Nedávno som sa rozviedla s mužom, o ktorom som si myslela, že je to splnený sen, no ukázalo sa, že to bola moja najhoršia nočná mora. S manželom sme spolu takmer 16 rokov a máme spolu dve deti vo veku 7 a 11 rokov. Nedávno som sa dozvedela veľa o tom, že podvádza s viacerými partnermi, pije atď. Jedného dňa mi povedal, že sa chce rozviesť, pretože už ma nemiloval. Snažila som sa veci vyriešiť cez manželskú poradňu a snažila som sa zmeniť seba, pretože som mu začala veriť, keď mi povedal, že ja som ten problém. V júni mi boli doručené rozvodové papiere. Išiel pred sudcu, povedal veľa klamstiev a dal ma vysťahovať z nášho domu, ktorý sme spolu kúpili v marci. Bol som veľmi zranený, ale všetci mi hovorili, aby som nebol. Nevedeli, ako sa cítim, nevedel to nikto z mojej rodiny. Počas tohto ťažkého obdobia som sa zoznámil s mágiou doktora Okoda, čo mi naznačilo, že ich kúzla by mohli pomôcť obnoviť moje manželstvo. Natiahol som sa s úmyslom zachrániť svoje manželstvo, napriek tomu, že som nikdy predtým nič podobné neskúšal. Na moju absolútnu neveru a pre mňa najväčšie prekvapenie urobil The Miracle Spell Temple veľký zázrak a napravil moje manželstvo do 48 hodín. Bolo to príliš skutočné, aby som si to predstavoval. Píšem, aby som povedal, že teraz je v mojej rodine toľko lásky, že som použila kúzla Lorda Lugarda a môj manžel ma miluje viac ako predtým. Dr.Okodo srdečne odporúčam všetkým, ktorí riešite a zvládate rozvod alebo bolestivý vzťah. Prosím, nevzdávajte sa a neprestávajte. kontaktujte kúzla lásky na adrese drokodospell@gmail.com
Ako som sa vrátila k svojmu bývalému manželovi
emilia | 10.12.2024