Kyjevská junta chce žalovat Rusko

27.04.2015 22:50

Lin |

V Radě bylo dnes veselo - hlavně díky králíkovi. Nejdříve objasnil, proč v rozpočtu chybějí peníze. To Donbas zavinil, protože neplatí žádné daně a dluží již na 3 miliardy dolarů. Navíc - rozbombardovali celou oblast, všechno zničili a rozbili - takže dluží Kyjevu vlastně desítky miliard dolarů.
http://politikus.ru/events/48880-yacenyuk-zayavil-chto-kiev-ne-poluchil-ot-donbassa-nalogov-na-3-milliarda-dollarov.html

Dalším králíkovým výstupem bylo oznámení, že do konce dubna bude do Haagu doručena žaloba na vládu Ruska a na "samozvanou" vládu DNR a LNR. Viní je z podněcování terorismu, v porušování mezinárodního práva a v masových vraždách na civilistech. Všechny spisy jsou prý již skoro hotové, předané mají být do konce měsíce. A pozor! Jako hlavní důkaz žaloby slouží film "Krym - cesta domů". Ne snad celý film (to se příliš nehodí), ale jen jedna z upoutávek.
http://politikus.ru/events/48921-kievskaya-hunta-podaet-isk-v-gaagskiy-tribunal-hotya-ih-mesto-v-nyurnberskom.html
 

 

Diskusní téma: Kyjevská junta chce žalovat Rusko

1984

Vlkan | 28.04.2015

Jaceňuk sa zrejme inšpiroval knihou George Orwella s názvom,,1984".ˇUstredné heslá románu sú:
,,Vojna je mier".
,,Sloboda je otroctvo".
,,Nevedomosť je sila".
A ešte:,,Veľký brat sa pozerá."
Bez zábran tvrdiť,že čierna je biela a biela je čierna.
Vôbec by ma neprekvapilo,keby dostal Adolf Hitler Nobelovu cenu za mier in memoriam za obetavú obrannú vojnu proti ruským agresorom.

Re: 1984dobrý príspevok vlkan,palec hore.

luigi | 28.04.2015

ok

Přidat nový příspěvek