Zo všetkých stran? Tak to s tým nesúhlasim ani náhodou. On podal iba s tej strany ako bude táto udalosť využitá zo strany západu a GP. Nič viac. A nehovorí ani skoro nič o tom ako eliminovať možnosti ktoré to západu a GP prinieslo.
To že je možné to i využiť v náš prospech len jaksi okrajovo spomenul ale nedal poslucháčom nič moc použitelné k tomu, ako môžu napomôcť gosudarovi tieto plány lstivé prekeziť. Teda okrem odkazu na tlsté knihy.
Než ich však prečítame odporúčanym tempom - bude dávno neskoro pozitívne pôsobyť na aktuálne udalosti A dovtedy čo? Ja si myslím že ani on sám nevie a len sa vyťahuje...
Ano, Vie všetko perfektne popísať a analyzovať, ale inak nevie čo ďalej.
Zrejme ani on Putina poriadne nepochopil.
Tak sa zmôže len na ventilovanie hnevu s toho že vidí čo sa deje ale nevie čo s tým. A tak to dáva za vinu všem kolem ktorý evidentne vzhliadajú k temnej strane sily. Aký to ma zmysel?
Naozaj neviem čo si myslieť o človeku ktorý sa tvári - úprimne sa ospravedlňuje. A obratom povie že to bolo iba v "uvo..".
A potom ešte tá psychotická tiráda.
...
Keď sa ospravedlňujem tak by som asi mal prijať svoj podiel zodpovednosti za následné udalosti a nie hodiť vinu na toho komu sa ospravedlňujem.
Možno neviem tak dobre analyzovať globálnu politiku, ale faloš poznám.
Kľudne sa s toho môže vykrúcať ďalej. Mňa týmto začína odrádzať od seba.
Iba čo sa zamotáva.
Začína sa kôli tomu točiť v kruhu. Pokiaľ si za tým stojí, tak ja od neho ustupujem.
Nech mi podsunie čo chce. Ako i to že, keď nechcem prenasledovať "hriešnych" tak ich dávam na roveň zo "spravodlivými". Neviem o tom že to robím.
Matke som vyčítal i to že nebolo spravodlivé aby som dostával vreckové keď doma nepomáham ako brat, ktorý pomohol. Že potom nech sa nečuduje že nič nepomôžem keď aj tak dostanem odmenu. - čo ma tým učila? Ako to vnímal môj brat?...
To o nás hovorí on že ich dávame na roveň len preto že sme nevzali kameň do ruky.
Ja predsa tiež niesom bez viny. On nech kameňuje. Ja nebudem. Ak som len preto zradca, tak nech ma "dá do plynu" spolu zo zradcami pretože i ja som zle volil. Hlavne keď som nemal čo do úst. Tak som bol schopný za peniaz či chleba takmer čohokoľvek.
Radšej zomriem so zradcami, ako mám žiť s takýmito vlastnencami.
Re: Re: Aký je návrh?
Ron | 12.02.2018