Chápavější demontážníci socialistického systému začínají otáčet o 180 stupňů

04.09.2019 11:29
TauRus

 

Dva političtí matadoři na akci Trikolóry: Ruku bych si urazil, že jsem pomáhal vstoupit ČR do EU!
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Dva-politicti-matadori-na-akci-Trikolory-Ruku-bych-si-urazil-ze-jsem-pomahal-vstoupit-CR-do-EU-ODS-prevezme-Topolanek-A-Babis-Pozor-na-pristi-volby-594715

Začíná nám vadit listopadová revoluce v roce 1989 a její výsledky? (V textu je též pár měsíců staré vyjádření Ringo Čecha.)
http://www.novarepublika.cz/2019/09/zacina-nam-vadit-listopadova-revoluce-v.html

A zde je text omluvy Milana Kohouta, který zřejmě odstartoval sypání si na hlavu popela různých polistopadových „osobnosti“.

Dnes lituji, že jsem pomohl zničit socialistické systémy!
https://aliancenarodnichsil.cz/dnes-lituji-ze-jsem-pomohl-znicit-socialisticke-systemy/?fbclid=IwAR2Ktzg9Vvm2JfTnLJrukLdv-HMcSY-UJm1uEFINUbo2jGYK6z7vio9Llo4

M.Kohout natočil i video stejného textu v angličtině. Z čehož je zřejmé, že jeho dopad má mít globální charakter.
Tudíž i sám M. Kohout bude nejspíše člověkem globálních elit. Žid, jako instrument posloužil k demontáži jednoho systému, poslouží i k demontáži druhého, který se vyčerpal. Proto hlavní důraz klade na udržitelnost globální ekologie a ekonomiku, a nikoli na morální stav společnosti: „Socialismus (vedle anarcho-socialismu) byl a doposud stále zůstává, nejrealističtější ekonomickou a politickou platformou, která může zbrzdit globální oteplování, které ohrožuje život na celé planetě“.