udo,
kresťanstvo nie je a nemože byť kompatibilné. Je na to mnoho štúdíí a prečo. Nájdi si ich.
Hlavným rozdielom je osoba Ježiša Krista pokladaná v kresťanstve za Boha, v islame, judaizme, nie.
Takže islam má bližšie k judaizmu, talmudu, ako ku kresťanstvu.
Predpoklady vojny a stretu s islamom budujú tí, ktorí sem islam posielajú zákonmi, teda neomarxisti pri moci a rovnako aj tí, ktorí islam vychvaľujú a jeho problémy relativizujú, teda napríklad ty, ktorý hľadáš styčné body s islamom a myslíš, si, že sa može zmeniť na akýsi, neexistujú v praxi, koránický islam.
Takže mňa do vojny nezaťahuj, ja práve naopak upozorňujem na riziká.
Konfliktný potenciál neodbúraš tým, že budeš zľahčovať a relativizovať problémy islamu, že budete tu písať, aký bol Mohamed morálny a dobrý človek, čo je lož a rovnako, že úspech v šírení islamu bol mierovou cestou a nie agresiou a džihádom, už od medinských čias.
Ja nie som ten, kto podsúva, že korán je najbližšie zjavená pravda o Bohu..
Ty, udo, kresťanstvo neuznávaš, pretože neuznávaš Ježiša za Boha, čo je ústredné jadro kresťanstva.
Možno uznávaš nejakú heretickú sektu kresťanstva, ale tebe je najbližšia ideológia masonov o zjednotení náboženstiev, atď..
Vyvolený národ treba aj správne chápať. Podľa pravého SZ Izraeliti boli vyvolení na to, aby šírili pravú vieru ostatným národom a to bola ich vyvolenosť a nie materiálna a politická vláda nad všetkými národmi vo svete, čo je cieľom talmudu a svetového židovstva, Sionu...
Kresťania nie sú otroci, to nesprávne chápeš a rovnako aj tie hry,kto je pravý kresťan a kto pseudokresťan.
"Zo všetkých "svätých kníh" treba precediť to, čo tam je objektívne dobré. Tak, aby Boh nevypadal ako rasistický, schizofrenický, sadistický idiot."
Ako píšem, vyhovuje ti ideológia masonov s novým jednotným svetovým náboženstvom, ktorý "SADNE" všetkým.
Ježiš Kristus totiž nepotrebuje precedenie a ani NZ.
Moslimovia sú nástrojom judaizmu na ničenie kresťanstva. To zakazovanie úžery v islame je len také odpútanie pozornosti.
A aj to sa tam obchádza.
Veď je známy fakt, že v Izraeli sa liečili v a liečia v nemoniciach bojovníci ISIL..Teda moslimovia a judaizmus aktívne spolupracuje.
A križiaci nebojovali v prospech židov...
"Islam je akurát najmladšie, posledné z tých monoteistických modelov a preto je RELATÍVNE najmenej skazené a asi najľahšie rekonštruovateľné."
Úplná hlúposť, ktorú vidí každý v realite života moslimských krajín..Len odvrhnutím islamu možu Arabi vybudovať normálnu, slušnú a morálnu spoločnosť, kde ženy nebudú v otrockom postavení, ako je to všade v islame.
Zákaz úžery bol priamo aj v samotnom kresťanstve.Ešte pred infiltráciou RKC masonmi. Nie je dovod, aby kvoli zákazu úžery bol islam uprednostňovaný.
"Obaja, všetci chceme Julo to isté."
Nechceme. Ty neuznávaš kresťanstvo, ktoré uznáva Ježiša za Boha. A skutoční kresťania s tebou preto nenájdu spoločnú reč.
KSB je len oprášený nový marxizmus s ezoterickým pridanými prvkami ako HNR a egregor, ktorý v marxizme nebol, Prisposobili ho dnešnej dobe.
KSB je soft nástroj na islamizáciu vedomia ľudí, prijatiu islamu a tým aj odvrat ľudí od kres´tanstva, ktorý jediný chráni povodnú európsku kultúru a národy, čo dobre chápe dnešné Poĺsko.
Akceptáciou KSB, odvrhnutím kresťanstva sa otvorí cesta na islamizáciu európskych národov jej zotročenie a fašizáciu a zničenie v druhom slede.Nevidí to len hlupák.
KSB to robí ideovo vo vedomí ľudí, neomarxisti pri moci silou a zákonmi, ale vektor cieĺov máte rovnaký.
A preto KSB uprednostňuje islam a keďže ten je taký skazený a každý s rozumom to vidí, tak to robí tým, že podsúva neexistujúci koránický islam...
A to mu zhltne viac neinformovaných ľudí.Nie však všetci.
Re: Re: lezú mi na nervy?
Július | 16.10.2017