Boje za Palmýru

23.09.2015 11:48

ТаuRus |

Syrská vojska za podpory VVS zahájila velký útok na Palmyru. Ve městě je okolo 700 teroristů, kteří se schovávají v budovách památek. V zájmu zachování historického dědictví, syrská vojska nestřílí po těchto úkrytech dělostřelectvím.
Lidé, kteří utekly z Palmyry, vypráví, že mezi teroristy je hodně bílých instruktorů, kteří mluví anglicky.
Video:
http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201509221402-pwb3.htm

V rakouském městě Nikelsdorf je migrantů už více, než obyvatelů. Stalo se tak, protože Německo zavřelo hranici a zrušilo železniční dopravu. video
http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201509230926-irwu.htm

Dnes bude mimořádné zasedání hlav států EU a opět budou řešit kvóty. Zřejmě začnou vyhrožovat svým oblíbeným nástrojem - sankcemi.
Situace je natolik absurdní, že bych i přirovnal k tomu, kdyby váš zaměstnavatel vám poslal domu cikánský tábor. A pokud byste je odmítl ubytovat, napařil vám pokutu nebo dal výpověď. A ani nechápal, že pro vás je to prašť, jako uhoď. Aspoň obyvatelé rychleji pochopí, co to znamená předávat svůj průmysl do cizích rukou - místo pána se stáváš námezdní silou, kterou kdykoli mohou vyhodit na dlažbu. To mluvím o Mladoboleslavské škodovce, kterou nám za trest mohou odejmout. Pekná demonkracie se rýsuje v EU - buď přijmeš diktát nebo tě ožebračíme. Jak zde po tom chtějí tvrdit, že jde především o svobodu, demokracii a lidská práva, když se ani nemůžeme svobodně rozhodnout, koho pustíme do svých domovu a koho ne, když to za nás udělá "hodná tetička Merkelová", která nejdříve sem ty hordy pozve, potom zabouchne před nimi dveře a nutí sousedy, aby si je vzali na věčné časy, i s ještě nenarozenými dětmi. Výstižný obrázek budoucího Bruselu: "Demokracie - jestli nepřijmou naše podmínky, sníme je".
http://demotivators.to/media/posters/3037/684927_diplomatiya.png
V Moskvě se slavnostně otevřela mešita, na kterou přijely státní návštěvy ze zemi Blízkého východu.
Prezident Turecka tam dokonce citoval Lva Tolstého: "Necháš oheň - neuhasíš". To bylo o ISIL. Ještě prohlásil, že řešení problémy s utečenci není v tom, aby je zachraňovali ve Středozemním moři, ale v tom, aby jejích země byly bezpečné. A na závěr řekl, že Turecký potok už dojednali s Putinym během jeho návštěvy v Istanbulu. Zbývá jen dořešit některé otázky, o kterých dnes bude jednat.
http://russian.rt.com/article/118371

Ještě pár slov k otevření mešity v Moskvě. Není třeba říkat, že Moskva ustupuje muslimům a oni ji za chvíli pohltí. Nepohltí. Ti muslimové tam už jsou a než je nechávat modlit se na koberečkách v ulicích Moskvy, je lepší jím poskytnout na tyto účely místo. A zároveň ukázat islámskému světu, že křesťané s muslimy mohou mírně koexistovat. Moskva nebude rozdělovat národy, Moskva je bude sjednocovat, ale jinak, než to dnes dělají v Bruselu.
Video ze slavnostního zahájení - Erdogan sedí vedle Putina. Copak mu asi Putin poví?
http://russian.rt.com/article/118354

P.S.Chtěl jsem napsat jen jeden příspěvek o Palmiře a vylezl z toho opět kopec "ruské propagandy":)

 

Diskusní téma: Boje za Palmýru

K spoluzitiu

Slovenka | 24.09.2015

.... V historii zili vedla seba muslimovia a krestania viackrat v harmonii vedla seba....dokonca aj v Osmanskej risi... Kym niekto.... (a vieme kto) pre svoje mocenske chutky nenahuckal mladoturkov k vrazdeniu Armenov...

kúzlo nechceného

Robo | 23.09.2015

Taurus, vo Tvojom preklade "demokracie - jestli nepřijmou .." je chybička. Má tam byť slovo "diplomacie".
S Tvojim prekladom je to ale pravdivejšie.. :-)

Re: kúzlo nechceného

ТаuRus | 23.09.2015

Máš pravdu, přehlédl jsem..(

Re: Re: kúzlo (ne?)chceného

udo | 23.09.2015

Hmm..ten obrázok..
Swaziland & Swi(t)zerland?
azi izer

Přidat nový příspěvek