Jak byl zničen boing - film Andreje Karaulova

26.11.2014 10:41

ТаuRus |

http://www.youtube.com/watch?v=m1QH03NtVQ0#t=3196

Jak zahynul BOING - film vyšetřování Karaulova

Hodně nových faktů. Duj68 píše, že Malajsii vyloučili z vašetřování. Malajsie je zemí, přes kterou Rusko ovlivňovalo průběh vyšetřování.
Film vyšel do éteru pár týdnů po pořadu Leontjeva "Odnako". Další slív faktů, které má ruská rozvědka. Je vidět, že Rusové nechtějí nechat případ "vyschnout". Karaulov také oznámil, že film budou ukazovat i v Americe i Evropě.
Prohlásili, že vyšetřování probíhá s porušením všech možných mezinárodních norem. Třestuhodná nedbalost - trup letadla dosud nesebrali, úlomky se válejí na místě katastrofy.
Prohlášeno, že nejdříve byl poškozen jeden z motorů a systémy fungovaly ještě 1,5 minuty.Velmi závažné prohlášení.
Těla posádky nebyly dosud vydány.
Mluví se o materiálech "ruské rozvědky", bez kontextu briffingu MO - znamená, že budou další odhalení.
Bylo ohlášeno číslo letadla, které kroužilo nad místem pádu - (08) SU-25 a ohlášeno jméno pilota - Jakocuca. Zdroj faktů se nesděluje.
Prohlašuje se, že Kolomojskij dál příkaz na zničení BOINGU osobně.
Dále se sděluje, že Kolomojskij má jím "příkrmované" letky. Také je znám případ, že jeho osobní letadlo doprovázely 2 jeho vlastní stíhačky.
Dispečer, který letadlo védl, hned po případu vzala dovolenou, dosud se na místě neobjevila, vyslechnuta nebyla - opět tresuhodná nedbalost vyšetřovacího týmu! Velká sympatizantka "Pravého sektoru".
Také poprve zazněla verze útoku na letadlo z obou stran. Zajímavé také, že se mluví o SU-25, ale ukazují MIG-29 - aby druhá strana věděla, že i k tomu druhému letadlu Rusko má, co říct.
Opět zazněla verze, že cílem bylo letadlo č.1 V.V.Putina. Putin původně měl přistat v Rostovu, na poslední chvíli plán byl změněn. Také, když přistal, nebyl ve své kůži a hned volal nějakému západnímu politikovi.
Porošenko, poté co se dozvěděl o BOINGU, se zavřel ve svém kabinetě a hrozně se opil.
Takže suma sumárum - Rusko nehodlá ustupovat ve věci vyšetřování a tlak bude stupňovat. Přes svůj nový kanál SPUTNIK, bude informovat co nejvíce zemí na planetě. Až pravda vyjde najevo, poletí hodně hlav a hodně vlád se zdiskredituje...histerie se bude stupňovat...