Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravda o predaji alkoholu

Kulich | 16.09.2016

Cukor je rovnaky s alkoholom. Ale nie pre to, co si vacsina ludi mysli. Najviac preto, pretoze ma rovnaky mechanizmus posobenia a nemyslim tym euforiu. Podporuje totiz rovnaku crevnu mikrofloru. A kedze vieme, ze typy kvasenia su dve, tak sa lahko dovtipis, ktore.

Uz teraz je zname, ze kvasinky a plesne maju moc ovladat ludske emocie, dokonca chut riskovat. Naproti tomu sa dnes depresia lieci napriklad laktobacilmi. Ako je to vsetko mozne? Tieto zvieratka v nasich crevach maju priamu linku do mozgu a viedia ti to dat riadne vyzrat, ak ich budes chciet obmedzit. Abstak, ale nie kvoli nizkej hladine cukru, ako by si myslela vacsina ludi.

Dobru orientaciu dava aj TV reklama. Na co sa masivne robi? Plesnive nohy, vaginalne mikozy, lupiny - vsetko kvasinky a plesne. Co ich zivi? ;-)

Ina vec je izoglukoza, nie je to cukor v pravom slova zmysle. Obchadza receptory a clovek neciti sytost, preto zerie dalej.

Ale nie je vsetko take zle, aha co sa dnes objavilo v mainstreame
http://restauracie.etrend.sk/restauracie-vino/zla-sprava-o-miernom-piti.html

Přidat nový příspěvek