3 slabé faktory armády NATO

27.09.2015 17:18

ТаuRus |

Velitel armády USA v Evropě Ben Hodges prohlásil, ře NATO chybá několik spolehlivých systémů, bez kterých je blok v možném konfliktu s Ruskem, sděluje Breaking Defense.

Ben Hodges nazval tři faktory, které zabrání spojencům z NATO zvítězit nad Ruskem a dělají je zranitelnými v případě konfliktu.

1.Faktor - absence zabezpečených prostředků rádiového spojeni, za pomoci kterých americká vojska a jejích spojenci by mohli bezpečně si navzájem předávat informací, bez obavy z odposlechu.
2. faktor - absence centrální informační základny, která by umožnila USA a jejich spojencům nezávislé jeden od druhého sledovat průběh operace.
3.faktor - absence spolehlivého systému, který by propojil radary, dělostřelecké zbraně a vojáky v moment vyhlášení příkazu na zahájení střelby.
http://cont.ws/post/126260
angl.verze - http://breakingdefense.com/2015/09/upgraded-radios-networks-needed-for-russian-challenge-troops-fine-lt-gen-hodges/

V této souvislosti vás upozorním na informační "vhoz" , který tvrdí, že ruská armáda vypracovala plán na zničení americké armády během 3 týdnů.
Russian Report States Total Defeat Of US Military Would Take 3 Weeks
http://www.whatdoesitmean.com/index1916.htm

Российский отчёт утверждает, что полный разгром армии США займёт три недели
http://cont.ws/post/125490

Co je na tom "vhozu" zajímavé, tvrdí podobné věci, jako americký generál (využití slabých míst NATOvské armády).


 

 

Diskusní téma: 3 slabé faktory armády NATO

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek