Kalergiho plán a další plány

04.04.2016 17:02
pozorovatel
 

Pre zaujímavosť. Okrem známejšieho Kalergiho plánu imigrantského miešania rás s cieľom vytvoriť podpriemerne inteligentnú hnedú rasu s IQ 90 existuje ďalší podobný plán označovaný ako Hootonov plán. Pochádza z roku 1943 a jeho cieľom bolo zlikvidovanie odbojného nemeckého národa pomocou kríženia s prívalom cudzincov do Nemecka. Podobnosť so súčasnými udalosťami čisto náhodná?
https://diskuter.wordpress.com/2016/04/02/hootonov-plan-ako-nechat-zmiznut-cely-narod/

A tu je ďalší drsný plán. Označovaný ako Kaufmanov plán, vznikol v roku 1941 a počítal s kompletnou genocídou porazeného Nemecka pomocou nútenej sterilizácie jeho obyvateľov.
https://en.wikipedia.org/wiki/Germany_Must_Perish
Je zarážajúce, že v súčasnosti je Nemecko krajinou v EU s absolútne najnižšou pôrodnosťou. Náhoda?

V našom jazykovom priestore sa diskutuje o plánoch elít na likvidáciu Slovanov (viď napr. Harvardský projekt http://www.necenzurovane.net/14/harvard.html ), ale zjavne podobné likvidačné plány sú rozpracované aj proti Nemcom a zrejme aj ďalším príliš vzorovitým národom.

 

 

Diskusní téma: Kalergiho plán a další plány

akáže to je novinka

ph | 05.04.2016

Človeka-nenávidiace západné (a ktovie aké ešte) elity nás chcú zabiť. Bože akáže to je novinka (ale je dobre, že to dochádza viac ľuďom).

Kalergiho povod napovie

Zvedavec | 05.04.2016

Kalergiho povod nam mozno napovie viac.

Nemci jsou cástecne slovani

Franta | 05.04.2016

Nemci jsou cástecne slovani. Slovanskou haploskupinu r1a tam má 27% obyvatel, hlavne ve vychodním Nemecku a ve vychodním Bavorsku.

Re: Nemci jsou cástecne slovani

mark | 05.04.2016

ok...mateřská DNA se shoduje ještě mnohem více...

Re: Nemci jsou cástecne slovani

udo | 05.04.2016

Aj nemeckí historici vám isto potvrdia, že Nemecko bolo slovienske (nem. Wenden) aź do stredoveku zhruba po líniu
Hamburg - Magdeburg - Rezno - Pasov - Linec - Viedenské nové mesto.
Ráni, Ratari, Vagri, Veleti, Obodriti-Bodrci, Glomači, Lutiči, Sitňania,..atď

Jou..a Čechov po nekonečných "špekulovaniach"..povstaniach
paralyzovať nakoniec do nemalej "miery" práve pivom (5.vojenská priorita) zvládli.
Plošné nasycovanie mužskej populácie rastlinnými estrogénmi
chmelu. V Ostmarku, Ostarichi..sú pivá sladśie.. O Materskej krajine tohto nápoja, Mezopotámii a Egypte, ani nehovoriac. I keď aj ten obsah alkoholu dlhodobo na samorganizaćnú paralyzáciu plebsu v zásade stači. Ono .. a jak si bohémi nad tou "příjemnou hořkostí" libujou :)
Podstatné vśak je, že Češi tak dali odboju voći "západným blahám" pokoj a navyše ten opoj začali do celého širokého, i ďalekého okolia exportovať a propagovať.. Cez Poliakov, Germánov a predtym Hellénov, ći Rimanov, "sa" zas iné "benefity" smerom na západ a potom zase na východ posúvali. Debilizačný polmesiac oslíka materiálneho blahobytu. Dnes zasa klesanie úrokových sadzieb smerom na západ..

Globálna politika nemá stálych spojencov, len stále záujmy..ciele.

Re: Re: Nemci jsou cástecne slovani

Spektátor Čumilovič Puk | 05.04.2016

Myslím, že sterilizační vliv piva zbytečně přeceňujete. Ale souhlasím s tím, že alkoholu u nás lidé pijí opravdu přespříliš (i poloviční množství by bylo moc!) - v přepočtu na hlavu jsme prý vůbec první na světě! O celých 0,40 litru čistého lihu / obyvatele / rok více než ve "vodkovém" Rusku! Jenže pivo má mezi alkoholem poněkud kontroverzní postavení - jde nejen o lehce alkoholický nápoj, ale zároveň i o bylinný a iontový nápoj s vysokým obsahem minerálů, bylin, enzymů a vitamínů. Soudím proto, že tyto látky částečně zmírňují negativní dopad alkoholu na lidské zdraví, a proto zde lidé na alkohol neumírají tak předčasně, jako Rusové či jiné národy. Alkohol ovšem není jediná věc, co ničí nás Čechy či Slovany, či vůbec Evropany. Jsou zde další drogy: zejména marihuana (dnes tak propagovaná), která má prý mimořádné sterilizační účinky (o čemž uživatelé celkem vůbec neví) při kouření, a pak amfetamin. V marihuaně i amfetaminu patříme k předním světovým producentům i konzumentům - a myslím, že Slovensko je na tom podobně. Vedle drog na 5. prioritě řízení nás zde "genocidují" další látky a bylo by to na celou knihu. Viz. např. : http://www.zvedavec.org/vezkratce/12520/ + http://www.zvedavec.org/komentare/2016/04/6840-epidemia-neplodnosti-co-nam-media-nepovedia.htm + http://www.zvedavec.org/komentare/2016/04/6844-epidemia-neplodnosti-ii-hormonalna-antikoncepcia-ockovanie-a-ine.htm
V Rusku a na Ukrajině se nyní rovněž hodně šíří HIV! A není daleko doba , kdy to může být stejný problém, jako v subsaharské Africe... Nehledě na další nemoci.
Nezapomeňme však na závažné okolnosti ležící i na vyšších prioritách řízení: Na 4. prioritě ekonomické podmínky a hospodářská nestabilita nedovolují mladým lidem zakládat rodiny. Na 3. prioritě vládne ideologie nezodpovědnosti, užívání si. Na druhé prioritě (náboženství) panuje představa, že je v pořádku chodit na potraty a vést hedonistický bezbožný promiskuitní styl života... A na 1. prioritě světonázoru vládne představa odkládání rodinného života na dobu, kdy se páry stávají z věkových důvodů neplodnými + ženy často chtějí jen jedno či 2 děti, aby ukojily mateřské pudy (o 1-2 generace dříve ženy chtěly min. 3 a více dětí...). Dalo by se to ještě více rozebrat. Islamizace Evropy je již boj na 6. prioritě! Neb každá ta priorita řízení společnosti má své hard i soft úrovně, a Islamizace je ze začátku klasická soft úroveň boje, která se v momentě, kdy se muslimové cítí dostatečně silní, přechází v hard úroveň boje. Samozřejmě z pohledu muslimů oni sami mají hodně srovnané předchozí priority 1-5... Populační exploze, která nakonec může vyústit v ekologickou katastrofu, však může i muslimy zasáhnout nemile na všech jejich prioritách řízení a tak si myslím, že tento prvek v dílech DVTŘ a KSB není možná patřičně zdůrazněna...

Re: Re: Re: Nemci jsou cástecne slovani

udo | 06.04.2016

Je pravda, źe tento problém-výzva-príležitosť je v KSB/DVTR
popísaný len pomerne všeobecne.
Ostatne tak, ako aj iné urgentné záležitosti.
Inak by samotná KSB mala tak okolo 10 000 strán,
čo by bol pre cieľovú skupinu masy bežných čitateľov už totálny absurd. Rovno by to zahodili, vanićku i s deckom vyliali..
Na to sú práve ostatné "tućné knihy" (cca. 60 ks) týmu VP,
zaoberajúce sa práve takýmito jednotlivými témami..

k pivu..
Ako som povedal, ide konkrétne u tohto nápoja, a hlavne v jeho českej verzii v prvom rade, čo sa týka programovej genocídy posledných cca. 500 rokov, o spomínané
RASTLINNÉ ESTROGÉNY.

Máte samozrejme pravdu, źe alkoholu s jeho geneticko-toxickým a neuro-toxickým úćinkom tam až ta veľa nie je a ostatná časť nápoja má aj isté pozitívne úćinky na organizmus..
Inak podobne, ako aj biblia, źe? :)

Pr. sladké bezchmelové nealko-pivá sú z tohto pohĺadu v poho a bezpochýb blahodárne.
Tak by sa moźno mohlo hovoriť aj o nízkoalkoholických sladkých vínach (fermentaćná konzervácia vitamínovo extrémne prínosnej hroznovej šťavy), používaných v zriedení s vodou napr. 1:3-4 (slabý strik), ako boli kedysi pouźívané masovo aj na blízkom východe, keď je doteraz v mnohých juźných oblastiach poźívanie čistého vína povaźované za vrchol spoloćenskej vulgárnosti.
Alebo vína prosto pri zachovaní nutričnejhodnoty vákuovo, tlakovo, nie tepelne dealkoholizovať.

pozn.

mark | 05.04.2016

SLovani a Germáni jsou jedna identická rasa, nejsou úplně stejní ale jsou si jako (genetičtí) bratři, každé jejich rozdělení je chybou a vydělají na tom jiní.

Re: pozn.

Hana | 06.04.2016

Ale no tak, toto rozhodně není pravda. Být Slované tak disciplinovaní a poslušní jako Němci, už tu dávno máme NWO. A Němci sami žádnou spřízněnost se Slovany necítí, mohli by se urazit. Nic si nenamlouvejte. A nepleťte sem genetiku, podobné geny souvisí s porobení a asimilací některých slovanských kmenů v minulosti. I nyní vleče především Německo celou Evropu do záhuby.

Je to vyhlasenie vojny

svantovit | 04.04.2016

voci Europskym narodom,ide o pokus o nase vyhladenie a vtvorenie otrockej spolocnosti.Odporny plan,ktory reprezentuju "elity" Bruselu,babky nadnarodnej lobby globalistov.Vojna bola vyhlasena a okupanti su uz v Europe,no nik sa zatial realne nebrani,z vynimkou ostnatych plotov a plamenneho recnenia v parlamentoch v Madarsku a Polsku,u nas je po volbach zatial ticho,hoci aj v Galante sa uz objavili uterakove hlavy.Europa sa este ani nezacala branit a obavam sa,ze s tym zacne prineskoro,kym si uvedomi,ze je okupovana kolonistami v dzinoch a s mobilmi,zatial bez zbrani.Europa ma poslednu moznost sa zobudit,v tento a buduci rok,potom uz bude prineskoro,umerne s poctom milionov kobyliek sa budu skody a ludske obete Europanov ratat v milionoch az desiatkach milionov.Vychodna Europa musi drzat pospolu a blokovat tlak zlocincov z Bruselu a ak bude treba,vystupit z EU a dorazne zamedzit akemukolvek diktatu od tych zapredancov.

Přidat nový příspěvek