Kyberberkut o porušování příměří na Donbase

04.06.2015 20:31

Lin |

Kyberberkut se dostal do e-mailů ukrajinského generála Alexandra Tarana (je to šéf vyjednávacího skupiny za UA, dohlížející za UA na dodržování příměří a plnění Minska). A co zjistili? Že UA záměrně příměří porušuje a amíci o tom vědí.
Americké velvyslanectví v Kyjevě si o tom dopisovalo s generálem. U jednoho byly připojené satelitní snímky oblasti, které mohou představovat pro Kyjev "vážný problém", pokud by se dostaly k zástupcům mise OBSE. Jakási pracovnice velvyslanectví generálovi píše:
"Odesílám snímky, které se pro vás můžou stát velmi vážným problémem! Popřemýšlejte, jak je zdůvodnit, pokud by se dostaly do rukou monitorující mise. Poraďte se se šéfy skupiny a promyslete plán opatření, jak by se daly zdůvodnit nebo označit za fejk."
http://russian.rt.com/article/95604

V posledních dnech se příměří dodržuje čím dál míň (viz Gorlovka, poté zas silné bombardování doněckých částí). "Média" UA se ale plánovitě snaží vytvářet obrázek, že to všechno dělají "separatisti". Dokonce se při reportáži z Gorlovky "obuly" i do OBSE, že jako nic nedělá a nic neví, že nezodpověděli dotaz, odkud se střílelo. OBSE to ale ví a dokonce to uveřejnili na svých stránkách - viz Šarij:
https://www.youtube.com/watch?v=v3GLCiMcs8w
(a naše média stále jen přebírají, co jim ukrajinské "ministerstvo pravdy a lásky" naservíruje...)

 

Diskusní téma: Kyberberkut o porušování příměří na Donbase

7. 6. je setkání G7 v Německu

Petr2 | 04.06.2015

a 4 dny před summitem UA vyprovokovala vojenský střet (na přání Washingtonu). To proto, že až se bude projednávat na summitu zesílení sankcí proti RF - všichni zvedou ruku - vždyť separatisti , podporovaní Ruskem, opět útočili!
I ten kurz rublu je uměle západními bankstery stanovený - a nemá s reálnou ekonomikou nic společného. V den úspěšného kontraataku separatistů (3.6.) - začal rubl ihned devalvovat. Za 24h o 5%. Na politickou objednávku. Jako součást sankcí (trestu).
http://www.xe.com/currencycharts/?from=USD&to=RUB&view=1W

Přidat nový příspěvek