"Existence Ruska znamená přímé ohrožení USA a světového pořádku"

27.06.2016 12:15
Nasredin
 

Pan generál odhodil všechny zábrany a natvrdo řekl holou pravdu, která se vyznává v nejvyšších vojenských kruzích USA. Zapamatujte si, že toto řekl bývalý velice významný vojenský činitel USA, který už nemusí vážit slova, protože už není ve funkci:

“Existence Ruska znamená přímé ohrožení USA a světového pořádku.”

http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/politika/breedlove-rusko-je-existencialni-hrozba-pro-spojene-staty/

Není lepší potvrzení klíčových Pjakinových tezí než potvrzení z úst bývalého vrchního velitele NATO. Toto by si měli přečíst všichni, kteří rezolutně popírají pravdivost jeho tvrzení a říkají, že USA proti Rusku v podstatě nic nemají …

 

Diskusní téma: "Existence Ruska znamená přímé ohrožení USA a světového pořádku"

Zděšení

Slovan | 28.06.2016

Pozůstalí v EU jsou zděšení. Pokud by někdo myslel vážně to, že se EU bude reorganizovat, tak by musel vyházet ty, co ji dostaly do toho marastu a přestat poslouchat rady židoameričanů a dělat jim roští při jejich loupežení. To by byl zločin a porušení lidských práv menšin.

bez Pjakina nikdo nic neví

anonym | 28.06.2016

Na mainstreamu o brexitu jenom oficiál kecy, na alternativě odkazy jeden na druhého, maximálně na sputnik a na nějaké ruské stránky nebo na whatdoesmean a s názorem se čeká na pjakina a bez pjakina nikdo názor nemá. Nebylo by divné, že by to pjakina přestalo bavit. Všichni hledají něco o brexit a u studovaných odborníků na leva netu najdou odkaz na článek v PL , že Rusko je ohrožením USA. Tak to je bomba názor

Re: bez Pjakina nikdo nic neví

Hox | 28.06.2016

Nějak jsem nezaregistroval tvůj názor na brexit. To je vše co jsi přišel říct? Hmm, tak to je úroveň.
Kromě toho, na diskusi se o tom bavíme už asi týden. Mám několik verzí, kdo to udělal a proč, ale jelikož si nejsem ze sta procent jistý správností, tak je pochopitelně netroubím do světa jako to dělají jinde.

Re: bez Pjakina nikdo nic neví

M.C. | 28.06.2016

No, jestli chcete něčí názor bez Pjakina, tak bych řekl, že současná mediální hysterie a křížové tažení proti libře a britské ekonomice celkově je ze strany těch, kdo potřebují ovládat Evropu skrze EU a TTIP snaha
a) o ,,potrestání" Britů za to, že si dovolili neposlechnout
b) o zastrašení ostatních, kteří o tomto kroku uvažují také.
Protože jinak se EU sice nerozpadne, ale přestane se v míru a pokoji ubírat po hlavě do prdele, kterýžto směr jí určili neocons.
Místo toho by mohl v EU znovu začít převládat zdravý rozum a ochrana vlastních zájmů místo krvácení v zájmu jiných.
Mohlo by dojít k výměně zkorumpovaných elit jak v národních státech (že Bohuslave?) tak na úrovni EU.
Ochrana vlastních zájmů evropských zemí a národů nutně povede ke spojenectví s Ruskem, neboť státy (jak známo) nemají přátele, státy mají jenom společné zájmy a společných zájmů Evropy a Ruska je opravdu hodně. Rovněž je hodně oblastí, kde se mohou navzájem podpořit.
A při představě, že se Evropa nepropadne do chaosu a úpadku, ale udrží si vlastní politickou a hospodářskou integritu se musí někteří ,,lidé" budit zpocení hrůzou. Dobře jim tak.

Takže můj názor: Za pár týdnů se celá věc uklidní a začne se věcně pracovat. Nicméně se utrhla lavina, kterou už nikdo nezastaví: Ukázalo se, že to jde.

Názor p. Pjakina si taky rád poslechnu, resp. přečtu, protože on zná skutečnosti a souvislosti, které já neznám nebo mě unikají a dokáže z toho vytáhnout i věci, které já tam nevidím.

Igorovi

anonym | 27.06.2016

Přečtěte si aeronet.cz, je tam mnoho pohledů, kdo z brexitu profituje a kdo je škodný.

Re: Igorovi

Hox | 28.06.2016

ale správný vesměs ani jeden

USA tecie do topanok

svantovit | 27.06.2016

a zacinaju odhadzovat masky a pretvarku.Existencia Ruska je velkou prekazkou,ved Rusko nemalo po demontazi ZSSR vobec existovat,malo byt rozdrobene na male statiky,ktore by boli tucnym ziskom pre zapadnu"elitu".Nastastie pre nas Rusko prezilo a je ovela silnejsie ako zapad dufal.Rusko a Cina su poslednymi prekazkami vo vytvoreni "noveho svetoveho poriadku" v rezii odpornych vizii USA a nadnarodnych financnikov,ktori uz chcu ozivit feudalizmus a otroctvo,doslova koncentracne tabory pre podrobene narody.Ano ide o fasizmus a Rusko bude proti nemu bojovat skryte aj otvorene.V tom je nadej,ze sialene vizie nafukancov a domyslavych hlupakov hrajucich sa na Bohov nakoniec zmiznu v prepadlisku,kam patria.Rusko predstavuje nadej na novy zaciatok a len s nim je mozne to zlo,ktore padom ZSSR vzniklo potlacit spat odkial vyslo.

oprava

M. C. | 27.06.2016

Já bych si dovolil pana generála poopravit:
Rusko v současné podobě a směru rozvoje je zcela jistě existenční hrozbou pro neocony, pindosy a podpindosníky všech druhů a národností.
Existenční hrozbou pro USA by být nemuselo, pokud by dokázaly USA přejít na soběstačné hospodářství nenutící je k rabování jiných zemí.
Že je současné Rusko existenční hrozbou pro zaváděný NWO s tím souhlasím, zavádění už má skluz cca 8 let a stále to narůstá.
Stav, kdy ozbrojené síly USA dosáhly tzv. celospektrální strategické nadvlády (tj. faktické neporazitelnosti) a bezbranné Rusko poslušně plní pokyny neokonzerv a samo se rozkládá měl nastat už v roce 2010.
Ještě se dožijeme lepších zítřků, i když to možná bude mazec.

kde je pan Pjakin?

anonym | 27.06.2016

ďakujem Kamilovi. Robeno, chci se zeptat, o jakých kartách mluvíte?
Pjakinovy uhly pohledu byly velmi zajímavé. A o to šlo. Každý si je mohl doplnit nebo konfrontovat s dalšími názory s jedné nebo druhé strany.

Breedlove pokládá Rusko za „existenciální hrozbu“ pro USA

Mirolub | 27.06.2016

http://cz.sputniknews.com/svetovytisk/20160627/3389910/breedlove-rusko-usa-existencialni-hrozba.html

kde je pan Pjakin?

anonym | 27.06.2016

Na YOU TOUB je v ruštine. Takže pani Irenka alebo pan Hox by nám mohli dať vedieť, čo je vo veci. Ďakujeme

kde je Pjakin?

Dagmar | 27.06.2016

kde je Pjakin? Chybi nam;

Re: kde je Pjakin?

robeno | 27.06.2016

pjakin už jim nebude otevírat karty je konec

Re: kde je Pjakin?

kamil | 27.06.2016

Ak viete rusky, zadajte si do google "altaj, pjakin", resp. https://fct-altai.ru/qa/video, rubrika «Вопрос — Ответ» от 20 июня 2016 г..
Predklad je zrejme časovo náročný, pretože posledné video malo cca 2 hodiny a Pjakin sa venoval udalostiam okolo ruských fanúšikov vo Francúzsku a vynútenej neúčasti ruských športovcov na OH v Brazílii. Týždeň predtým Pjakin komentár nemal, asi bol v Rusku sviatok - možno mal dovolenku. Inak zajtra by sa mohol objaviť ďalší komentár a tam bude témou určite aj brexit - netrpezlivo na to čakám.

Brexit

Igor | 27.06.2016

Ja som takisto zvedavy na Pjakinov komentar Brexitu a toho velkeho halo po hlasovani. Taktiez sa cudujem ze sa to tu vobec neriesi. Co si myslite vy o sucasnych udalostiach ? Media su akoby proti brexitu a pride mi to ze robia vsetko pre to aby ten vysledok zdehonestovali a zvratili. Taktiez samotny vysledok mi taktrochu smrdi, az prilis nevinny vysledok o par hlasov viac. Sice na to nemam dokazy ale vnutorne mam pocit ze je to zmanipulovane a vysledok 48 ku 52 je taky neutralny ze nikto si nedovoli ho nejako spochybnovat, maly rozdiel teda ziadne podozrenie to nevzbudi. Osobne vnimam toto obdobie tykajuce sa britanie ako bitka dvoch vektorov cielov. Jeden GP a druhy amici pricom GP je ten kto brexit a media patriace amikom teraz kvikaju ako prasce pred zabijackou. Dost ma zaujimaju Vase nazory, sam neviem ci si balit kufre alebo ostat. Nuz uz pred cestou do UK som mal sen o potapajucej sa plachetnici a neustale mi hraju v hlave tie vety o tom ze byvale sidla GP su vacsinou znicene alebo ponechane napospas.. skratka nie su na tom tak ako.boli za "ich pritomnosti".. ospravedlnujem sa ze som to hodildo temy ktpra sa brextu netyka

Re: Brexit

Cico Ciciak | 27.06.2016

Rieši sa to tu každý deň:

http://www.dvtr.eu/diskuse/

Nepanikárte, odkazuje rómsky policajt v Británii. Slovákom radí na internete
-----------------------------
http://www.aktuality.sk/clanok/350337/nepanikarte-odkazuje-romsky-policajt-v-britanii-zriadil-linku-pomoci/?utm_source=slovnik.sk&utm_medium=zona-section&utm_content=stred-text&utm_campaign=cross

Re: Re: Brexit - Pjakin a ine

vilon | 28.06.2016

Re: Cicko, máš pravdu, je to na smiech, ako každý papá médialné zemiaky ešte veľmi horúce, a podlieha panike. Aj slovenský cigan z británie hovorí že: " Je to zvláštny pocit. Ja a aj moje deti to prežívame veľmi silno." Nuž vidno že on sám podlieha panike a lepí mu. A popritom sa nič nedeje. Nikto ho stamade nevyháňa, takých tam potrebujú, riadne pracuje.Paniku šíria Sorošovo média, a darí sa im to.Démonizovanie Brexitu až do kosti. Pravda sa zviditeľňuje pomaly, už teraz sa pomaly šíria zvesti, že britským firmám to len prospeje, kedže určite nebudú rušiť výrobu doma, ale naviac - rozšíria ju mimo Britániu vonku - teda v EU! Takže v skutočnosti nielen Britom prospelo, ale aj EUnii, budú dalšie nové továrne a príležitosti. Len Soros múti vodu pre neoconov. Protiruské sankcie rovnako - pomohli hlavne Rusom.Už sú podpísané kontrakty na nové podniky a výrobné linky v Rusku. Kedže dovážať do Ruska sa nesmie, ale vyrábať v Rusku - ANO !!!! Neoconi ešte budú dlho kopať, tlačiť na TTIP, zneplatniť Brexit, lebo ved majú dva roky na oficial vystup z EU(podľa Lisabonského zdrapu), ešte sa môže stať, že bude druhé Brexit referendum, ale so "želateľným" výsledkom! A čo bude potom, až nastúpi na trón fanatická Hitlary? Vanga jasne povedala - začne to v 2016, potom....

Re: Brexit

paprsek | 29.06.2016

To, že se střílí informacemi, není až tak důležité, obzvlášť v přestřelce.

Je lepší počkat, na druhou stranu nač poslouchat něčí analýzy... když to vše může dopadnout mnohem lépe, než analytik předpoví... co když mu uniknou určité roviny reality a spousta lidí, to svou vírou analytikovi splní...co když to je zbytečné a jde to mnohem jednodušeji a snadněji. Proč skřípat zuby, když ještě není důvod... jen infopřestřelka.
Podle mě nikdo v podstatě teď už neví, co chce, ani jedny elity nedokáží odhadnout důsledky svého kroku a proto jen infopřestřelka, protože se v podstatě bojí vše vsadit na jednu kartu... rozpadá se jim to pod rukama a všechny varianty jsou pro ně špatné, protože vzbuzují odpor, nejsou schopni uřídit svoje zájmy ani jedinou cestou... ať se svou vlastní hysterií vyčerpají, je to jen a pouze jejich hysterie...
Jaké pořád hledáme jistoty? Opravdu už žádné nejsou, pochopitelně nemá cenu rubat díru do lodi, ale na druhou stranu nikdo neví jak budou probíhat budoucí děje, tak proč se z toho osypávat... k čemu bude něčí názor a analýza, když zítra stejně nebude platit? Na co čekáme, až nám někdo určí, co máme chtít a požadovat? Jak chceme, aby se situace vyvíjela?
Elity nevědí, ale někdo musí vědět, celé roky si přejeme, aby současný systém padl a když se rozpadá, tak budeme lítostivě plakat? Kdo jiný se stane tvůrcem, když ne my? Co chceme? Když budeme vědět co chceme.... ten kdo ví , jak to zařídit se vždy najde... Ale musí přijít informační objednávka, bez ní se nic nezrealizuje. Buďto se staneme figurkami na šachovnici ve hře chaos, když se necháme vláčet anebo se rozhodneme, co chceme a půjdeme si za tím a zajistíme pořádek, spravedlnost a bezpečí velice rychle.
To rozhodnutí, jestli totalita a chaos nebo nová bezpečná svoboda je jen na nás.

Re: Re: Brexit

paprsek | 29.06.2016

Za poslední měsíc ( na který se vše připravovalo už předchozí dva měsíce) jsem si plně uvědomila, že nemám vůbec žádnou pravomoc v hmotném světě, prostě smiřuji se s tím, nemám.

Vše, co chci ve svém životě změnit, musím vybojovat nejprve sama se sebou, změnit sebe a pak se ty vnější podmínky upraví samy. Vždy mi to připadalo jako moje neschopnost, ale ne byl to docela tvrdý výcvik od nejútlejšího věku této mé existence, k trpělivosti a poslušnosti ( v určité rovině).

Během těch posledních pár týdnů se můj vnitřní svět naprosto rozpadl, jakobych se procházela rozvalinami a už nějak nechápu, jaký ty trosky měly účel, v době, kdy držely pohromadě... Otevřela se nade mnou nebeská klenba, místo střechy, zatím nepršelo, ale nejistá jsem... nevím kam jdu, jaký je konkrétní cíl, ale vnitřně mi je dobře. Budu dál trpělivá... Chci být šťastná s co nejvíce lidmi na planetě...

Re: Re: Re: Brexit

paprsek | 29.06.2016

A tak vůbec nevím, co se odehraje kolem mě, když jsem prošla tak velikou skokovou proměnou... nechám se překvapit, ale strach, obavy nějak nedokážu procítit.
Všichni na planetě jsme tu doma, ne? Tak se dokážeme domluvit, když nám nikdo nebude nutit násilí a chaos, že?

Přidat nový příspěvek