Deník Stern se obul do mluvčí MZ RF Marii Zacharové

16.11.2015 12:35

TauRus |

 

Deník Stern se obul do mluvčí MZ RF Marii Zacharové:

“Oficiální představitelka MZ RF Marie Zacharová zkritizovala práci agentury Reuters a její moskevských dopisovatelů kvůli šíření zprávy o domnělé Putinové dceři. Osobní život prezidenta Ruska je tabu , a “sexuální bestie” Zacharová hned udělala novinářům výprask za to, že si dovolili psát o této otázce”, tvrdí Stern.
Dále sledují potoky jedovatých slin na chování a zevnějšek Zacharové “Sexuální, chytrá a sebevědomá blondýnka”, “otevřeně se těší statusem sexuální bestii”, “její zevnějšek je rafinovaná diplomatická provokace”, v amerických médiích už jí nazvali “sexuální bombou”.
“Přitom, v Rusku se vysmívali americké mluvčí Jennifer Psaki , hlavně kvůli jejímu nevzhlednému zevnějšku” ( zde Stern trochu zalhal, Psaki se v Rusku smáli hlavně kvůli jejím hloupým reakcím).
A co takového si dovolila Zacharová, že se Stern na ní tolik naštval?
Zacharová zkritizovala práci agentury, a vysmála se novinářům. Ona prohlásila: “Mám oprávněný dotaz na agenturu Reuters, která je v Moskvě zastoupená prakticky 50 dopisovateli:”Skutečně jste novináři? Jestli nepracujete, nepíšete svoje komentáře v Moskvě, jestli se za vás vše píší v Londýně, co potom děláte v Moskvě v takovém množství?”
https://russian.rt.com/inotv/2015-11-16/Stern-Seksualnaya-bestiya-Zaharova-otomstila

Chápu rozhořčení Stern. Vždyť Zacharová vymáchala “novináře” v jejích vlastních zvratkách a poukázala na to, jak se na Západě dělá “svobodné zpravodajství”. Od slova “svoboda” – co chci, to napíši. Přitom to není její první podobné vystoupení před západním tiskem. Jedno takové už jsem viděl. Víte, co bylo na tom zvláštní? Poté, co Zacharová vynadala přítomným novinářům za lži, které servírují svým čtenářům, žádný z nich si nevzal slovo a neohradil se “nespravedlivému nařknutí”. Do oči té “sexuální bestii” si nedovolili říct ani ťuk. Odvázali se až potom, když informovali svoje čtenáře…Tak mě napadá, jestli Zacharová není ke všemu ještě “zmije jedovatá”, která dokáže západní novináře zhypnotizovat pouhým pohledem.

P.S. Dříve Západ a liberálové všech odstínů psali o “miliardách a palácích Putina po celém světě.” Potom, když americké zpravodajské služby přiznaly, že na Putina nic nemají, není za co ho uchopit (a vydírat), našli se jeho “pravé dcery”. Jednu z nich starosta Švýcar vyhodil z města, druhá zázračně “zbohatla tunelováním”. Ještě, že aspoň psi Putina zatím nic neprovedli, kromě toho, že stará labradorka Kony postrašila Merkelovou tím, že si lehla u jejích nohou ( i o tom psali západní média). Protože, kdyby Putin dokázal zkorumpovat i je, tak už by žádný “čestný” západní politik s ním nemohl jednat, natož podat ruku…

 

Diskusní téma: Deník Stern se obul do mluvčí MZ RF Marii Zacharové

zdroj

Zvedavec | 19.11.2015

Pekny vecer, mate nejaky oficialny americky zdroj, kde americke tajne sluzby priznavaju ze Putin nie je ziaden zbohatlik? Dakujem

hnusny denik stern

miso | 16.11.2015

velmipekna avelmi mudra zena

Přidat nový příspěvek