Mano vardas Ashley Vivian. Esu čia tam, kad pasidalinčiau liudijimu apie tai, kaip daktarė ibinoba man padėjo. Po 2 metų santykių su mano vaikinu jis staiga pasikeitė ir nustojo su manimi reguliariai bendrauti, sugalvodavo pasiteisinimų, kad nematyti manęs visą laiką. Jis nustojo atsakyti į mano skambučius ir sms ir nustojo su manimi reguliariai matytis. Po to kelis kartus pradėjau susitikinėti su įvairiomis merginomis, bet kiekvieną kartą jis sakydavo, kad myli mane ir kad jam reikia šiek tiek laiko pagalvoti apie mūsų santykius. Negalėjau nustoti apie jį galvoti, todėl nusprendžiau prisijungti prie interneto ir taip pamačiau. daug gerų pokalbių apie šį burtininką vadino daktaru Ibinoba ir aš susisiekiau su juo ir paaiškinau jam savo problemas. Jis paskyrė man meilės burtą, kurį naudoju ir po 48 valandų mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo reguliariai su manimi susisiekti, o po kelių mėnesių mes apsigyvenome kartu. Jis man atviresnis nei anksčiau ir pradėjo daugiau laiko leisti su manimi nei su draugais. Galiausiai susituokėme ir dabar esame laimingai susituokę su sūnumi. Nuo tada, kai man padėjo daktarė Ibinoba, mano partneris yra labai stabilus, ištikimas ir arčiau manęs nei anksčiau. Taip pat galite susisiekti su šiuo burtininku ir susitarti dėl santykių... WhatsApp: +2348085240869
Spell Caster
Ashley | 14.08.2022