ISIL - Paříž

13.01.2015 19:42

ТаuRus |

Hlava ISIL, znamý, jako Abu Bakr al-Bagdadi, je speciélně přípravený agent Mossadu, jménem Elliot Šimon.
O tom ještě v létě roku 2014 sdělily nezávislé zdroje. Hlava ISIL Simon Elliot (Elliot Šimonú) se narodil dvěma židovským rodičům a je agentem Mossadu, který byl vycvíčen pro účely špionáže a psychologických válek proti arabským a islámským státům.

Tato informace byla připisována Eduardovi Snoudenovi. "Hlava islámského státu" Abu Bakkr al Bagdadi spolupracoval s tajnými službami - britskou, izraelskou a USA kvůli vybudování organizací, schopné přilákat teroristy-extremisty z celého světa. (Zdroj: Radio ajyal.com)

Další zdroj, který potvrdil toto prohlášení (web EGy-Press):

Na základě fotodokumentů Íránská média zjistila skutečnou osobu, která se skrývá pod maskou "emira ISIL", vycvíčeného sionistického agenta.
Íránská rozvědka zjistila pravou a plnou identitu "emira ISIL", znamého jako Abu Bakr al Bagdadi. Jeho pravé jméno je Elliot Šimon. To je agent Mossadu, který plní důležitý a tajný úkol sionistů.
Jeho úkolem je - dostat se do vedení zemí, které jsou prohlášeny, jako "hrozba Izraelu" s tím, aby byly zničeny a následně pohlceny sionistickým státem na celém území Blízkého východu.
S cílem dokončení velkého projektu - "Velkého Izraelu" nebo "Erec Israel".
Foto: http://cont.ws/uploads/posts/71865.jpg
Celý článek: http://cont.ws/post/71865

Možna toto je pravý důvod rozzlobení Hollanda kvůli návštěvě Nettanjahu. A také důvod, proč USA neposlaly do Paříže žádného významného politika.
Z vystoupení Pjakina.
Útok na Charlie Hebdo byl proveden americkými, izraelskými a francouzskými tajnými službami. Holland o tom byl informován, proto se objevil na místě čínu hned po útoku. To je cena za ztrátu suverenity Francii. Cílem útoku bylo vyprovokování války v Evropě.

Ale následná akce pod záštitou GP - pochod Paříži, byla protiakce GP, která měla za cíl překazit američanům jejich plány a nedovolit rozpoutaní války a nastolení Islámského Kalifátu v Evropě, což by bylo předčasné, protože by to posílilo Ameriku.
Dnes je hlavním cílem GP odepsání Ameriky. Do té doby GP bude bránit Evropu od války a chaosu.