Janusz Korwin-Mikke: "Majdan - bola tiež naša robota"

20.04.2015 16:35

jardob |

Kandidát na Poľského prezidenta, poslanec europarlamentu Janusz Korwin-Mikke v interwiev pre poľské vydanie "wiadomosci" povedal, že snajpery ktorí strieľali počas udalostí na Majdane vo februári 2014, boli vycvičení v Poľsku. O tomto informuje UAinside.

"Majdan - bola tiež naša robota. Snajperi boli vycvičení v Poľsku. Teroristi rozstrieľali na Majdane 40 demonštrantov a 20 policajtov, skrátka aby vyprovokovali nepokoje.""

Odpovedajúc na upresňujúcu otázku novinára, aký záujem týmto sledovalo Poľsko, Janusz Korwin-Mikke povedal: "Robíme to, aby sme si získali priazeň Washingtonu".
Predtým Janusz Korwin-Mikke tvrdil, že by si želal aby Ukrajina zostávala nezávislou, no pri tom čo možno najviac slabou. Tiež nazýval prebiehajúce udalosti na Ukrajine agresiou USA vo vzťahu k Rusku.
Pripomenieme že v SBU (tajna služba Ukrajiny) sú presvedčení, že snajperom ktorí strieľali po aktivistoch Majdanu, velil poradca prezidenta RF Vladislav Surkov.

Info

Janusz Korwin-Mikke - konzervatívny liberál. Zakladataľ a líder strany "zväz reálnej politiky", "Sloboda a právny poriadok" a "Kongres novej pravide". Učastník piatich prezidentských volieb v novšej historii Poľska.
Je známe že politik považuje demokraciu za "najhlupejší systém na svete". Má zato, že europska civilizácia dosiahla svoj vrchol v 19.storočí a islámska civilizácia čoskoro pokorí EU.
Politik tiež povedal, že považuje Vladimíra Putina za výborného lídra, a bol by skvelým lídrom aj na čele Poľska.
http://politikus.ru/events/48388-na-maydane-strelyali-polskie-snaypery-deputat-evroparlamenta.html

 

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?opage=25&wid=17449668&kat=119674&title=Korwin-Mikke-snajperzy-z-Majdanu-byli-szkoleni-w-Polsce
Korwin je známý tím, že říká na plnou hubu to, co se ostatní bojí i jen tiše zašeptat. Mimo jiné v interview opět připomněl Volyňskou řež, kdy Ukrajinci povraždili 100 000 Poláků (což je 5x více, než katyňských obětí). Putina nazývá "Jeho Execlence" a pomoc Polska Ukrajině, to pomoc lidem, co nás (alespoň na její západní části) nenávidí. NATO je podle něj agresor, co odtrhlo Kosovo od Srbska, napadlo Lybii a nyní útočí na jediného ochránce křesťanů na Blízkém Východě Baszara al-Asada. A to jen proto, že je to spojenec Ruska.
Další z názorů: ženy mají nižší IQ než muži (mezi 100 nejlepšími šachisty není ani jedna žena), zavedl by opět trest smrti a zrušil podporu v nezaměstnanosti. Korwin každý proslov v Europarlamentu končí citací římana Catona staršího (kde zaměnil slovo Kartágo za EU): "Ostatně soudím, že EU musí být zničeno." Dle jeho názoru z 751 europoslanců jen 40 to trochu myslí, zbytek jen žvaní a natahuje pracku pro peníze.

Prez. volby jsou 10. května. Předvolební prognózy mu přisuzují 6% hlasů.

 

Diskusní téma: Janusz Korwin-Mikke: "Majdan - bola tiež naša robota"

Sledujte online

Michal | 20.04.2015

Vítejte v Nulandistánu: Propaganda a krize na Ukrajině
Welcome to Nulandistan: Propaganda and the Crisis in Ukraine

ZEMĚ: Kanada
ROK: 2014
DÉLKA: 85 minut
REŽIE: Mahdi Darius Nazemroaya
JAZYK: angličtina
TITULKY: české
Dokument o Nulandistánu, fiktivní zemi vytvořené z Ukrajiny, rozebírá propagandu USA v souvislosti s krizí na Ukrajině a jejich rostoucí frustraci z ruských médií, především RT (Russia Today), které zpochybňují jejich výklady situací. Ukazuje, jak byly skutečné události zneužity ve prospěch propagandy zahraniční politiky USA a tlaku na Rusko

Ke shlédnutí online:
http://www.mustwatchtv.cz/1-spolecnost/255-vitejte-v-nulandistanu-propaganda-a-krize-na-ukrajine/

Přidat nový příspěvek