Kauza Herman – Dalajláma. Pokračování

27.10.2016 12:03
TauRus

 

V zájmu o zmírnění dopadu návštěvy Dalajlámy v ČR na česko-čínské vztahy, 4 ústavní činitelé podepsali prohlášení, ve kterém ujistili Čínskou republiku o strategickém partnerství atd. A mysleli si, že jejích jména zůstanou v utajení, a v souvislosti s Čínou bude kritizovaný jenom Zeman. Jenže Hrad toto prohlášení zveřejnil:
https://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/aktualni-tiskove-zpravy/spolecne-prohlaseni-nejvyssich-ustavnich-cinitelu-ceske-republiky-12953

A tak vyplulo na povrch, že nejen Zeman, ale i Sobotka, Štěch a Hamáček podporují Čínskou svrchovanost, dobré česko-čínské vztahy a distancují se od kroků některých českých politiků, kteří do Čech zvou Dalajlámu.
Pro předsedy senátu, sněmovny a premiéra tento krok Zemana byl natolik velkým překvapením, že se na něho společně naštvali a dva z nich chtějí bojkotovat hradní recepcí v souvislosti se svátkem 28. října.
https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/mel-to-byt-tajny-dopis-hamacka-a-stecha-zaskocilo-ze-hrad-prohlaseni-o-cine-zverejnil-3527

Chápete to? Dva chlapečkové se naštvali a nepůjdou oslavit státní svátek!
Tj. v politickém prostoru ČR se neřeší zájmy státu, ale osobní ambice a něčí naštvanost.
Chlapečkové (jinak je nazvat ani nemohu) by sice rádi něco udělali v zájmu republiky (a pro sebe milované), ale tak, aby se o tom nikdo nedozvěděl, asi kvůli jejích vrozené skromnosti, a nelibě nesou, že se věc provalila. Protože, co na to řeknou ostatní ostatní chlapečkové – podpindosníci z parlamentu a senátu a ti, z Kavárny?

zdroj

 

Diskusní téma: Kauza Herman – Dalajláma. Pokračování

Posílejte na státní zastupitelstní trestní oznámení na podezření ze spáchání trestného činu Danielem Hermanem.

iuhuo§j | 31.10.2016

Posílejte na státní zastupitelstní trestní oznámení na podezření ze spáchání trestného činu Danielem Hermanem.
Každý občan, jkmile zjistí že mohlo dojít ke spáchání trestného činu může (má povinnost) ohlásit své podezření policii, nebo státnímu zatrupitelství.
Všichni víme, že se D.Herman dopustil podvodu,
http://www.zvedavec.org/komentare/2016/10/7075-utoky-na-milose-zemana-na-povrch-vylezaji-cim-dal-zajimavejsi-veci.htm
tak se nebojte zajít na policii, nejbližší státní zastupitelství, nebo to sepište podobně jako tady
http://czechfreepress.cz/jiri-bata/trestni-oznameni-na-ministra-hermana.html
a podávejte trestní oznámení třeba i opakovaně. Ten šmejd D.Herman musí nejen pryč z vlády, ale měl by být odsouzen jako každý jiný podvodník!!

Lhář Herman

lukaš | 28.10.2016

Jistě mě to operátor neřekne,ale BIS to může.
Prezident právě může požádat BIS o toto prošetření.Pokud ale prezident ví,že nikdo Bradymu netelefonoval k vůli příjezdu a podrobnostech na oslavě,tak by to mohl zdělit národu sám.

Jasná fakta svědčící o tom, že lže Herman a spol.

Croix | 28.10.2016

Na PL vyšel článek, odkaz teď nemám po ruce, že Kanada je zemí, která dává občanům svolení k přijetí cizího státního vyznamenání, přičemž ohledně osoby Bradyho z české strany nikdy nebyl cestou ambasády podán návrh na vyznameního Bradyho. Přičemž taková věc se odesílá s předstihem týdnů. To znamená, že nikdy neměl dostat vyznamenání. Stejně tak se nemůže vykázat evidentně českou listinou on sám, že mu bude propůjčeno vyznamenání, což je věc taky posílaná v předstihu týdnů. Vyznamenání pro něj tak nebylo nikdy schváleno a tudíž nemohlo být předmětem nějakého vyjednávání Zemana a Hermana v půlce října t.r. ve věci setkání nebo nesetkání s dalajlámou. Jsou to jasná fakta svědčící o tom, že lže Herman a spol.

Lhář Herman

treerat | 27.10.2016

V této souvislosti bych chtěl vypíchnout věc, na kterou už možná někdo narazil, ale neměla by zapadnout. Herman se nachytal s sms kterou ukazoval novinářům jakože od Forejta. Na obrázku je vidět, že je tam Komu: Forejt KPR. Nikoliv Od. To znamená, že Herman napsal sms jakože od Forejta a Forejtovým jménem jí podepsal. Potom zavolal novináře a sms jim ukazoval jakože důkaz. Tímto se Herman sám veřejně usvědčil jako lhář a intrikán a jako s takovým by s ním mělo být i nakládáno.

Foto sms i na mainstreamu: http://www.lidovky.cz/prehledne-neudeleni-metalu-jirimu-bradymu-vydirani-msta-bojkot-silne-vyroky-i-emoce-gn0-/zpravy-domov.aspx?c=A161023_214648_ln_domov_mpr

Re: Lhář Herman

mister | 27.10.2016

Ta fotografie SMS nesvědčí vůbec o ničem. Ani na jednu stranu. Když se v kolonce "komu" vybere ve vytváření zprávy jméno, pak systém natáhne celou existující SMS komunikaci s daným kontaktem. Dole je pak vidět, že pole pro zadání zprávy, kterou danému kontaktu poslat. Tedy na tom, že je tam políčko "komu" nic divného není.

Nicméně daná fotografie, bez dalších informací (datum zprávy, číslo odesílatele, atd...), je s ohledem na zjištění pravdy úplně k ničemu (tedy například, že Komu-Forejt je TEN Forejt). Jako manipulace však bohužel funkční.

Re: Re: Lhář Herman

treerat | 27.10.2016

Datum zprávy ani číslo odesilatele tam není, protože to nebylo poslané. Je to prostě rozepsaná zpráva. Datum se tam objeví až v okamžiku odeslání.

Re: Re: Re: Lhář Herman

mister | 27.10.2016

Pole pro psaní zprávy je níže, pod zobrazeným textem. Text samotný je již dříve poslaná nebo přijatá zpráva (ale není jasné, od koho/komu a kdy).

Re: Re: Re: Re: Lhář Herman

Spektátor Čumilovič Puk | 27.10.2016

No a není operátor schopen odeslání oné SMS nějak doložit či vyvrátit?

Re: Re: Re: Re: Re: Lhář Herman

lukaš | 28.10.2016

Přesně pane SČP.
Právě,měl by se někdo zeptat operátora o SMS,ale i dalších telehovorů.To by také musel mít Herman tuto SMS ofocenou,jak se odešle je z mobilu vymazána.Další důkaz o přípravě komplotu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lhář Herman

RichardCZ | 28.10.2016

Je tu také telekomunikační tajemství. Operátor nemá právo cokoliv zveřejňovat, může pouze poskytnout součinnost soudu či Policii. Tak daleko to ještě nedošlo a ani nedojde.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lhář Herman

mister | 28.10.2016

Pokud to ti géniové nedotáhnout k soudu, jako v případě Peroutky ;-). Ale to se asi nestane.

Přidat nový příspěvek