Inside, který se začal naplňovat (odvázání rublu od dolaru)

21.12.2014 12:05

ТаuRus |

Otískli to na Zakonu vreměni. Autor neznámý. Text se objevil 12.12. a v něm je velice přesně uveden datum začátku velkého "třesku" s rublem - 15.12.2014, který odstartoval desetidenní operací, cílem které je shození dolarového jařma.
Putin také stanovil datum konce té operace na 25.12.2014.

Skoro začne "velký třesk" na rublu a ruském fondu. Čína pomůže... Proběhne spojení kapitálů několika zemí. EU a obzvlášť Britanie hrají dvojí hru. Ony se chtějí výtrhnout a jím se to povede, protože jiná volba není. Sledujte rétoriku Londýna (skoro žádná). Předstírat jednotu s USA dostaly za úkol jen satelity, na způsob Australii.
Tam nejsou idioti a chápou, že fars se zdrojí a ojfony (nevím co znamená) je ukončen. Proto dnes vedou jednání v takovém formátu, aby mohli opustit "tému" tak, aby aspoň v nejblížší době nevypadali, jako velcí idioté...Francie, mimochodem, chápe rychleji.
"Úkolem je do času X jakoukoli cestou držet kurz na vývoz kapitálů pro ty, kdo panicky vyhrabuje svoje zbytky a prodáva za jakoukoli cenu byznys. Typu Potanina a ostatních (u Vekselja odždímali -5,6,9 společnosti, oni byly v offshorech na 80%potoků, tito papíry 3.12. zmízly z listingu, ale v médiích se o tom nedozvíte...současně probíhá repatriace těch peněz, majitelé kterých probudili v sobě patriotismus nebo je dobře poprosili ho v sobě probudit. Datum provedení 15.12 potom bude 10 dní zvýšené volatility. Šef řekl vše provést do 25.12., takže uvěříme šéfovi na slovo. Hysterii mají ti, kdo nechápe mechanismy obchodu a obchodních inštrumentu.

Zbytek textu už samostatně nebo s googlem, tam je také mnoho zajímavého:)
http://zakonvremeni.ru/analytics/8-4-/19231-chto-proisxodit.html


Potvrzení - Čína nezůstane stranou a pomůže Rusku v těžkých časech, ekonomicky.
Китайский политик: КНР не останется безучастной к проблемам России
http://politikus.ru/events/38510-kitayskiy-politik-knr-ne-ostanetsya-bezuchastnoy-k-problemam-rossii.html

A ještě,
Včera Putin svolal nejvlívnější olygarchy a učinil jím "nabídku, která se neodmítá":) Smysl - převést do ruské jurisdikce svoje podníky a pomoct finančně rublu. Kdo nebude souhlasit, ať zapomene na podporu státu a zakázky. Také nebude podpora státu při problémech v zahraničí. Jednání proběhlo za zavřenými dveřmi.
Byznys a stát pochopily jeden druhého.
Государство и бизнес поняли друг друга
http://politikus.ru/v-rossii/38488-gosudarstvo-i-biznes-ponyali-drug-druga.html