Irma: Boží trest pro Portoriko? nebo pro...?

08.09.2017 18:37
janko
 

Trošku mimo domácej a zahraničnej politiky.
Dnes som si pozrel na YT niektoré zábery z oblastí postihnutými uragánom Irma. Na jednej amer. tv stanici bol titulok, Boží trest pre Portoriko. Dvihlo ma to zo stoličky a tak som nad tým chvíľu rozmýšľal.
Ak si odmyslím podobnosť slova Irma so slovom I.N.R.I., tak, tak či onak môžeme hovoriť o treste Božom. No nie pre Portoriko.
Tento trest je trest dekadentnému životu USA. Matrica menom „neoliberálny ekonomický model“, sa jednoducho preplnila a Džin bol pustený z fľaše.
V Karibiku si Američania urobili dovolenkový raj, na úkor domorodcov. Luxusné hotely, lacné služby, úslužný personál…atd. No tento raj nie je len pre US strednú vrstvu, ale aj vyslovene pre high society. Britské panenské ostrovy, Bahamy…všetko dovolenkové rezorty na míňanie obrovských peňazí bohatých ľudí.
Ak je info pole na likvidáciu liberalizmu už vytvorené, alebo sa ešte vyskladáva, tak toto bol zásah z hora, v čisto materiálnej podobe (niektorá tv -na YT- uviedla, že život v tomto rezorte je tak zničený, že už je neobnoviteľný).
Ale ako je vidieť, v US tv staniciach stále nikto nič nechápe : trest si zaslúži niekto iný, nie my, my sme tí dobrí.
No, zrejme nás čakajú ešte ťažké chvíle. A tých nechápajúcich zvlášť.

 

Diskusní téma: Irma: Boží trest pro Portoriko? nebo pro...?

Přírodní katastrofy

Jara | 12.09.2017

Vývoj jde silně materielním směrem.Zatajuje se a překrucuí dějiny.Zejména Slovanů.Slované byli vysoce vzdělaní a duchovní lidé.Vatikán je jen pokračovatelem Krvavého Říma,který má z duchovností Světla málo společného.A dnes tam sedí Jezuita!zástupce nejhorších krkavců na Zemi.Společnosti náboženské i ,,vědecké"-naplněné pavědci,prolezlé zednáři a otrokáři,jež klidně vyvolávají rozvraty a války,ničí Rodiny ,Rody a Kultury. Jejich život je jedna destrukce.Pomáhají tvořit přírodní katastrofy,jež jsou stále četnější,razantnější,mnohem horší.Vemte si,jaký doslova bordel je jen v České Republice! Jsme opět vazalové jako za protektorátu,nic nám nepatří.A vláda tu staví nové a nové cesty pro miliony smradlavých,burácejících kamionů...A pro NATO cesty,po kterých se už i demonstrativně prohání Cizí žoldácká vojska. Kolem Mošnovského letiště se opravují i malé mosty,i vedlejší cesty a přidávají stále další.Pro koho? Militarizuje se vesele,opět fašizuje,v jiné barvě a z jiného konce,ale fašizuje! Jen slepý a hluchý to nevidí.

Putinova pomsta

Dodo | 11.09.2017

Vsak za vsetko mozu Rusi a Putin to vam este nedoslo xixi

Re: Putinova pomsta

Dagmar | 13.09.2017

toto je provokat0r, neodpov9dat

Dnes má svátek Irma II.

Croix | 10.09.2017

Je to zde: https://www.local10.com/weather/hurricane-irma/did-czech-calendar-foretell-the-arrival-of-hurricane-irma

Mimochodem - zítra je tedy výroční den - 11. září.
Časy zveřejnění a aktualizace článku: 3.17 a 4.07, v obou případech součet 11.

A mimo téma - je zajímavé, jak v článku vysvětlují polopaticky, že u nás připadá na každý den z 365 dní v roce jméno, jehož nositel je pak tady oslavován a obdarován... :-)

Dnes má svátek Irma

Croix | 10.09.2017

Dnes má podle českého kalendáře svátek Irma. Všimli si toho prý i v USA: https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/448759-hurikan-irma-jeste-zesilil-vichr-dosahuje-210-kilometru-za-hodinu.html

Po dolaru odtud obdrželi i bouři...

Re: Dnes má svátek Irma

zajimavost | 10.09.2017

Zajimave, ze v clanku se pise, ze se hurikan nejspise vyhne mestu Tampa (Trumpa?) a zamiri na St. Petersburg (ma tohle souvislost s Ruskem?) Mozna je to jen novinarska kachna, ze se nam snazi vsugerovat nejake podprahove informace....

Re: Re: Dnes má svátek Irma

vilon | 10.09.2017

Podprahové informácie začali s nástupom digitálu. Aj preto sa v 90-tých rokoch násilne tlačili do obchodov po celom svete digitálné veci vrátane digitálnej telefónie. Lebo v analogu sa podprahové informácie prakticky generovať nedajú. Toto umožnuje len digitál.Doslova všade sa dájú v digitálnom signáli interferovať podprahové frekvekncie. V mp3, mp4,ts, a stovkách dalších formátoch. Ale "odborníci" to tvdo zamlčujú.

Re: Re: Re: Dnes má svátek Irma

Standa | 11.09.2017

Podprahové ovlivňovíní lidí a podprahové signály jsou mnohem starší.
Prvni podezreni na podprahove ovlivnovani se objevily pred vice nez 100 lety v USA ve valecne propagande. Pozdeji se pouzivaly v reklame.
Pouzivaly se i u nas. Koneckoncu: Podivejte se na oblibene medvedy u Kolina.
https://www.veselepohadky.cz/pojdte-pane-budeme-si-hrat-jak-jeli-k-vode/
Pokud vam neprijde na celem vecernicku nic divneho, zpomalte si sekundu 1:49-7:50. I takhle se da s detmi bojovat za mir.

oprava preklepu

Standa | 13.09.2017

Ta sekunda mela byt samozrejme 7:49-7:50. Omlouvam se za preklep.

Uznanie

Pavol Pijak | 09.09.2017

Skutočne som prekvapený vedomosťami a duchovnou úrovňou toho, tých, kto píšu na tento veb.

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek