Chlapi v Evropě jsou! A migranti je brzy uvidí

15.01.2016 10:10
TauRus |

 

Na protest proti obtěžování a znásilňov8ní žen o Silvestrovské noci v Kolíně, mladší představitelé hned 4 holandských politických stran se rozhodli dne 16.1. 2016 v Amsterdamu na náměstí Dám uspořádat akci solidarity a vystoupit za práva evropských žen. Tito odvážní mužové se rozhodli přijít na akci protestu v minisukních a ukázat migrantům svá obnažená kolena (a lýtka, stehna).

Dle názoru politiků – mužů, podobná akce pomůže ženám pocítit jistotu v tom, že svobodná společnost je na jejich straně.

Akce má být také protestem proti slovům starostky Kolína, která doporučila ženám, aby se cudně oblékaly a držely muže na vzdálenost natažené paže.

— Rozhodli jsme se vyměnit si role (s ženami) a vzdát hold sukním a s nimi spojené svobodě.
http://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/2578247

Jak rafinované…! Jsem přesvědčen, že migrantům nejdříve vylezou oči z důlků, což jim způsobí dočasnou slepotu, a potom dospějí k závěru, že evropští muži si nepřejí být diskriminovaní nedostatkem pozornosti z jejich strany.

 

Diskusní téma: Chlapi v Evropě jsou! A migranti je brzy uvidí.

?????

Hana | 21.01.2016

A názorně ukáží imigrantům, že v Evropě už žádní chlapi nejsou....:-) Někdy mám pocit, že se mi to všechno musí jenom zdát.

.

Cico Ciciak | 16.01.2016

Proste degen západ! Sú to idioti a ani nevedia o tom, že sú už dávno v ****!

????

M.C. | 16.01.2016

Tohle mi nepřipadá jako správný způsob jak ukázat komukoliv, že v Evropě ještě nevymřeli opravdoví chlapi.

Veřejné vystoupení by se mělo naopak odehrát ve standardním chlapském oblečení a (minimálně) požadovat zastavení příchodu dalších migrantů, vrácení těch dosud přišlých do udané země původu (v Sýrii je práce dost a bojovat je tam také ještě s kým) a přehodnocení norem a pravidel pro přijímání uprchlíků odkudkoliv.

D.C:

!!!! | 16.01.2016

Mne to připadá v normálu, dělají jak to umí. Ale jelikož, jak říkáš, to "veřejné vystoupení ve standardním oblečení" se pořád mine účinkem, a také ani politici si to nevšímají, je nutno zvolit radikálnější způsob protestu. To jenom ty, sluničkář, který nic podobného na vlastní kůži nezažil, si pořád myslíš, že ghándiovská cesta nenásilí bude účinná i v Evropě. Takoví, jako ty, nic hubou nevyřeší, jen podpindosují.....

Re: D.C:

M..C. | 16.01.2016

No nazdar, to jsem to dopracoval, na staré kolena budu ještě označen za sluníčkáře......

Co je na demonstraci v minisukních radikálnějšího?
To je akorát trapnější a nenormálnější a lidi se klasickým systémem uvažování si to zařadí do kolonky gay parade a nebudou se tím zabývat už vůbec.
Pokud se o tom dozvědí migranti, tak to bude v jejich očích spíše potvrzení, že muži v Evropě už totálně zdegenerovali a je nejvyšší čas aby je nahradil někdo, kdo ještě nemá v základních principech fungování světa guláš.
Vždyť i Rusové posměšně mluví o Gejropě, když vidí jak se tady zdůrazňují a propagují věci a směry které jsou naprosto okrajové a měly by na okraji zůstat.

Re: Re: D.C:

Cico Ciciak | 16.01.2016

Presne tak! Ten nad tebou je asi mierne povedané nechápavý!

prozýravost!

petr366 | 15.01.2016

Vy jste nečetli zprávy?Neanalizovali situaci.Toto se dalo předvídat už kdyz padl Enron i ty dvě věže.Je ostuda,že nemáte zbroják.Ale hlavně nemáte natrénováno.Je mi smutno ,že vám to tak dlouho trvalo.

Re: prozíravost! + gramatika debilci

Somárik sprostučký | 20.01.2016

Zbroják a podobné otrocké projevy poníženosti neochrání gojímka od poskytnutí orgánů páníčkovi ke krmení jeho psů!
Pokud zbrojit a trénovat se zbraněmi, tak tajně a efektivně (s výsledky v černé kronice).
Přeji mnoho úspěchů v legálně povoleném oportunismu gojimků vůči páníčkům.
Somárik každým coulem (oudem)

Re: Re: prozíravost! + gramatika debilci

NesRA | 24.01.2016

Gojím probouzí obě své hemisféry a už ví RA.CezAr Pouť k Ra modlí V stalinhrdě.Připravuje skrze bílý Ky jev k probuzení z hybernace Bear lína,pak zas plavat budem LounuDonu.MY JOG !

?

hh | 15.01.2016

Co jste udělali vy ??!

Aspoň něco

hh | 15.01.2016

Všichni jen kritizují, ale alespoň něco udělali.

Jediní opravdový chlapi v sukních

Slovan | 15.01.2016

zemřeli spolu s Williamem Wallacem. Toto nejsou chlapi ale slečinky (slušně řečeno, rači bych napsal něco jiného...).

Re: Jediní opravdový chlapi v sukních

ТаuRus | 16.01.2016

Však napiš.:)

Chlapi, vy vážně nepoznáte ironií, to se musí všude dávat smajlíky?

Myslím si, že není na škodu vědět, jakou záměnu v Evropě připravili místo současného establishmentu.

slabost

ochránce | 15.01.2016

No to je,ale hloupý vzkaz.To jen svědčí o tom,že v Holandsku chlapi vymřeli.Kdyby tam totiž chlapi byli,tak jim vzkážou v arabštině,aspoň na plakátech nebo v tisku toto-Ještě jednou urazíte naše ženy a vrátíte se domů v rakvích nebo urnách!A co se týče policajtů,tak těm,ať dají sukně,když neumí chránit vlastní obyvatelstvo.Chlapi,ať se ozbrojují ve všech zemích EU,protože jde o naše životy.Budeme muset bojovat.A policie a armády,ať si dobře rozmyslí na čí straně budou stát.

Re: slabost

antirabbidus | 15.01.2016

Dobře napsané. Jen doplním - tlak na politiky, aby jednali v zájmu svých daňových poplatníků a občanů, je prioritní. Již jsem zachytil info, že policie dostala pokyn, aby zbrojní pasy u nás vydávala s většími obstrukcemi a lhůta se protáhla ze 14 dní na 3 měsíce! Současné vlády států EU jsou ochotné své občany i odzbrojit, aby se nemohli bránit! A pak teprve na ně vypustit vše, co do EU zvou!

Re: Re: slabost

udo | 15.01.2016

Hlúpi kolaboranti si kopú svoje hroby.
Tak, ako vyznavači živdovstva pogromy.
Rozumnejśí sa snažia zachytiť zmenu vetru,
pokiaľ nedoplávu k vodopádu..
inak smutne posledný krát oči pretrú

Re: Re: slabost a připosranost

Ďuro Trulo | 20.01.2016

Jenom úplný debil si v současnosti zažádá o zbrojní pas a dobrovolně se podrobí obstrukci úředního výkonu (byť jednohodinového nebo měsíčního trvání) a následné šikaně poilicejních kontrol jestli má zbraň v trezoru se špičkovým elektronickým zabezpečením, kde je mu skutečně k hovnu.
Ďuro

Re: Re: Re: slabost a připosranost

KROKODÝL | 25.01.2016

Jenom úplný debil bude bránit svou rodinu nožem a vidličkou z příborňáku.Zákon o zbraních a střelivu nic o trezorech se "špičkovým elektronickým zařízením" neříká.Pouze uvádí jak máte mít určitý počet zbraní a střeliva uchován.Ale to by bylo asi zbytečné vám vysvětlovat,že ano.

Přidat nový příspěvek