Kurginjan - Izraelská stopa

10.07.2014 15:56

Taurus

 

Kurginjan se zřejmě v Doněcku umazal po samé uši.Dnes na něho začíná "vyplouvat" tolik kompromatu (kompromitujícího materiálu), že umyt se asi už nebude možné.

Třeba zrovna tento článek, vypovídající o jeho častých kontaktech s izraelskými soudruhy a hlavně o jeho kontaktech s Mossadem a přes Mossad i s Kolomojskym nebo Achmetovym. Přičemž vypluly na povrch i jeho dřívější kontakty s takovými olygarchy, jako Berezovskij, Chodorkovskij, Nevzlin, Smolenskij a Fridman, které on sám přesvědčil podpořit Jelcina na volbách 1996, když inicioval "Dopisy třinácti". Tehdy celá skupina MENATEP (Chodorkovskij, Něvzlin), dle slov samotného Kurginjana, nevylézala z jeho centra.

Fakticky Kurginjan vystupoval jako agent vlivu Izraelu, přičemž se s tím vůbec netajil. V letéch 2001 až 2009 organizoval v Moskvě nekolik seminářu, kterých se zůčastnili vysoce postavené lidé z izraelských rozvědek, včetně bývalého ředitele Mossadu, bývalého náčelníka VVS Izraelu a td.
Více v tomto článku:
Кургинян: Израильский след
http://www.novorosinform.org/articles/id/129

Sám Kurginjan je poloviční žid, matka -Marie Bekman (židovka) a proto mě nepřekapuje jeho citový vztah k původní vlasti všech židů - Izraelu.
Stejný citový vztah s ním sdílí Victorie Nullandová nebo třeba i Kolomojskij, který by rád z Ukrajiny vybudoval novou "zemi obetovanou" pro svoje soukmenovce

 

Diskusní téma: Kurginjan - Izraelská stopa

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek