Ale da sa a nie len v state, ale aj vo firme, kdekolvek.
Ja to chapem tak, ze cokolvek predvedies, ci uz povies nejake vyjadrenie na danu temu/situaciu alebo urobis konkretny krok, ktory ludia mozu vidiet a kazdy jeden clovek ho moze subjektivne hodnotit, urobil si to tak, tak alebo onak, to uz je na cloveku ci chce hodnotit tu cinnost ako dobru, zlu, so zavrenymi ocami, vyhovujucu pre skupinu, pre jedinca, pre narod atd...a ked to danne vyjadrenie alebo krok dostanes medzi ludi, a ti ho zacnu hodnotit z ich pozicie, budu s k tomu stavat tak, ze co mozu ocakvat v buducnosti od cloveka co spravil vyjadrenie alebo ten krok..prikladov je mnoho, napr. jednoduchy priklad je teraz v syrii, kazdymi krokmi ruskeho letectva, lodstva utoky kalibrami, lietadlami a realne objekivne vysledky sa dostavili..ostatne staty, ktore by chceli byt teraz proti rusom si povedia nie sme blazni, ved americani tam boli 3 roky ci kolko a nic z toho, teraz rusi za 2 roky ich vymadzali z povrchu, tak to radsej zabudnime na nejake ohrozovanie ruska...hotovo, bezstrukturne riadenie v praxi sa ti prejavi, ze sa niekto uvedomi, zlakne sa, rozhorci sa apod.a na zaklade tychto reakcii vznika moc,ostatni si povedia, noo to rusko sa s snimi tam nepara, cisterny s ropou, bunkre, kolony vsetko kaput...to je konceptualna moc na 6 urovni..napr. tretia priorita, je to ze putin kazdemu navrhuje diskusiu, riesenie problemov diskusiou, parterstvo vyhodne pre obe strany atd...a z tychto cinnosti vznika u druhych ucastnikov, ktorich sa to tyka a celkovo ludi, ze ma moc, ma moc ovladat ludi, ale cim ich ovlada, ovladacom, tlacitkom ? ovlada ich nazormi a cinnostami, ktore su hlavne viditelne v realnom case
Re: názor
Chis | 03.11.2017