Alexandr Žilin: USA povolily Polsku trhat Ukrajinu na kousky

25.10.2015 17:52

TauRus |

 

Alexandr Žilin v rozhovoru – USA povolily Polsku trhat Ukrajinu na kousky.
https://www.youtube.com/watch?v=bDVpBCGQL0Y

Píši o tom i ostatní noviny – v Polsku se připravilo už přes 600 restitučních nároků na pozemky a budovy v Západní Ukrajině. A připravují se další. Plán USA – roztrhnout Ukrajinu na části, když už se nepovedlo jí získat pro sebe. Žilin v tom vidí nebezpečí pro samotné Polsko. Jestli se prolomí hranice r. 1939, tak i Německu vznikne nárok ,na polská území.
Nicméně, Ukrajinci by se především měli mít na pozoru, protože přes ožebračování mas, západní kapitál se připravuje skoupit podniky a pozemky na Ukrajině. A nejen západní. Čína také nebude stát stranou. Na dnešek je Rusko skoro jedinou zemí, které jde o zachování územní celistvosti Ukrajiny, což ukrajinské masy ještě nepochopily.

K větě Putina o tom, že z moskevských dvorů si vynesl jedno ponaučení – jestli rvačka je nevyhnutelná, je třeba bít první, Žilin spatřuje varování Západu. Nesnažte se Rusko dostat do klešti, Putin není Jelcin a použije sílu preventivního úderu. Má útočné prostředky nejaderné, v Kaspickém moři to předvedli. Německé elity se mají vážně zamyslet, jestli i nadále budou zrazovat svůj národ a poskytovat pro síly NATO prostor, třeba když na svém území povolily skladiště jaderných zbraní, tak zrovna takové rakety (Kalibr), v případě, že udeří do těchto skladišť, způsobí výbuch, který setře z povrchu německý stát. (Upozorňují, že je to interpretace Žilina, nicméně, jako vojenský komentátor má kontakty na Ministerstvu obrany a možná i přes něho jde informace evropským elitám).
Dále upozornil na to, že Rusko zdaleka neukázalo svoje možnosti. Vzpomínané rakety Kalibr, jsou z technologii, které rozpracovali ještě za SSSR a zrádce Jelcin práce na těchto technologiích zmrazil. Jsou i modernější technologie z dob pozdějších, jak z oblastí kosmické obrany, tak i jiných odvětvích.
Mluvil třeba i o tom, že Američané jsou zvykli bojovat jen s těmi, kdo nebyl schopný dát náležitý odpor. S Ruskem tyto hrátky nevychází. Dnes technologie REB, které už byly odzkoušené v boji, působí paniku v řadách amerických pilotů, protože dokáží zařídit tak, že piloti nevidí ruská letadla na dálku, jen při vizuálním kontaktu. Kdežto ruští piloti dokáží zamířit americká letadla na desítky až stovky kilometrů. Jedním z takových přístrojů je vrtulníkový komplex REB – Ryčag-AB.
http://www.rosinform.ru/2015/03/04/rychag-av-stantsiya-reb-gruppovoy-zaschity/

A ještě, o čem se u nás nepíše – Vzpoura v Černé hoře – několikatisícová demonstrace proti vstupu země do NATO
https://www.youtube.com/watch?v=yl-IvmuDGXA

 

Diskusní téma: Alexandr Žilin: USA povolily Polsku trhat Ukrajinu na kousky

liberalizmus

vilon | 01.11.2015

V davnejších Jaruzelského časoch, sa na rozdiel od nás, maďarov, či vých.nemcov, mohli Poliaci veselo premávať autami s maringotkami až dole na Juh - teda Juhoslávia, Grécko, Turecko, veselo iba s doložkami.Napr.v Turecku nakupili koberce, falošné zlato, a iné čačky, ktoré potom doma, aj u nás, dobre predávali na trhoviskách. Oni mohli, my nie! Husák nám nedal povolenie ani doma piecť chlieb, Kádar už bol rozumnejší, a tak sme v Maďarsku pri Balatone mohli kupiť chlieb z domácích legálných pekární(kenyir),nuž ale cez to všetko ostal Poliakom ten liberalizmus v krvi, boli to takí maličkí kapitalisti v socialistickom svete. A preto sa im dnes ťažko prispôsobuje,a to v rámci EUnie, dodržiavať jednotné pravidlá. Myslím, že Poliakov využijú neoconi an oslabenie Bieloruska, na pretas príde Lukašenko, kedže cez Ukrajinu sa Amíci nedostali.Poľsko=Trojský kôň bieloruského budúceho majdanu.

slovanstvo

jana 123 | 27.10.2015

rusi boli vzdy pilierom slovanov a to poliaci nemozu prehltnut - teda okrem ineho - poliaci by chceli byt hlavnymi lidrami slovanov, ale nedokazu byt pilierom iba drabom. Pilier podopiera chrani drzi zastresenie je najsilnejsi a najmohutnejsi a pretoze sluzi ostatnym ku prospechu, tak je PRVY. Drab chce len komandovat, prospecharci a derie sa na vrch cez mrtvoly po chrbtoch ostatnych a preto nema u ostatnych uctu ani respekt a nakoniec jeho ,,spojenci,, ho nechaju v kasi .
Poliaci maju historicku skusenost, ale sa z nej nepoucili, kolkokrat si ju budu musiet zopakovat???

Re: slovanstvo

Jozef | 28.10.2015

Nie nadarmo ich volanu pša krev...biju len co im vyhovuje a s kym vyhovuje...

Polsko chce trhat kde co

akulich | 26.10.2015

Teraz tesne po volbach si povedali, ze "rozriedia" aj V4. Ak to neslo natruc proti zvysnym trom clenom, tak po novom navrhuju pribrat Rumunsko a Bulharsko.

Re: Polsko chce trhat kde co

Vandal | 27.10.2015

Presne, kedze sa im nepodarilo nanutit zvysnym clenom V4 protiruske smerovanie, tak ho aspon posilnia pribratim tychto dvoch outsiderov. Co na tom, ze su to chudobni pribuzni - hlavna vec ze im pojdu na ruku pre Poliakov v ich najdolezitejsej zivotnej teme - proti Rusku...

Přidat nový příspěvek