Dva pracovníci vnější rozvědky Ukrajiny přešli na stranu LLR a DLR

16.06.2015 08:54

ТаuRus | 15.06.2015

 

Dva bratři, spolupracovníci SVR (služba vnější rozvědky) Ukrajiny přešli na stranu LLR a DLR.
Jeden z nich pracoval jako diplomat na konzulátu Ukrajiny ve Francii. Povedlo se jím zkoordinovat své kroky a přejít na druhou stranu.
Zde je jejich tisková konference:
https://www.youtube.com/watch?t=74&v=osdW5fX63GY

Krátké shrnutí tiskovky:
Důvod jejich rozhodnutí - nemohli už dál snášet poměry v zemi, ve vládě a nástup fašismu na Ukrajině.
Ukrajinská strana provádí provokace - vystřelí několikrát na stranu DLR, ale když přijde odpověď, tu už natáčí štáby různých zahraničních médií. Ztráty ukrajinské strany v bojích jsou velmi zkreslovány - podle jejich informací v Debalcevském kotli zemřelo 2-2,5 tisíce vojáků, Kyjev přiznal ztráty 100-150.
Na území Ukrajiny jsou vojáci cizích armád - Ameriky, Kanady, Británie. Polska, Rumunska, Lotyšska a dalších pod maskou dobrovolníků.
Ukr. strana brání lidem, aby se vrátili do DLR a LLR.
Ve VSU (Ozbrojené síly Ukrajiny) je hodně spolupracovníků, kteří velmi negativně posuzují válku na Donbasu a odsuzují kroky kyjevského režimu.
Podpora Porošenka velmi poklesla, činí asi 16%.
Saakašvili je postaven USA do čela Oděské administrace, aby vyprovokoval konflikt s Podněstřím. Za to mu je slíben oděský přístav. Saakašvili přes svého bývalého náměstka ministra vnitra Gruzii, který už je jmenován na funkcí hlavy policie Oděské oblasti, má spojení na kriminální podsvětí. Kriminální podsvětí Gruzie se dohodlo se svými protějšky z Oděsy, že se podělí o byznys v Oděse a proto podpoří Saakašviliho. Porošenko nemá vliv na rozhodnutí dosadit Saakašvilího na tuto funkcí, je to projekt řízení USA.
USA se rozhodlo vyměnit Porošenka na radikálnějšího a loajálnějšího politika. Zároveň je rozhodnuto na základě strany Ljaško vytvořit radikálnější koalici stran.

 

Diskusní téma: Dva pracovníci vnější rozvědky Ukrajiny přešli na stranu LLR a DLR

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek