Lékaři bez hranic neobvinili Rusko, USA "neví", kdo bombardoval

16.02.2016 14:49

Hox |

 

Navzdory tvrzením žumpyDnes, Reuters a "Syrské observatoře pro lidská práva" (SOHR), "monitorující" situaci v Sýrii z druhého patra londýnského krámku s obuví, Lékaři bez hranic neobvinili Rusko z bombardování dvou nemocnic poblíž Aleppo, jen konstatovali fakt bombardování.

 

S obviněním Ruska nespěchá ani Bílý dům, pravděpodobně proto, aby poté nebyli za hlupáky.

 

Podobný incident se odehrál před pár dny, kdy představitel Pentagonu v Iráku obvinil Rusko z bombardování nemocnic v Aleppo, ale už nebyl schopný dodat nějaký důkaz nebo souřadnice zničených objektů. Špatně si ale vybral den, v ten den ruské letectvo operovalo nejblíže 20 km od Aleppa. Na briefingu ruského Ministerstva obrany na jeho výroky obrátili patřičnou pozornost a publikovali informaci, že v inkriminovanou dobu se nad Aleppem nacházely bitevníky A10, které přiletěly z Turecka, a bombardovaly 9 cílů ve městě. Ruské MO slíbilo ze své strany další vyšetřování a publikování informací o tom, jaké konkrétně cíle byly zničeny:

Briefing MO RF od 11.2.2016, české titulky

Konašenkův brífink: vyvracení lží Američanů i blábolů „ochránců lidských práv“

 

 

Diskusní téma: Lékaři bez hranic neobvinili Rusko, USA "neví", kdo bombardoval

Falešný názor davida

Ďuro Trulo | 19.02.2016

Pokud je jedno kdo bombarduje lidi, tak to bombardování nikdy neustane a umírání taky ne. Nejdůležitější brzda proti násilí je reflektor svítící do očí násilnických hajzlů a považovat anonymitu hajzlů za nepodstatnou může pouze jejich spojenec!!!

Je jedno co kdo má.

David | 17.02.2016

Je jedno co kdo má. Umírají lidé.

Re: Je jedno co kdo má.

Lolit | 19.02.2016

Nie je to jedno. Treba vedieť kto konkrétne to umieranie spôsobuje.

Přidat nový příspěvek