Jeremy Corbyn se stál lídrem Labor Party

12.09.2015 22:35

ТаuRus |

Překvapení dne, Jeremy Corbyn, častý host Russia Today a kritik současné anglo-saské politiky dostal 60% ve volbách předsedy partaje. Corbyn je zastáncem krajně levicových názorů, je odpůrcem války a tvrdých opatření v ekonomice.
Člen Konzervativní strany George Osborne nazval politické názory Corbyna "hrozbou národní bezpečnosti" a Tony Blair se o Corbynovi dokonce vyjádřil takto"
«Lidé říkají: «Srdce mi napovídá, že je třeba podpořit tento kurz». V tom případě si vyměňte srdce, protože to je šílenost».
Sám Corbyn doporučoval sledovat kanál Russia Today, protože se tam sice nedozvíte o svatbě prince Williama, ale zato tam jsou objektivní zprávy o Libyi.

http://russian.rt.com/article/114925

Jak se zdá, ti politici, kteří podporují konfrontací s Ruskem, vítr postupně odvane na smetiště dějin. Pochopil to i Nicolas Sarcozy, který už zahájil volební kampaň na prezidenta Francie, o Marin Le Pen ani nemluvě.
V Německu už je také nablízku nová volební kampaň, a tak jsem zvědavý, kdo bude konkurentem Merkelové. Pochybují, že jí průmyslníci odpustí ty ztráty, které způsobila sankcemi proti Rusku a následnými opatřeními ruské strany. Nová doba bude více přát samostatnějším politikům. Samostatnějším od USA.

 

Diskusní téma: Jeremy Corbyn se stál lídrem Labor Party

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek