Černá známka Obamovi

13.11.2014 13:21

ТаuRus |

Zajímavé video z dílny KPE k posledním událostém. Doporučuji.

Krátce, o Obamovi a elitách USA.
Bulgakov napsál roman "Mistr a Markétka". Tento román se u příznívců KOB nazývá, jako "Evangelium bezzákonné víry (starý a nový zákon, rusky "zavět", tj v ruštině - bezzavětnoj very), nese v sobě mnoho smyslových řád.
"Berlioz se zeptál Volanda (obraz satana), co ho čeká v budoucnu. Odpověď byla - "Uříznou vám hlavu". Na námitky Berlioze, se mu dostalo potvrzení, že se to určitě stane, protože "Anička už rozlila olej".
V románu Berlioz uklouzne na rozlitém oleji a spadne na koleje, následně mu tramvaj přejede přes krk a uřízne hlavu.
28.9. v Kyjevě u stanice metra "Svjatošino" na třídě "Vítězství" v den 70. výročí osvobození Ukrajiny od fašistů, se stala nehoda, která donutila lidí, kteří ani nevědí nic o matřičném řízení opakovat jednu frázi: "Anička už rozlila olej". Převrátil se kamión, který převážel olej, a 22 tun oleje se vylilo na asfalt.
22 - biblické číslo (GP),
kurátor fašismu na ukrajině - elita USA,
Berlioz, kterému byla uříznuta hlava byl kurátorem Ivana Bezdomného (Bezprizorného), který měl dokázat, že bůh neexistuje.
Proto událost v Kyjevě, 28.října, je možné posuzovat, jako varování elitám USA a prezidentovi USA Baraku Obamovi.

A před pár dní, telekanál CNN splétl Baraka Obamu s Bín Ladínem (Osama ben Laden). CNN splétla jedno písmeno ve jméně - Osama -Obama. V titulkách bylo napsáno - "Mariňák, který zabil Obamu, tvrdí, že je pronásledován". Tento titulek vidělo miliony lidí, jejich emoce stačí na to, aby se aktivovala negativní matrice, jak pro Obamu, tak i pro elity USA.
Nakolik je negativní scénář realizovatelný, záleží především na Obamovi a elitách USA, nakolik oni pochopili varování od GP.
Ve videu Šatalov mluví o více souvislostéch a faktoréch, a jestli je negativní scénář vyhodný pro Rusko, také o rozhovoru Putina s historiky atd.
http://www.youtube.com/watch?v=ubV8AmjG-q4#t=206