kdyz na nej nemate, tak nemate sanci nic podat.

10. Za jednu z nejhorsich vin Zemana ozebracovni naroda ve spolupraci se Singerem a dalsimi zrudami CNB, ktera vubec neni ceska a jeho odmitani odvolat guvernera ( ktereho jmenoval) ani na zaklade dolozeni skod. Jede totiz v tomto svinstvu on sam.

11. Vetoval zakon o stretu zajmu vylozene kvuli Babisovi.

12. Nedodrzel Ustavu ohledne odvolani Babise a jeste si dovoli jeji svevolne vyklady na zaklade slova navrh, jako by tam bylo uvedeno, ze navrhu vyhovet nemusi.

Dalo by se pokracovat, pane nigdo.

Jeho politicka turistika nikomu nevadi, ale provadi ji uz od zahozeni cervene knizky, ukomunista.. proto take se nestydi zvatlat Putinovi do oci, jak je politika vlastne jako pocasi, jednou je zima, podruhe otepleni... hanba a ta jeho rustina.. kdy opakovane rika, ze on jenom zasciscajet zajmy nasi zeme, coz je lez. Spolupracuje na jeji likvidaci.

Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Ala | 22.05.2017

Zapomněla jste na to nejhorší, jím podepsaný zákon o exekucích, v podstatě legální lupičství na bezbranných občanech. Bohužel, nebyla to obrana proti neplatičům, byl to návod, jak obrat lidi, kteří neměli ani ponětí, že vůbec něco dluží, o střechu nad hlavou, zažila jsem to v rodině. Ten zákon má na svědomí hodně zmařených a rozbitých rodin i životů. Od té doby nevolím ČSSD.

Re: Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

Mariet | 26.05.2017

Ano, jak jsem psala, je toho vic, bylo by to na stovku stran to vse popsat. Je to zruda. Na lidi se neusmiva, ale vysmiva se jim. Podepisuje zakony na likvidaci lidi. Zodpovednost nesou ti, kdo to podepisuji nejvyssi. Jde o prihravani penez kamaradickum, nic vic. Tyka se to presidenta, vlady a i parlamentu. Vsichni si zaslouzi viset.

Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

holka | 24.05.2017

politická agitka Mariet je úžasná. Připomíná mi to taktiku proti Haškovi. Po déletrvající kampani o jeho kumulování funkcí ho lidé nenazvali jinak, než že je to grázl. Samozřejmě, propaganda útočí na city. Co po něm přišlo? Žít Brno, naprosto nově vytvořený marketingový projekt, nadšeně volený, který má v konečném důsledku pomoci nasunout do Brna velké množství migrantů, a dát jim zadarmo byty. Haškovi se nedalo upřít to, že se dokázal domluvit s každým. Byl opravdu schopným politikem.Totéž Zeman. Žije v reálném čase, je zašpiněný jako většina politiků, ale má rád Českou republiku a je vlastencem. Prokázal to i v případu Michalákové. Co přijde po něm po nenávistné kampani? Něco jako Žít Brno

Re: Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

holka | 24.05.2017

celá ta histerie o nepřijetí veta byla naprosto podstatná pro cíl, který si Sobotka s Kalouskem určili. Snížit Babišovi prefrence. A bez Babiše je hnutí Ano zničené. Bylo zapotřebí ho skandalizovat
zahájením policejního vyšetřování, což se bez součinnosti s Fú nemohlo podařit. Proto bylo nutné ho odstavit od funkce a nepřipustit, aby toto ministerstvo bylo řízeno někým z ANO. Pak by Sobotka prohlásil, že s ANO se nedá domluvit a dočasně by ministerstvo řídil sám.Znám jednoho presidenta, jehož chování by se Vám určitě líbilo, a dle Vás jednal rozhodně a neprodleně. Byl to president Beneš a rok 1948

Re: Re: Zastavani se Zemana je nesmysl

formis | 22.05.2017

Jenže, v současném světě je úplně jedno, kdo zastává pozici prezidenta. Jsou to pouhé loutky ovládané Sionisty. Dokud se jich nezbavíme na světě lépe nebude. Základní otázka je, jak se jich zbavit, vše ostatní je podružné a mrhání energií.

Přidat nový příspěvek