Europarlament odsoudil Rusko za agresi, chce bojovat s jeho propagandou

10.06.2015 22:30

ТаuRus |

Evropský parlament chce politickým stranám zakázat financování z Ruska a dalších zemí mimo Evropskou unii. Míní též rázněji bojovat s ruskou propagandou. Poslanci schválili ostře formulovanou zprávu, která konstatuje, že Moskvu už nelze kvůli zapojení do ozbrojeného konfliktu na Ukrajině a protiprávní anexi Krymu považovat za strategického partnera.
Rusko je v dokumentu označeno za agresora a narušitele demokratických pořádků, který „vede proti Ukrajině ozbrojený konflikt, jehož se přímo a nepřímo účastní jeho vojenské a bezpečnostní síly, a který úmyslně destabilizuje tuto suverénní a nezávislou zemi ve svém sousedství”.
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/371944-europarlament-odsoudil-rusko-za-agresi-chce-bojovat-s-jeho-propagandou.html

Vypadá, že EU se vydala na cestu stejnou, jako "nezávislá a suverénní" Ukrajina - boj s "propagandou"...
Nu,nu..., jsem zvědavý, jak daleko v tom "boji" hodlají zajít...

 

Diskusní téma: Europarlament odsoudil Rusko za agresi, chce bojovat s jeho propagandou

Euro parlament je SionFašisticka Chunta kokosov

Jozef Varga | 11.06.2015

•Nech sú peniaze, meny jednotlivých krajín kryte zlatom a banky súkromné v trhovej ekonomike zbankrotujú do týždňa.

Globálny problém verejných dlhov sa tlačením peňazí z ničoho iba prehĺbi a bude kríza, regionálne nepokoje, nestabilita, chaos na trhu, čo vyvolá občianske vojny v tomto 21 storočí.

Aj preto Rusko už teraz sa pripravuje na prechod rubla krytého zlatom čo sa nepáči USA a Bruselu.

•Za prvú aj II svetovú vojnu môžu súkromní bankári.



setkání G7 u Orlího hnízda

Petr2 | 10.06.2015

http://abload.de/img/herrmerkel5brkh.jpg
včerejší poslední den setkání lídrů G7 v bavorském Elmau, kousek od Mnichova, kdy se Obama s Herr Merkel inspirovali vzájemným pohledem těch samých alpských vrcholků, co Adolf v 140 km vzdáleném Orlím hnízdě, přineslo logicky i stejné myšlenky aktérů. Rusko jako největší nepřítel, proti kterému je třeba rozhodně bojovat. Avšak na rozdíl od Adolfa (který s Ruskem čile obchodoval), je nyní nutno přitvrdit: výhodné euroasijské strategické obchodní partnerství zcela ukončit a nahradit po všech stránkách nevýhodnou, vazalskou TTIP.
http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1735-tlachani-pobliz-hitlerova-orliho-hnizda-bezmoc-mocnych-a-rozpaky-jejich-medialnich-poskoku-chceme-putina-neposlusnym-zemim-zkroutime-ruce-del-cerny-vudce.htm

Přidat nový příspěvek