Buďte opatrní. Nikdo vám tu nemůže pomoci, nebo dokonce navrhne, jak můžete získat finanční pomoc. Jakoukoli odpověď věřitele půjčky na vaši otázku, MUSÍte ignorovat, protože jsou SCAMS ... skutečné SCAMS ... Byl jsem obětí, o který jsem byl roztrhaný tisíce dolarů ... a děkuji Bohu za křesťanskou sestru, která mě odkázala na úvěrovou organizaci založenou některým křesťanským mužem. nazývá se DAN HONESTY. Udělali mi život cenným a dal mu smysl. Když mi sestra dala jejich kontakt, kontaktoval jsem je. Poté jsem požádal o půjčku se všemi nezbytnými důkazy, abych dokázala, že jsem skutečně potřebovala půjčku, schválili půjčku ve výši 45 000 EUR a do 48 hodin po splnění svých nezbytných požadavků byla moje půjčka uložena na můj bankovní účet bez zajištění. Ačkoli jsem byl velmi nervózní s organizací půjček zpočátku kvůli mým předešlým špatným zkušenostem, zvláště když přišel problém s tím, že jsem urovnal převodní poplatky, držel jsem se mé víry kvůli tomu, že můj příbuzný mě odkázal, , a jak to měl Bůh, neměl jsem vědět jen málo, že mé finanční nedostatky přišli do konečného HALTU. Kdybych to neřekl, že by se chtěl obrátit od křesťanské sestry k tomu pravému zdroji, tak bych můj život úplně litoval, protože jsem se tehdy rozvedl o otce mého syna a můj syn (Kennett) se setkal s životem a smrt. Byl jsem konfrontován s nemocničními faktormi a byl jsem také před uzavřením v mém bytě. Podrobnosti o této organizaci BOD SENT se zatím nebudou zveřejňovat z obavy z předstírání identity (protože bylo zjištěno, že někteří lidé skutečně nepotřebují finanční pomoc, ale jen chtějí získat peníze z této skutečné křesťanské půjčky). A právě kvůli tomu nedávají ani půjčku. Musíte být schopni je velmi dobře přesvědčit a poskytnout dobré důkazy, abyste ukázali, že opravdu potřebujete půjčku, než ji mohou za vás schválit. Jejich poplatek je velmi cenově dostupný a spolehlivý ve srovnání s mnoha tam, jejich úrokové sazby jsou jen 2%, malá dokumentace a malá kontrola úvěru. Jak jsem již dříve řekl, z bezpečnostních důvodů mohu poskytnout pouze jejich e-mailovou adresu. Přijměte tuto novou iniciativu. Neváhejte je kontaktovat prostřednictvím společnosti amaizenloan@yahoo.com jako svého úvěrového důstojníka / zástupce. se bude účastnit vás a nebudete mít podvody ani finanční zátěž.
svědectví
andria | 05.10.2018