Informační válka v přímém přenosu: Hitler je gentleman?

28.07.2018 11:23
DušanBe
 

Opět Arťom, ale o tom, že Hitler je vlastně gentleman. Tímto už chlapec opravdu přestřelil. V krátkém videu popisuje, že fašismus (jakožto totalitní systém) byl vcelku dobrý, protože pro obyvatelstvo Německa stavěl sanatoria určené pro jejich rekreaci. Pak to nějak (pro mě) nejasně srovnal s kapitalismem a ukončil to větou, že důkazy v historii říkají něco jiného než to, jaka je současně popisován fašismus.

https://www.youtube.com/watch?v=uBtAWS9MhK4

Tomu chlapci dočista přeskočilo. Níže ve vláknu na jedno jeho video upozornil Dobrodej. Chtěl jsem napsat komentář (a nenapsal), že chlapec vykazuje mírný démonismus. Nyní to píšu zcela otevřeně – ten chlapec vykazuje démonismus s kaleidoskopem jak vyšitý. Doporučuju se podívat na toto video (opět jsem použil automatický překlad a poslech k pochopení obsahu) a použil jako studijní materiál KSB jaka vypadá démonismus.
Proč Arťom nemá pravdu? Vzal krátké (pravdivé) historické období, popsal jej jako největší blaho a už vůbec neměl potřebu zmínit co se odehrávalo před tím a po tom. Opět využiji informací v knihách, kde se píše (začátek citace): Uložení reparací Německu v takovém objemu, že jejich výplata ve stanovených lhůtách odsuzovala německé obyvatelstvo k dlouhodobé a bezútěšné bídě. V dobrodružném pokusu překonat tuto slepou uličku si hitlerovský režim nabral půjčky a nevyhnutelně spěl k volbě: buď zaplatit úvěry, díky kterým Německo překonávalo následky války a Versailleské smlouvy, což by vedlo ke krachu finančního systému se všemi průvodními sociálněpolitickými důsledky, nebo vést válku, která všechny minulé dluhy smaže. Přičemž v otázce války měl také na výběr: buď vést válku proti věřitelům (USA a další státy Západu), nebo v zájmu věřitelů (proti SSSR). (konec citace, Zákl. soc., díl 2, str. 101, pdf verze). Toliko k ekonomickým motivacím.
A dále tu máme jeden Hitlerův citát pro Arťoma, k čemu by byly využívány ty rekreační budovy: „Neobyčejně agilní, panovačnou, krutou mládež. To je to, co tu po sobě zanechám. V našich rytířských zámcích vychováme mládež, před kterou se bude třást svět…“.
Ale Arťom naprosto přehlíží naprosto jednoduchou souvislost – aby měl Hitler velikou podporou obyvatelstva, musel něco pro ně udělat, něco prospěšného, co by obyvatelstvo vnímalo jako užitečného a tím si zajistit jejich loajalitu. Ve svém programu musel mít v principu i objektivně dobré a prospěšné věci, jinak by jej lid nezvolil. Lidi v té době nebyli tak hloupí, jak si mnozí myslí. Zkuste mít tento politický program ve 20-30 letech minulého století v Německu – chci válčit s celou Evropou, dám vám práci, mnohá z vás zahyne, připravte se lide můj a nezapomeňte zvolit mojí stranu do čela státu, abych to mohl provést. Nesmysl! Vždyť to známe z přísloví – Když ptáčka lákají, pěkně mu zpívají.

 

pozn. Hox: pro dokreslení situace, Arťom Vojtěnkov je autorem projektu Poznavatelnoe.tv (Poznávací TV), je jsou skutečně stovky hodin kvalitních informací na nejrůznější témata, formou besed s odborníky. Kapka jedu v sudu medu, další technologie informační války.

 

Diskusní téma: Informační válka v přímém přenosu: Hitler je gentleman?

Nadsázka a ironie

DoubleM | 06.08.2018

Podstatou Arťomova videa je kritika zkreslování historie, k čemuž použil porovnání současného stavu rekreačních středisek v Rusku se stavem před 2. světovou válkou v „totalitárním“ Sovětském svazu a ve „fašistickém“ Německu, přičemž při popisu minulosti v obou případech použil nadsázku a ironii, kterou zde slabší ruštináři nepochopili.
Označení Arťoma jako „spícího“ považuji za unáhlené.

Fasizmus = Kapitalizmus

Slovan | 30.07.2018

BMV stale vlastni Goebelsova rodina, Porsche + VW vlastni Porscheho rodina, IG Farben sa len premenoval na BASF+Bayer, vlastneny tymi istymi, Hugo Boss stale vlastni ta rodina co sila SS a SA uniformy. Nemecky fasizmus neskoncil, len sa premenoval. Chlapec ma pravdu. Teraz nepotrebuju gulky, aby nas zabijali, staci soja a vakciny a narod beho 2 generacii vymrie.

Vystupuje aj vo videách s Veličkom?

JaroX | 29.07.2018

Buď sa podobá na jedného účastníka prednášok Velička, aktívneho, neustále sa pýtajúceho a odpovedajúceho, alebo je to on.

Nie celkom mi je jasné, čo tým krátkym videom chcel povedať (po Rusky dobre neviem), ale asi to, že súčasné vedenie Nemecka a Ruska nedbá o blaho národa tak, ako Hitler za svojho panovania v Nemecku. Ono je to paradoxne možno aj pravda - Židovka Merkelová pácha na Nemcoch genocídu (pracujúci platia dane a nemôžu si dovoliť viac ako 1 decko do rodiny a dováža im teroristov z Afriky), vláda Ruskej Federácie je takisto prešpikovaná podpindosmi a asi aj Židmi a vykonáva protištátnu a anti-národnú politiku.

Samozrejme, s obhajovaním fašizmu a politiky Hitlera nesúhlasím.

Re: Vystupuje aj vo videách s Veličkom?

Cico Ciciak | 29.07.2018

Podľa mňa je to ten chalan v okuliaroch so statívom a kamerou na prednáškach u Velička.

https://www.youtube.com/watch?v=jSOewjGQyNM

Re: Re: Vystupuje aj vo videách s Veličkom?

Hox | 29.07.2018

Je to on. "Spící", nyní už probuzen.

A zase ten fašismus, bože...

Kaktus | 28.07.2018

V Německu nebyl fašismus, ale nacismus. Fašismus byl v Itálii a neměl s nacionalismem nic společného. Naopak, fašismus byl internacionální. Kdy už se to lidi naučí?!

Re: A zase ten fašismus, bože...

Cico Ciciak | 28.07.2018

Nacizmus je druhom/odrodou fašizmu.
Najprv by si sa mal oboznámiť s KSB a DVTR výkladom fašizmu, ktorý je ideologickým vše-žravecom a podstata fašistického systému v spoločnosti je vždy davo-"elitárna" a nastavuje sa tak, aby v spoločnosti prevládali tzv. "malí" ľudia.

http://cicociciak.blogspot.sk/2016/06/co-je-to-v-skutocnosti-fasizmus.html

...

77 | 28.07.2018

.Fašizmus ako najodpornejšia forma kapitalizmu - krutovláda nadnárodného kapitálu

Re: ...

Kaktus | 28.07.2018

Ehm... fašismus byl korporátní socialismus. Systém, ve kterém fungovala opravdová tripartita - zaměstnavatel/zaměstnanec/stát. Nikdy potom neměly odbory takovou moc. Kapitalismus to fakt nebyl!

Re: Re: ...

Ludo | 31.07.2018

To, co popisujes, je jedina forma fasimu, alebo azda dokonca zakladna?

Re: Re: ...

Ludo | 31.07.2018

To, co popisujes, je jedina forma fasismu, alebo azda dokonca zakladna?

Neviete nic o Htlerovi !!

Michal | 28.07.2018

[osobní útoky, přesunuto https://pastebin.com/9zfwbjq2 ]

Re: Neviete nic o Htlerovi !!

Six | 28.07.2018

Jistě se v tom dokumentu probíral řád Thule, řád Vril, Shambhala, tibetští mniši řídících nacistickou ideologii přímo v německu, napojení na mimozemské technologie přes Tibet, Antarktida, atd.
Nebo ne? Takže o čem že je ten supr seriál?

Z druhé strany: Německo za Hiltlera prodělalo ukázkový hospodářský vývoj srovnatelný s tím co dokázal Stalin před a po válce. Perfektní ukázka toho, jak jsou státy drženy pod krkem parazity, a kde již svět mohl dávno být.
Bohužel v případě Německa byl tento vývoj DOVOLEN a podporován židy. Stalin to dokázal skrze národ sám.
A to nemluvím o tom, že stav Německa po první válce byl pečlivě připraven, tak jako první válka samotná. A jistě je v dokumentu uvedeno KÝM.

No rád se od tebe poučím, co jsem pominul ve svém studiu. Nu jen pokud ten supr seriál není jen povrchním tlacháním. Mě zajímá obsah, ne barevný obal.

Re: Re: Neviete nic o Htlerovi !!

Cico Ciciak | 28.07.2018

Áno, nacistickému Nemecku bolo určitými globálnymi kruhmi dovolené do určitej miery sa odstrihnúť od globálneho obchodu a finančného parazitického systému, ktoré sú dodnes kontrolované globálnymi klanmi (zväčša ide o judaistov), inak by sa Nemecko aj vďaka moderným technológiám, patentom, surovinám a financiám, ktoré plánovite prúdili zo zahraničia, nikdy po WW1 vojne znova nepostavilo na nohy - čo bol aj jeden z cieľov.
Samotný Hitler musel veľmi dobre vedieť, kto sú jeho skutoční páni.

Re: Re: Neviete nic o Htlerovi !!

Cico Ciciak | 28.07.2018

Samozrejme, že regionálna "elita" západu prostredníctvom Hitlera (cez ktorého sa vlastne sfašizoval národný socializmus) alebo Mussoliniho musela spraviť aj niečo pozitívne pre obyčajnú väčšinu (zabezpečiť im prácu, bývanie, vzdelanie, zábavu a pod. - teda základné životné potreby, ako je tomu i dnes), jednak aby si nad davom zachovala moc, ukľudnila proti-kapitalisticky ladené masy a zabránila šíreniu marxizmu/socializmu/"komunizmu" v Nemecku, Taliansku a celkovo na západe, LENŽE hlavným cieľom globálnej "elity" (resp. pohlavárov globálnej politiky), pre ktorých bol nacizmus iba prostriedkom riadenia davu, bolo to, aby sa ľudia stali "zombíkmi" a zmrazil sa u nich osobnostný rozvoj v smere dosiahnutia psycho-typu skutočného Človeka!

"Človekom je osoba žijúca v neustálom dialógu s Bohom (teda podľa svojho vlastného svedomia a bez prostredníka - moje doplnenie). Snaží sa neustále zvyšovať Mieru chápania chodu vecí a cieľov HNVR (= Hierarchicky Najvyššie Všeobjímajúce Riadenie), s vôľou zameranou na kooperáciu pri napĺňaní týchto cieľov. Vníma seba ako námestníka Boha na zemi."

https://uloz.to/!gMja6Ftp44hd/ako-sa-stat-clovekom-2-7-pdf

Přidat nový příspěvek