Joe Biden - první nelegální prezident USA

07.11.2020 23:00
TauRus

 

Ilustrační obrázek:

 

Vedení republikánské strany USA vyzvalo, aby se počkalo na konečné volební výsledky.

Předsedkyně Národního výboru Republikánské strany USA Ronna McDaniel uvedla, že média neurčují vítěze prezidentských voleb a je třeba počkat na oficiální sčítání hlasů.
„Média neurčují, kdo volby vyhraje, voliči to dělají. V mnoha státech je rozdíl mezi výsledky kandidátů minimální a počet hlasů stále probíhá a v některých státech budou přepočítány,“ napsala McDaniel v sobotu na své stránce na Twitteru .

Dodala, že je třeba počkat na oficiální výsledky sčítání hlasů, stejně jako na výsledky vyšetřování možných padělání.
https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/9940569

Vedení republikánské strany není osamocený hlas na poušti. Dejte si popcorn a uvelebte se u obrazovek. Pokračování podívané je zaručeno.
Kolegium volitelů se schází až v prosinci. Jenom oni mají právo vyhlásit vítěze voleb. Trumpem a jeho týmem jsou podány žaloby k nejvyššímu soudu, na straně Trumpa stojí nejeden generální prokurátor jednotlivých států. Byly zdokumentovány stovky a tisíce podvodů s hlasy, včetně zcela průhledných typu počítačové "chyby", která přičetla hlasy pro Trumpa Bidenovi v objemu tisíců hlasů, nebo jiné "chyby v softwaru", která přičetla Bidenovi 140 tisíc hlasů. V oblastech, kde vládnou demokraté, nebyli republikánští pozorovatelé připuštění ke sčítání hlasů, v rozporu se zákonem. Bylo zaregistrováno masivní hlasování nebožtíků pro Bidena, v objemu dvou milionů hlasů v 6 státech.

 

Soudce Nejvyššího soudu Samuel Alito dnes vydal nařízení, aby volební komise v Pensylvánii oddělily hlasovací lístky obdržené po 20 hodině v den voleb 3. listopadu od ostatních. Jde o zásadní rozhodnutí, které může znamenat přelom ve volbách – prezidentem by zůstal Trump.