Jak se vyrábějí dezinformace

23.07.2014 21:44

Lin | 23.07.2014

Vím, že tady některé svými detaily unavuju, ale... snad přežijí ještě tento. Videjko je sice již pár dní staré (bylo i na RT i s článkem), ale na toto téma se totiž mluvilo i na RB OSN.
Jde o to, že z ukrokuchyně vylezla fotka, kde obránce jakoby krade snubní prstýnek z ruky jedné z obětí malajského letu. Fotku rázem převzala všechna "západní" média s náležitým komentářem = obránci rabují, neúcta k mrtvým, zametání stop - a ještě k tomu střílejí na každého, kdo se tam objeví, brání mezinárodním expertům obhlédnout trosky a sesbírat těla.
V posledním zasedání RB přesně toto několikrát zaznělo - použila to rezavá Samanta a hlavně - holandský představitel. Ten měl celkem široký prostor a jeh řeč byla velmi emotivní - v duchu: "Když si představíte, že tělo vašeho manžela kdesi leží, vy k němu ani nesmíte a vůbec není jisté, zda vám dovolí ho pohřbít, jakou hrůzu musíte ještě prožít při pohledu na takovéto fotky, kde lidská zrůda vás připravuje o něco, vašemu srdci drahé."
A jaká je pravda? Podívejte se na videjko. V první třetině přichází objasnění, jak to bylo s prstenem. A myslíte, že se někdo z presstitutů obtěžoval ukrajinskou kamufláž objasnit?

http://politikus.ru/articles/25031-smi-ukrainy-bezosnovatelno-obvinili-opolchenca-v-krazhe-kolca-pogibshego-passazhira-boinga-777.htm