"alternativní" Alex Jones

21.04.2017 08:28
hammer
 

Asi všetci poznajú meno Alex Jones (INFOWARS) – jeden z najväčších anglojazyčných alternatívnych webov. Má veľkú zásluhu na zvolení TRUMPA za prezidenta spolu so Stevenom Bannonom / BREITBART NEWS.

Alexa som nikdy moc nemusel, nemám rád jeho strašne uškriekaný hlasitý prejav, proste herec, a to ešte aj zlý.

Alex má / mal za manželku židovku, je synom rodičov ktorí pracovali pre CIA, jeho sieť webov a rádií má 34 izraelských/židovských sponzorov.
Vo firmách pracujú známe sionistické mená, prípadne firmy priamo riadia.

Jeho exmanželka pracovala pre US vládne tajné agentúry.

A aby od toho neušiel moc ďaleko, prášil nejakú Eriku Wulff z eskortného servisu – zhodou okolností tiež židovkú kočku :D … kvôli ktorej sa rozviedol s prvou manželkou. Ten človek je totálne pod kontrolou.

https://alexjonesexposed.info/

Toľko k „alternatívnemu“ spravodajstvu Jonesa.

 

Diskusní téma: "alternativní" Alex Jones

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suďte strom podle ovoce

Mariet | 01.05.2017

Martine, dekuji moc za Vas pro mne velmi prinosny prispevek.

Ze jste se dotkl toho nejvetsiho problemu dneska, a to je rozliseni pravdy od lzi a jsem rada, ze to aspon Vy dokazete. Dovolim si tvrdit dle zkusenosti, ze vetsina lidi uz ne.

Co se tyka alternativ celkove: Kdybych ja mela web ( nemohu si to bohuzel dovolit v soucasnych podminkach), tak ohledne zprav se soustredim na ty skutkove ( co kdo kde keca je uplne jedno, at je to Trump a nebo Zeman ci Macron ci Jones) a hlavne, objedu vice zdroju - to znamena i stran souperu, jak se rika, chce to dnes investigativni novinarinu, aspon v mezich moznosti a nebudu k nim davat zadne sve zavery, to zcela bych nechala na diskutujicich, protoze ruzne nazory jsou dulezite, kazdy prinese novy uhel pohledu a absolutne zadne moderovani a nebo vykazovani lidi, dokonce ani skutecne trolly, protoze chytry clovek ho pozna a ignoruje, a nakonec jejich pritomnost dava jakysi obrazek toho, kolik je mezi lidmi jidasu, ci udavacu.

Jaka je realita u alternativ?

Jsem opacneho nazoru, ze je lepsi zadna nez manipulativni. Chodim nejvice na youtube, kde se od lidi z ruznych zemi dozvidam skutkove informace, jako napr. z Long Island, kde v noci pristavaji a odletaji letadla ve velkem poctu, u jineho zase informace zeny, ktera byla vyhozena z prace ( na letisti_) za to, ze ohlasila nocni letadla, z kterych vystupovali sami cerni a nechapala, proc, prece Trump je proti privandrovalcum ( obdoba Zemana u nas, ten taky neco rekne a opak udela, ale je hodnocen kladne za ty kecy ovsem jenom, dal lidi nekoukaji).
A pak staci si dat dohromady souvislosti a vyjde Vam, o cem vlastne byla navsteva Merkelove u Trumpa, prebira z Nemecka jiz vytridene vojaky. Long Island ma v podzemi velke mesto, kam je prevazeji. A Nemecko je jimi prospikovano taktez, proto se nejvetsi pocet privandrovalcu stahuje tam ( nejde o zadne vyssi davky, jak hloupe alternativy dokazi napsat, a i Zeman rikat a jeste prida, ze rekl Merkelce, ze kdyz si je pozvala, at se o ne postara (!), chapete, jaky je to vysmech lidem a oni ho zradce za to jeste pochvali a cloveka, ktery to odsoudi, nazvou trolem a vyobcuji z diskuzi? Mohu Vam rict, ze mne to neboli nebo nevadi, to je jako kdyz na vas sedne moucha, kdyz je na mne nekdo sprosty, mne zajima ta podstat, ze lide jsou zmanipulovani a rozdeleni, a to mne boli, ze se s tim uz neda hnout.

Na alternativach vsude, vcetne teto je takova moda, ze nekdo urcuje ducha ( mrav ) vyjadrovani a kdo se mu nepodvoli, tak je okamzite prohlasen za trola! Prominte, ale to je takovy primitivismus, ze se da akorat zkonstatovat, ze lide v tomto stadiu jsou abosolutne neschopni a k tomu neochotni se zabyvat pravdou a bez poznani pravdy nemate sanci na zadnou akci.

Tak spatne to je, Martine. A jestli by nejaky Soros mel ci nemel ze mne radost, to je mi tak jedno, Martine, on je jenom takovy nastrceny hromosvod, nic neplati, to je podvod, vsechno to caluji lidi ze svych kapes, i u nas ty ziskovky. Lidem se predhodi tento blaf za tim ucelem, aby se nahodou nenasel nekdo, kdo bude chtit videt ucetnictvi a co se ve skutecnosti deje s nasim rozpoctem a dluhy!Pritom to je to nejdulezitejsi.

Placenou alternativu poznam, to neni nic tezkeho. Jedou taktiku holych udu z Hollywoodu, pritahnout lidi na senzacne a objevne informace, ve kterych je vzruso a napeti a timto zpusobem podvedome nalejvaj do lidi pocit, ze vsechno jde mimo ne, ze vlastne i ta valka je jenom jako na platne kina! Toto si nedelam legraci.
To je Aeronet, to je Protiproud, vsimnete si, jak opatrnicky puzivaji ke svym titulkum cetne otazniky...Anonymni sefici Aeronetu (oba zidi) vsadili na kartu ublizenosti, tj. prohlasuji svuj web za pronasledovany a prorusky (!), fuj, hnuj, je to presne naopak. Zasli tak daleko, ze lidem nabulikovali, ze prestehovali kancelar do New Yorku z duvodu ochrany diskutujicich pred pronasledovanim ! Je to podvod jako poleno a kdyz na to poukazete, tak letite. Vzdycky rikam, pri filtrovani informaci je treba take zohlednit penize, ty Vam hodne prozradi ( Aeronet si zaplati kancelar v NY z prispevku na provoz od lidi, k tomu jeste admina, ktery smiruje uplne kazdy prispevek? Mala matematika. Pan V.K. je bud placen BIS a nebo je primo jeho sefik, ale to je jedno, v podstate je dulezite to, ze tato alternativa je falesna a manipulativni. Jede zpusob polopravd, a obcas vyjede i s takovou informaci, ktera je proti jeho chlebodarcum, jen aby lidi presvedcil, ze za ne kope a je na jejich strane.

Pak tady mame NWOO. To neni podplacena alternativa. Ta je skutecna. To poznate podle toho, ze se snazi lidi organizovat k akcim, ovsem demonstrace jsou pro blazny a naivky, nikdy a nikde se jimi nic nevybojovalo ani nezmenilo, lidi se vykriceli, nekteri dostali narez a vysledek nula. Naopak, toto jsou uzitecni idioti systemu, panstvo si z tech lidru vzdy jen vytypovava lidi, u kterych citi, ze by skutecne mohli neco podstatnejsiho proti nim zorganizovat, a to je spatne. Podle zakona akce a reakce musime na ne jit stejnym stylem jako oni na nas, tj. tajne. Takze ac je pan Koral inteligentni chlap, jeho idealismus z nej dela uzitecneho idiota.

Pak je tady Ceska nezavisla televize, kterou vede Ortek. Totez. Nevedome slouzi systemu. Uz zasel tak daleko, ze ma krome Magazinu i Infovalku. Aby byl "in", tak se opici po Jonesovu Infowar, a po Slovacich, ale sdeluje prebirane zpravy i od mainstreamu, neumi logicky myslet, kdyz neco okomentuje, tak je to katastrofa, viz to jeho " kdy uz vlada konecne pochopi, ze ..., nebo ze imigranti, pokud u nas chteji zit, tak se musi prizpusobit, to je proste dukaz, ze nema poneti o tom, o co jde.

Vyznat se v kvantu dezinformaci je snadne, pokud se clovek drzi nestrannost a soustreduje jenom na informace dulezite, zivotne dulezite, protoze jsme ve valce skutecne, informacni je nic proti tomu.

A tady tento web? Opet napisi co si myslim, bez ohledu na nasledky, protoze se proste jednoduse nikam neradim a nikdy nebudu slidit, jake jsou tady tzv. nepsane zakony, jak vcera otevrene zde sejmuli Janu u clanku o mravnosti.
Je tady tendence se nadrazovat druhym jenom proto, ze si nekdo neco nastudoval ( KSB) a tvari se, jako sezrali veskerou moudrost, ze dokonce vam poprou i zkusenosti, kdyz nejsou v souladu s tim, co si precetli! Kde to jsme? Ikdyz puvodni zamer je dobry tady, tak vysledek je, ze jsou lidi zmanipulovani do sve nadrazenosti, vyvolenosti, rozdelovani se! To je spatne.
Napisi o tom panu Pjakinovi. Ze se tady cti jeho spravna poucka, ze clovek ve sve nevedomosti pracuje pro druhe, ale ta schopnost aplikace v praxi naprosto chybi, kdyz lidi tady nedokazi pochopit, ze kdyz tady se jede rozdelovani a skatulkovani lidi ( je az neuveritelne, jak se tady hyri nazvoslovim a uz dokonce upravovanym, viz Lin mi napsala, ze mam ezonazor, nevim, co to je, ale ani mne to nezajima, protoze mne zajima to, ze ta pani skatulkuje, coz je posluhovani systemu. Ano je. Co tem lidem tady pomuze, ze studuji pravdive informace, kdyz po jejich nastudovani se nad druhe povysuji a naplnuji zakladni pravidlo systemu: Rozdel a panuj!

No nic, uz jsem toho napsala hodne. To podstatne je, ze lide jsou uz neakceschopni. Setrvavaji ve vyckavani na vudce, stale potrebuji modly, takze systemu vubec nic nehrozi. Valka je nevyhnutelna, a toto se mi rika uplne nejhur, protoze tolik let presvedcuji lidi, ze je nutne ji zastavit a i jak. Jenze jim se to nelibi. Nic neni dulezitejsiho. Ani to, jestli nekdo necemu rozumi nebo nerozumi. Mne to je jedno, i kdyz mi bude nekdo nadavat, dulezita je spoluprace proti valce a o zivot nam jde uplne vsem!

Zkuste znovu zapremyslet, jestli strilim do vlastnich rad..

Zaverem jednu vec: Velke mnozstvi lidi ma narusenou schopnost vnimani reality, vyhodnocovani nebezpeci, proto ho ani nemohou resit. Dlouhodobe sledovani akcnich filmu, plnych nasili, televize, ktera to lidem cpe vrchem dolem a dokonce uz i alternativy ( infovalka) u nich otupuji vnimani reality. Psala jsem Ortekovi ( samozrejme mi to smazal), ze at se zamysli nad duvodem nazvu Infovalka! Je to zlehcovani skutecne valky podvedomym zpusobem, to neni zadna valka, to je komedie. A samozrejme se to systemu libi a hodi, aby lidi vzali valku za normal! To je posluhovani systemu, a on to nechape....

Naivita

Rybka | 24.04.2017

Už dlouho jsem nečetla nic, s čím bych se mohla tak ztotožnit, jako s tím, co tu píše Mariet. Umrtvuje mne, když někde čtu, že ten politik udělall chybu, ten zas něco nedomyslel, tenhle to spraví - prdlajs, jsou to divadla pro lidi a plnění záměrů za oponou. Rozděl a panuj je první zákon. A většina alternativy - je blbej nebo zaplacenej, jak se říká. Každou/vyprovokovanou/ revoluci, s přidruženýma demonstracema, všiváci zneužijí a tudy tedy nikdy cesta nevedla. Volby - chléb a hry/chléb pro herce a hry pro voliče/. Jedinou naději vidím v tom, že vynakládá-li se tolik energie na manipulace s míněním lidí, tak to mínění důležité je a jediná možnost je pracovat každý na svém mínění, mravnosti a intuici.

Re: Naivita

Mariet | 25.04.2017

Rybko, dekuji Vam, ze nejsem sama a zvazte, prosim, jeste tu otazku manipulace mineni lidi. Ja vidim z akci, ze mineni lidi pro vlady dulezite neni ani trochu, protoze kdyby bylo, tak je bude zajimat pred zivotne dulezitymi akcemi a rozhodnutimi( viz prijimani privandrovalcu, povoleni pruchodu americkych vojsk a techniky pres nase uzemi, uskladnovani zbrani u nas, predani veleni nad vojskem a policii Nemecku ...). Oni manipuluji az reakce lidi tak, aby se proti nicemu nemohli nejen zvednout, ale ani ohradit. Mne uplne stacilo, kdyz Zeman pred lety rekl v parlamentu, ze polovina naroda jsou bud alkoholici nebo dementi, a tudiz o nicem nemohou rozhodovat.. a pak jako president hraje chudinku, ktera je proti vlade bezmocna, ale on je prece na strane naroda ( tech dementu a alkoholiku?). Jejich prvoradym zajmem je lidi rozhadat, protoze uz jenom cast naroda, ktery by se sjednotila, je jim nebezpecna, mohou si na ne nekde pockat a zlikvidovat je, rozumite mi.. cim vetsi parchant, tim vic se ma rad..prachy a moc, to je droga. Doslova. Oni maji strach, ne ze ne. Strach do vas montuje vzdy prave ten, kdo ho sam ma.

Re: Re: Naivita

Rybka | 25.04.2017

Mariet, já děkuju za reakci. Nemyslela jsem, že je mínění lidí pro vlády důležité, naopak - vlády lidmi hluboce pohrdají, lidi, kteří pracují jsou jim až k smíchu. Ta manipulace před i po realizaci svinstev je potřebná k tomu rozeštvávání. Takhle škaredě to vidím, přesto jsem bytostný optimista a co víc, zarytý idealista, ale iluze si do krku/jako husa šišky/rvát nenechám.

Alex Jones

Forpete | 22.04.2017

V USA jsou dva A.Jonesove. Jeden je znamy moderator a je OK a druhy je pekny zmetek a patri ke klce Clinton\Bush. Pozor na zameny.

"Úkol alternativy"

badatel | 21.04.2017

Někde jsem od začátku roku zaregistroval větu a již nevím, kdo byl autor a jak přesně zněla. Ale smysl byl, že dojde k odstavení mainstreimu všech druhů, které jsou již bez důvěry. Nyvíc tím dojde k utnutí hlásných trub mnoha profláknutým politikům i celých nátlakových skupin. A hlavní roli v tom má sehrát alternativa, kterou si GP tak nějak svou podporou počíná tvarovat. A tak tato vybraná "alternativa" bude mít v tomto roce přesnější informace a dříve, než oficiální mediální kanály.
Vzpomeňme, díky kterým informačním kanálům Trump vyhrál volby.

Na okraj: aeronet po nedávném rozchodu s pozorovatelkou hned změnil hodnotu a klesl na úroveň okresního plátku. Zato finance měl ihned po začátku měsíce bezproblémové. Již jsem je chtěl přestat sledovat.

Re: "Úkol alternativy"

pedros | 22.04.2017

badatel alias knihovník!
Na pozorovatelce aeronet nestojí. Je příjemným a fundovaným zpestřením a jestli je nebo není, tak to na návštěvnost AE news má malý dopad.
A těch 1000 eur je s největší pravděpodobností od madame romancovové, jako součást pokusu o zdiskreditování webu! Jistě to chápete, že jó!

Re: Re: "Úkol alternativy"

Mariet | 22.04.2017

Rikate, ze na Pozorovatelce Aeronet nestoji, ale stoji hodne, protoze pritahuje spoustu ctenaru! Nemuzete poprit fakt, ze ona prichazi s dulezitymi detaily, ktere se nikde nedoctete, jeji pohled na deni je hloubkovy, v souvislostech, a to lidi oslovuje, protoze podvedome citi, ze dostavaji spousty povrchnich informaci bez souvislosti. Ona je primym opakem tech dvou holoudskych klaunu, tj. pana V. K. a admina. Ti jedou velice povrchni styl, zamereny na ohromovani lidi. Staci, kdyz si pozorne proctete vzdy nadpisy clanku, ty toto primo dokladuji.

Re: Re: Re: "Úkol alternativy"

pedros | 22.04.2017

Samozřějme, že nestojí. Po několika její článcích víte směr jejího myšlení. Už mne nemá čím překvapit. Možná jiné stále ano, to nevím. Spíš jsou zajímavější její numerologicko-astrologické souvislosti s tématama.
Ale Váš názor na VK a admina je ujetý a hezky zlomyslný.
VK sem tam přehání a trochu zveličuje, no nevím,že by někdy psal hlouposti, nebo něco co vývoj nepotvrdil!
Admin mu výtečně sekunduje! Je mi jasné, že mnohým lezou totálně na nervy, protože nepaběrkují, jsou originální. Třeba admin-jako úplně první přišel s částečnou analýzou šmejda pod názvem WINDOWS 10! Jak se tehdá všichni "odborníci" do něho pustili...a ? Dneska mají ocasy stažené mezi nohy a jenom kňučí, že si na ten šmíring holt musíme zvyknout!

Re: Re: Re: Re: "Úkol alternativy"

Mariet | 22.04.2017

Pedrosi: ja tady konstatuji fakta, ktera si muzete dohledat sam. Tvrdit, ze Trump bombardoval Syrii kvuli Ivance a o opakovane navozovat dojem, ze ona s manzelem ridi Bilou chatrc, tak to je, prosim, originalni? Jak myslite... a s tim Windowsem 10, tak ta analyza je jasna daleko driv, jen si vzpomente, k cemu byly pocitace vynalezeny a puvodni jejich zamer se ted projevuje ve velkem, je uplne jedno kolikaty Windows, kazdy z nich mel schopnosti smirovat lidi a lidi si natahovali podprogramky pri kazde aktualizaci, aniz by nad tim premysleli, no a holt ta W10 uz je v tomto nejdokonalejsi..nic noveho pod sluncem.
Ano, tvrdim, ze pan V. K. rika hlouposti a jednou z nejvetsich bylo, ze Trump se stavi proti globalistum! Kvuli tomu mne vyhodili, priteli. Je to clovek globalistu bez nejmensich pochyb a bylo to znat uz v predvolebni kampani. Jak rikam, jsou to manipulatori, mistrni tedy, to se musi uznat.

Podivejte: on oslovuje ty, kteri jsou nastaveni verit tomu, cemu verit chteji, ci co se jim libi. Ja pracuji pouze s fakty a nikam se neradim a nikym se nedam ovlivnit. Jejich skatulkovani lidi je ujete a zlomyslne, protoze kdyz jsem psala proti Trumpovi, okamzite mne verejne nalepkovali a zarazovali na stranu te mrsiny, co chtela byt presidentkou. Proste jejich system je zalozen na rozdelovani lidi, ten protlacuji a ja jim ho potlacovala. Jestli vam to vyhovuje, to je vase vec, ale ja s iluzemi nepracuji. Prohlasovali se za nejsledovanejsi alternativu, ale kdo to o sobe muze rict, kdyz nezna vsechny ostatni? Manipuluji a mazou prispevky lidem, kdo blokuje jine nazory, vystavuje svoji slabost a boji se tzv. prukazniho rizeni, jako u soudu. Trumpova minulost, jeho cetne bankroty a kdo mu z nich pomahal je jasnym voditkem, ze tento miliardar nebude pro lidi pracovat, protoze byl zvykly je vzdy okradat. Temer v 71 letech to otoci? Dovolte, abych se zasmala. A hlavni rozpor mezi nami byl o pravomoc Trumpa. Pan V. K. ho obhajoval, jako by nejakou mel a jeste z nej delal chudinku, jak mu neco hrozi. Psala jsem uz vloni, ze mu nehrozi vubec nic a inaugurace se v pohode docka, protoze ti, co ho dosadili se o to postaraji, jeho hubu potrebuji k udrzeni lidi v USA v nadejich.

Umite si vubec predstavit, ze bez tech komedii nemaji lidi v USA jak zvladnout? Tam zije neco pres 300 milionu lidi a maji nejmene dvojnasobne mnozstvi zbrani. Tudiz je potreba je poradne oblbovat, aby je ani nenapadlo je pouzit. Nejsilnejsi zbrani, jak znamo, je lez. Takze opet mala matematika.

Lidem slibuje blahobyt, ale podivejte se na ty skrty v socialni sfere! Silene. Jestlize uz ted navysil rozpocet na valku o vice nez 50 miliard, tak kazdeho ma zajimat, kde je sebere, ale lidem staci kecy, bohuzel...
A jednou vetou jeste k panu VK a adminovi Aeronetu: nejde o nazor, jde o moje zkusenosti s nimi. Oni moc dobre vedi, proc vyhazuji lidi, kteri maji proti nim vecne argumenty. Blokuji jim manipulaci lidi, a musi tedy je vyhazovat. Pozorovatelce nastavili mantinely a ona je prijala, ja bych to neudelala. A pan administrator ji dokonce mazal na youtube a svadel to na program, ktery pry maze ty, kteri dostavaji minusy! Takova bachorka a ona mu ji spolkla.

Naprosto souhlasim s Vami, ze pan V.K. si nemohl vybrat sveho sekundanta lepe! Skvele se doplnuji, ano.

Zaverem takovou perlicku. Napsala jsem, ze USA s radosti ziji na dluzich a ze prijmout ziti na dluh je znakem debility. Holy fakt. No a pan admin se okamzite postavil na zadni, ze jeho manzelka je Americanka a on nestrpi jeji urazeni. Takze vyrobil neexistujici problem, a to nikoliv jednou. Kdyz jsem napsala, ze pravda a spravedlnost je na strane Ruska, tak vyuzil toho, ze se takto jmenuje nejaka polska strana ( coz ja ani nevedela a hlavne, kdybych o ni psala, tak nazev Pravda bude s velkym pismenem) a okamzite mne za to napadl. Proste vyrabel duvody, proc ja jsem narusitel ci troll a skutecni trolove mu prispechali napomoc s vymyslenymi drby urovne skutecne nizke... tolik k me zlomyslnosti, kdyz to tak chcete videt. Vice nez kdy jindy je v dnesni dobe nutnosti formulovat presne fakta a ne se hrabat v iluzich a predstavach, jak nejaky Trump spasi svet. Ani on, ani nikdo jiny, lidi si musi sva prava prubezne vybojovavat, protoze kdyz to nedelaji, tak v urcitem bodu uz to pak nejde...

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Přidat nový příspěvek