Kabala, jako nástroj GP

ТаuRus | 06.02.2018

Informace k přemýšlení.
Za pár dny jsem shlédl několik videi Laitmana a vyhledal o něm další informace. Zajímalo mě, jestli je to sektář, šarlatán nebo někdo, kdo je vepsán do plánů GP v boji proti KSB na 1. prioritě.

Co mě zaujalo. Laitman je dost kritizován ze strany ortodoxních Rabinů, jako šarlatán, který nesprávně vykládá Kabalu. Nejvíce jím vadí, že neuznává židy, jako národ, ale mluví o židovské sektě.
Sám Laitman v jednom videu vysvětluje, že 10 z 12 kolen Izraelu se ztratily a rozpustily se v jiných národech. Tudíž, definovat židovský národ je dnes problém.
Sebe Laitman považuje za žáka Barucha Saloma Galevi Ašlaga (nevím nakolik je správný přepis, dělal jsem ho z azbuky), syna vědce - kabalisty, zakladatele metodologii studia Kabaly, známého, jako Baal-Sulam.
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%88%D0%BB%D0%B0%D0%B3,_%D0%91%D0%B0%D1%80%D1%83%D1%85

Mezi různými odkazy jsem našel informací o tom, že kabalista Laitman se stál členem Světové Rady Mudrců (World Wisdom Council ), klubem, založeném v Budapešti. Mezi dalšími členy tohoto klubu je i Micharl Gorbačev a jiné světové osobnosti, které se zabývají globálními problémy světa. Našel jsem video a článek, který informuje o Fóru 2005 "Vytvoření nové civilizace", které pořádala Nadace Goi Peace v Japonsku v Tokiu. Fórum byl věnován "Vytvoření nové civilizace" a hlavními tématy byly - Udržitelnost. Systémy. Věda. Duchovno.
V odkazu je video účastníků, kteří vystoupili na tomto fóru. od 4:25 min. je tam záběr na Laitmana.
http://www.kabbalah.info/engkab/kabbalah-worldwide/creating-a-new-civilization#.WnmqEfnibcs

Z této informace jednoznačně vyplývá, že kabalista Laitman je vepsán do globálních plánů GP, které souvisí s přestavbou světa viz. poslední doklad Římského klubu.

O jeho úloze v globálním plánu GP, jak už jsem nastínil ve své analýze bude boj proti KSB a pokus její diskreditací.
Trochu jsem sledoval, jak vnímají Lajtmana a jeho výklad Kabaly v židovském segmentu ruského světa. Překvapilo mě, že je znám velice dobře a má mnoho následovníků, mimo jiné i z řád umělců. Bavili se o něm ortodox Solovjev se Satanovským v rádio pořadu, jako o pronikání viru Kabaly do židovského prostředí.

Dalším potvrzením mé domněnky, že Laitman bude tím "záslaným kazáčkem", je množství článků v ruském segmentu internetu na téma KSB a Kabala. Tyto články mají vesměs podobné názvy: "KSB je filiálkou Kabaly v Rusku", "KSB je pro goje, Kabala - pro židy", "KSB pracuje pro kabalisty" atd. Většina těchto článků vychází z toho, že se v KSB a Kabale mluví o podobných věcech, akorát "v Kabale je toho víc". Samozřejmě, tyto články jsou zaměřené na tu část společnosti, která se s KSB buď neseznámila anebo se začala seznamovat, ale vzhledem k tomu, že ke studiu KSB je potřeba vynaložit značné úsilí, od svého záměru upustila.
Hodně se diskreditací KSB přes Kabalu věnuje ukrajinská pobočka KPE v čele s Negrebou, který rádoby znalec, operující terminologii KSB, jí v tomto smyslu "odhaluje". S odkazy na takové články a videa jsem se už setkal i v českém segmentu internetu.
V českém prostředí je více, než Laitman znám jiný popularizator Kabaly František Bardon, který se více věnoval její mystické součásti a duchovním praktikám. Na základě jeho učení zde vzniklo mnoho Ezo-webů a jejích sympatizantů. I tyto stránky navštěvuje mnoho lidí, kteří Františka Bardona studovali a četli jeho knihy.
Jsem dalek od toho, abych šmahem vše odsuzoval. V každém starém učení jsou zachovány střípky moudrosti, které žádný rozumný člověk nebude odmítat. Ale máme zde jeden problém. Je jasné, že Kabala se stala jedním z nástrojů přeformátování světa podle scénáře GP, při zachování tlupo-elitární pyramidy moci.Což je opět slepá ulička, na kterou nás chce GP zavést. A my budeme nuceni na to reagovat. Proto by bylo dobře, kdyby znalci Kabaly a KSB se zde vyjádřili v tom smyslu, jaké jsou hlavní rozdíly mezi KSB a Kabalou a proč se Kabala stala nástrojem GP v boji proti KSB.
A doufám, že se tato diskuze nezvrtne jenom v propagandu Kabaly a různých Ezo-webu.

Přidat nový příspěvek