Americký break dance Lenin-style

26.02.2016 20:28
TauRus|

 

To vás pobaví:
Na internetu se objevilo video, jak v New Yorku pouliční tanečníci (černoši) předvedli break dance na muziku A. Pachmutové, slova N.Dobronravova v interpretaci J.Kobzona “A boj pokračuje znova”. Video v odkazu.
https://russian.rt.com/article/150810

Zajímavé je, že se zpíval jenom refrén:

A boj pokračuje znova,
A srdce je neklidné v hrudi,
A Lenin je tak mladý,
A vpředu je mladý říjen…

Z pohledu matričního řízení by to mohlo znamenat, že Ameriku čeká svoje říjnová revoluce, svůj Rudý projekt, provedený utlačovanými masami – bývalými černými otroky. Nakonec, myšlenky trockismu jsou tam živeny dodnes a nejsou jím cizí. Proč by to nemohli znovu oprášit a aplikovat na Ameriku? Konec konců, z pohledu GP – je to asi nejlepší způsob je donutit snížit spotřebu. Severní Korea č.2 v Americe…a Clintonová (nebo Trump), jako americký Kim Čong-il …brr…

 

Diskusní téma: Americký break dance Lenin-style

Již loni

Lin | 28.02.2016

Mě spíš zaujalo, že natočené to bylo už loni, ale teprve letos se šíří, získává popularitu.
Jinak - ti kluci opravdu umějí. Hudbu si vybrali dobře a otázka je, zda vůbec vědí, co se tam zpívá. Asi těžko. :) Spíš to z jejich strany bylo jen o tom, že je to zajímavá hudba a ještě zajímavější, skutečný zpěv (takže jim mohlo být hravě podsunuté jako "trhák").
Co se týká té možné revoluce - velmi reálná možnost. Zvláště, když si neoconi prosadí monstrum Clintonová. Myslím si, že to už bude moc "přes čáru" a Amerika to nevydejchá. Spousta znamení o vnitřním stavu společnosti se objevuje už nyní a i poloslepým už musí být jasné, že bez sociálního smíru se v klidu neudrží. Příliš propastný rozdíl mezi málem "na vršku" a zbytkem "dole".
A zrovna revoluce nemusí být tak daleko "od věci". Amerika má svou velkou ikonu Martina Luthera Kinga, velký Che tam je také stále živý a Kuba s Fidelem nejsou zas tak daleko. Za jistých okolností se dají použít i myšlenky Kennedyho a to hlavně z oblasti soupeření se SSSR (narážím na dnešní situaci, kdy je opět Rusko prezentované jako příčina všeho neštěstí v Americe).
No... a když tak nad tím přemýšlím, ona z Ameriky vyšla i myšlenka "vzpoury proti vykořisťování"...

prečo Severná Kórea č.2 "brr"?

JaroX | 27.02.2016

Mne Severná Kórea neprekáža, nijako ma neohrozuje. Naopak, USA a GB mi vadia, ohrozujú mňa a aj všetkých ostatných ľudí na svete, či už si to uvedomujú alebo nie.

Re: prečo Severná Kórea č.2 "brr"?

Hox | 02.03.2016

Sev. korea je sociální polygon, modelování asketické davově-"elitární" fašistické společnosti...

God is watching you America

Kilimadžáro | 27.02.2016

Hlavně ať už s tou jejich konsumní žravostí, plundrováním celého světa a vyvražďováním presidentů suverénních zemí onoho údajně nejlepšího národa na světě z nejlepší země na světě, s nejlepší armádou na světě, s nejinteligentnějším lídrem na světě někdo - nejspíše Vyšší Moc - konečně něco udělá.

Přidat nový příspěvek